Ga naar inhoud

Jan83

Lid
 • Aantal items

  297
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jan83

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 23-12-1983

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jan
 • Beroep
  Servicemonteur
 • Woonplaats
  Rijssen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-06-16

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Late scheerbeurt, maar wel lekker fris en glad als een aal.
 2. Muhle R41 met Polsilver Super Iridium Tuxedo olijfhout kwast 24mm SV Tundra Artica Nivea ASB Die Tundra Artica ga ik steeds meer waarderen. Geur en prestaties zijn erg goed. De R41 maakte er zoals altijd weer glad werk van.
 3. Muhle R41 Polsilver Super Iridium Jan83 VS 2-band Zebrano D.R. Harris Arlington Prep ASB Wat lichte irritatie in de halsstreek (denk vanwege een vervelende kraag die er de hele dag langs heeft geschuurd) waardoor de scheerbeurt ietsje minder makkelijk verliep. Voor het overige wel lekker glad. De Arlington heeft z'n beste tijd wel gehad; de geur begint nu in rap tempo af te nemen. Maar nog steeds goed qua prestaties. Fijn weekend allen.
 4. Ik heb er recent nog naar gekeken bij Maggard en ik ga er zeker wat van proberen. Inderdaad erg veel keuze in geuren. Lastig kiezen [emoji6]
 5. Muhle R41 Polsilver Super Iridium Tuxedo olijfhout kwast Stirling Mountain Man Prep ASB Gisteren overgeslagen dus vandaag extra baardhaar weg te maaien. De R41 leent er zich prima voor. De Mountain Man was een tijdje niet gebruikt dus deze was nu weer eens aan de beurt. Van de Stirling-zepen die ik heb of gehad heb vind ik deze nog steeds de fijnste qua geur. Bij een fijne scheerbeurt hoort een fijne nabehandeling en dat werd gerealiseerd met de Prep ASB. Topspul.
 6. Muhle R41 Polsilver Super Iridium Tuxedo olijfhout kwast Kepkinh Hellas Etos Sensitive ASB Omdat ie (vooral met de Tuxedo) zo'n prachtige schuim oplevert de Hellas weer eens gebruikt. Qua prestaties op topniveau, maar de anijsgeur die de boventoon voert blijft me tegenstaan. Ik heb zelfs het idee dat wanneer de anijsgeur eruit zou zijn de zeep meteen geurloos is. Blijft dus lekker in de markt staat voor de liefhebber. Naderhand afgespoeld en de Etos Sensitive ASB gebruikt. Prima spul, maar nu na enkele keren gebruikt te zijn tot de conclusie gekomen dat deze niet opnieuw aangeschaft wordt. Geeft me een branderig gevoel op de huid.
 7. Nee, die lijkt er inderdaad wel op, maar dit is de Maggard MR11.
 8. Polsilver Super Iridium. Normaal nooit problemen met dit mesje.
 9. De SvdD was gisteravond al, maar ik had pas vandaag even de tijd om te posten. Hoewel dezelfde materialen als altijd gebruikt zijn ging het gisteren op onverklaarbare wijze toch even minder fijn. Het mesje voelde wat trekkerig aan in de R41. Wel glad resultaat, maar hier en daar toch wat bloedpuntjes. Volgende keer beter.
 10. Jan83

  Merkur 34C v.s. Muhle R41

  Zeker is er een verschil! De 34c is een vrij milde krabber naar mijn mening. Daarom is deze heel geschikt voor de beginnende scheerder. De R41 (2013) is een stuk effectiever. Je voelt het mesje duidelijk op de huid. Bij het juiste gebruik is de R41 echter niet heel agressief. Hij vereist gewoon een wat meer ervaren hand, maar dan heb je ook een puik scheerresultaat.
 11. Muhle R41 Polsilver Super Iridium Razorock Plissoft Big Bruce Stirling Ozark Mountain Prep ASB Eerste scheerbeurt op de thuisbasis na een weekje vakantie. Wel fijn om weer eens wat anders te gebruiken dan dat ene vakantiezeepje. De keuze viel op de Stirling Ozark, deze past prima bij dit weer vind ik. Schuimkloppen is geen probleem met de Razorock. Al snel ontstaat een goed glibberig en heerlijke geurend schuim zoals gewoon bij Stirling. Afgemaakt met Prep ASB.
 12. Muhle R41 Polsilver Super Iridium Yaqi syntheet 24mm Mickey Lee Colonia di Agrumi Etos sensitive ASB Geen zin in koelende zeep vandaag, maar wel in de frisse zomerse geur van de Mickey Lee Colonia di Agrumi. Rap glad met de R41 en afgemaakt met de Etos ASB . Binnenkort maar weer eens Polsilver mesjes bijbestellen, de voorraad raakt uitgeput.
 13. Jan83

  De Slowchat

  Het zit je niet mee Hans. Sterkte en spoedig herstel gewenst!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.