Jump to content

Opperdepop


Marcel

Recommended Posts

In navolging van het "Helemaal op!!" topic in het Zepen / cremes forum, hierbij ook een topic voor al uw opgemaakte aftershaves, balsems, eau de toilettes etc.

 

Mijn bijdrage: vanochtend heb ik echt het laatste beetje leven uit een tube 444 balsem geknepen. Dat was alweer tube nummer 3 sinds ik begon met DE scheren.

Link to comment
Share on other sites

Dit draadje komt eigenlijk net te laat; 4 weken geleden een flesje Med-ex Florida Water opgemaakt en iets eerder een flesje Pitralon Classic. Ik had ook niks kunnen zeggen natuurlijk maar dan duurt het zo vreselijk lang voor ik hier iets te melden heb..... :roll:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Lekker he, die asb van DVH.

Kost geen drol, maar ik vind 't echt super! Vooral na een slechte scheerbeurt herstelt en verzorgt deze asb heel snel. Als mijn tube op is (voorlopig nog niet...) komt er ook zeker een nieuwe.

Link to comment
Share on other sites

@Noxa; gebruik jij de groene of de witte Proraso preshave?

Tot nu toe alleen de groene, maar ik heb nu een potje witte gekocht. Ik vind de menthol kick erg prettig.

 

Inmiddels is mijn potje groene pre-shave ook op en mijn Floid aftershave en L'Occitane Cade ASB ook. Allemaal vorige zomer gekocht dus klopt ook wel dat ze ongeveer rond deze tijd op zijn.

 

Die ASB van L'Occitane ruikt echt fantastisch maar is eigenlijk veel te vet voor mijn huid, ik heb hem dan ook maar 's avonds opgemaakt. Of als ik echt een waardeloze scheurbeurt had.

 

Het bewijs:

_RDB1703.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mijn tube Tabac ASB is he-le-maal op!

 

Dit is de enige balm waar ik ooit herhaalaankopen van gedaan heb en bovendien het eerste scheerproduct dat thuis alleen van mij was ergens eind jaren '70. Toch betwijfel ik of er nog ooit een komt; niet omdat de Tabac niet goed is maar omdat ik inmiddels Arko C ken en die werkt nou eenmaal veel beter dan welke balm ook, althans die ik ook ooit gebruikt heb dan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vanochtend de laatste druppels uit mijn fles Sanex dermo active ASB geschud. Goede ASB zonder alcohol maar wel met aluin. Gehaald bij de op=op winkel in Arnhem. Ik heb toen gelijk twee flesjes meegenomen voor de prijs van € 4,00 per stuk, zodat ik door kan blijven gaan met deze ASB.

Link to comment
Share on other sites

Flesje Speick AS vanmorgen leeggemaakt.

Ofschoon geen slecht spul, hoef ik het ook niet weer. Geurtje is niet helemaal mijn ding en ik merk, dat ik steeds meer de wat zwaardere klassieke geuren begin te waarderen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.