Jump to content

Fitjar creme


PeterJ

Recommended Posts

Hier: http://www.executive-shaving.co.uk/fitjar-shaving-creams.php

Ik heb de cremes nooit gebruikt, maar heb wel eens een sample gehad van een van hun harde zepen. Ik weet eerlijk gezegd niet meer zo goed hoe die zeep presteerde, alleen vond ik de prijs erg hoog en heb het daarbij gelaten.

 

Oh! 30 GBP voor een potje is echt te duur.

 

In Noorwegen rechtstreeks kost een potje ongeveer 13 euro + verzendkosten.

 

Ik heb wat samples besteld en meld wel even terug als ik e.e.a. geprobeerd heb.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ik heb een zestal sample cremes besteld. Die kwamen netjes in kleine potjes met de cremesoort op het dekseltje geprint. Ze hadden er op mijn verzoek twee samples bij gedaan van hun 'moisturizing' aftershave balm.

 

Het pakketje, totale kosten ca 30euro, werd onderschept door de douane die het geheel nog 20 euro 'waardevoller' heeft gemaakt.

 

Van de zes samples gebruik ik er nu een om vreemde katten uit de tuin de verjagen. Man, wat stinkt die vreselijk smerig!

 

Twee samples heb ik aan mijn vrouw gegeven. Geen idee wat ze er mee van plan is. Drie samples zijn acceptabel en heb ik bij mijn reisspul gezet vanwege het handzame kleine potje. De sample balms zitten in heeeeeel kleine potjes waar je pink net in past. Goed voor een of twee keer gebruik.

 

Ik vind het geheel niet bijzonder. De cremes zijn aardig voor op reis, maar zal ik niet opnieuw kopen. De aftershave balm doet me helemaal niks. (De eerlijkheid gebiedt mij om te melden dat ik wel een verwend jongetje ben met mijn overheerlijk Arlington balm).

 

Al met al een experiment voor een keer dat geen herhaling zal krijgen. Mijn volgende experiment is C&E creme en balm en de Windsor van Dr Harris. Beide zitten met nog wat spul in een sample pakketje dat momenteel naar me onderweg is en van beide heb ik hoge verwachtingen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.