Ga naar inhoud

mezzin

Lid
 • Aantal items

  139
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik kan voorlopig wel verder ja zie nog weinig verandering in de hoeveelheid van de pot. Behalve dat delfts wit is ingepikt door mijn wederhelft dus einde van het jaar/ volgende jaar heb ik misschien pas weer wat nodig. Wat een straf Maar zal waarschijnlijk al eerder inslaan wil niet zonder scheermonnik meer.
 2. Dus voor mij de ruime 100 gram mooie hoeveelheid. En sorry voor de zooi opmerking.
 3. Hoeveel zit er in de eerste batch (met de scheermonnik stikker) Dat vond ik een prima maat eigenlijk. Heb ik nog een kans om het op te maken die zooi de zeep is gewoon erg zuinig.
 4. Succes ben blij je er serieus met verder gaat alles laten goedkeuren is niet niks Gaaf ben blij met mijn twee potjes kan ik even mee vooruit. Als die op zijn is alles wel goed geregeld. Kunnen we weer inslaan
 5. Gisteren even snel TOBS Sandelwood met mijn Muhle R89 ging wel aardig maar afgerond met SAS ging gewoon even niet lekker vanavond de echte ronde en dan met Scheermonnik zeep
 6. Het is ook van de zotte dat het zo moet maar goed alles moet door dezelfde molen. Het is ook erg moeilijk om van SLS af te komen bijna alle zepen zit het in (de meeste scheerzepen gelukkig niet). De meeste harde zepen hebben geen SLS maar er zijn altijd weer die uitzonderingen. Maar goed bezig met alles er door te krijg kan niet wachten tot ik weer wat nieuws kan uitzoeken maar helaas duurt dat nog even.... zuinig spul dat scheermonnik zeep.
 7. Zal ze op de lijst zetten tnx nu alleen zien ze hier te krijgen
 8. Even een kleine update toch op verzoek van vrouw lief de zoektocht opgepakt. Had Haslinger Woman Sandelwood&Aloe Vera scheerzeep uitgeprobeerd alleen deze is per direct afgewezen veel te mannelijk en totaal geen fijne geur volgens de dames. Dus geen succes. Ik had bij de super markt nog een tube palmolive crème gehaald en die bevalt wel die heeft ook geen uitgesproken geur zoals de rest dus voor nu opgelost tot er een echte fijne geur komt voor de dames.
 9. Goh wat vreemd Interesse uit het buitenland. Goede zeep als deze verdient dat Maar als je naar het buitenland wilt versturen zonder te veel werk er aan te hebben (en dat heb je helaas daar aan). Heb zelf een webwinkeltje gehad mits je het vaak doet is elk land weer anders en werk. Maar als je eens kijkt (nadat je alle officiële zaken op orde heb) of je je producten niet via Amazon (co.uk/de/fr) kan verkopen dan neem amazon de schipping over van je en zij verkopen de producten (en jij verdient natuurlijk aan de verkoop) kan jij lekker bezig houden met zeepjes maken plus Amazon kan over de hele wereld shippen. En je hoeft alleen maar een pallet even een fullfilment center in te schuiven de rest doen zijn voor je. Heb gelijk zin om vanavond weer te scheren tijd voor delfts wit (ja ja ik wen er al aan ) heerlijke geur nog steeds niet de beste (prinsenhof) maar heerlijk.
 10. Snelle ronde gisteravond (voor het eerst onder onze douche!!!) Palmolive Crème Mulhe R89 We hadden een paar maanden een nieuw huis gekocht alleen was de badkamer niet helemaal geweldig te noemen (tegel voegen allemaal gescheurd in de douche) dus zaten we zonder douch (wel een bad maar goed handig is anders) dus dit weekend eindelijk de klus afgemaakt en we hebben weer een douche was weer eens lastiger dan het leek. Was bijna vergeten hoe handig en snel dat is. Wel een super snelle ronde geen tijd voor prep gewoon even die baart er af. En het ging wel heel makkelijk je wordt er toch handig in verder weinig bijzonders behalve dat de badkamer af is
 11. mezzin

  Vreemdenlingenlegioen

  Ik zou het geen probleem vinden, voor mij is engels geen enkel probleem de rest van de talen dat gaat het niet worden. Maar een stukje voor de engelse sprekende scheerders in nederland zou wat kunnen zijn. Alleen krijg een tweedeling en kunnen ze dan niet beter op een Engelse forum terecht waar mensen wel alles in het engels beantwoorden. Wat ik het mooie vind van mensen die engels spreken vaak in nederland en graag willen blijven ze heel snel te taal oppakken dus ze al prima terecht kunnen hier. Plus nederlands lezen helpt. Alleen moeten we niet gaan miepen over te veel taal vouten . Tevens krijg je problemen met zoeken dan worden topics met engels en nederlands gemengd waardoor de toch al niet super zoek optie van phpbb nog slechter wordt. Het zal niet helpen voor andere om ons forum wel te begrijpen omdat de rest gewoon nog nederlands is. Het enige is wel dat ik de SOTD dan maar gemixt hou omdat je daar echt maar 1 topic van wilt hebben. Plus het help de engels sprekende toch een beetje omdat rare nederlands te begrijpen.
 12. Delfts wit (scheermonnik) Muhle R89 + kwast TOBS aftershave Prima ronde weer lekker glad. Gaat steeds makkelijker en geen stukjes gemist. Heerlijk.
 13. mezzin

  Wanneer open mes..?

  Ben ook net over gestapt op een DE krabber en begin nu pas goede rondes te krijgen zonder veel prik. Heb wel een open mes klaar liggen. Dus als ik de DE goed onder de knie heb gaat het open mes gebruikt worden maar meer voor de weekenden (als ik meer tijd heb) Maar beginnen kan je lijkt me gewoon wanneer je wilt (geen regels of iets) misschien kan je een workshop volgen om te starten of gewoon proberen en langzaam aan steeds een stapje verder.
 14. Oh helemaal gelijk hoor maar het gaat zo makkelijk dat je er niet eens over na hoeft te denken
 15. Muhle R89 + kwast Delfts wit (scheermonnik) TOBS aftershave Sandel wood Gisteren even snel maar toch 3x helemaal glad. Mijn kleinste vond dat het weer nodig was en gelijk heeft ze. Heerlijke delfts wit (en ja nu vind ik hem heerlijk moest gewoon even wennen) Geen prik lekker glad. Nu alleen nog een aftershave met dezelfde geur......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.