Ga naar inhoud

MeneerKrab

Lid
 • Aantal items

  307
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over MeneerKrab

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 22-05-1981

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. MeneerKrab

  Sterfhuis

  Om maar weer terug op het sterfhuis te komen. Interesse van het forum is behoorlijk afgenomen voor mij. Heb mijn spulletjes en scheer me prima. Telkens als ik hier weer kom dan kan ik mijn vinger niet van een koopknop krijgen dus ter bescherming van de portemonnee [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]. Tips me helaas niet gelukt, net de qshave besteld. Verstuurd vanaf mijn ONE E1003 met Tapatalk
 2. Je linkje werkt wel maar klopt niet Treufitt IPV truefitt
 3. EJ del8914bl Verse gillette black India St James BP&L zeep en asb. Baard van een paar dagen eraf met een paar halen. In 3 gangen bbs.
 4. MeneerKrab

  car detailing

  Monello artico foam. Wolfs shampoo met monello washmit. Dodo juice Clay & lube. Dap900 met monello polijst spul (geen idee welke). Gyeon prep voor het ontvetten. Dap900 met collinite 845 wax. En een zooi verschillende doeken.
 5. Die kloppen dus niet elke dag smeer ik.me in met die heerlijke shampoo en spuit mijn lijf vol met Deo/bodyspray. Er zouden 2x zoveel meiden op je af moeten komen. Gewoon lekker gebruiken wat jezelf lekker vindt. Kan wel zeggen freshup en dan vind je het toch een partij goor.
 6. MeneerKrab

  car detailing

  Samen met een kennis vandaagbde auto gedaan. Water was zwart van alle troep. Lekker wezen kleien waarna een grote verassing tegenkwamen op de motorkap.vol krassen dus. Dat had de garage mooi weten te verbloemen. Na een rondje met de polijstmachine was dit het resultaat. Daarna nog even in de wax gezet.
 7. Zwolle mag je nog een keer op de kaart zetten
 8. Eerst foto maken van de lijnen. Ze die kleuren aan en beweeg je camera op een statief van links naar rechts. Dan zijn ze recht. Even spelen met de sluitertijd Kan je ze daarna samenvoegen is PS en nog schaduwen aanpassen per laag
 9. EJ Del8914bl Rapira Platinum Lux Stirking Ozark Mountain Proraso wit. Fijn om weer thuis te zijn na 4 weken expeditie buitenland. Gisteravond maar weer eens lekker geschoren. Voel me nu geen aap meer.
 10. Onze pop moest ook naar het ziekenhuis. De 1,5 jarige dame des huizes had er een arm afgetrokken.
 11. EJ Del8914bl MEM Super Silver Platinum (1) Razorock Syntheet Stirling Ozark Mountain Old Spice original Tijd voor een scheerbeurt. Was alweer 2 dagen geleden en heb straks een bruiloft. De voskhod heeft plaats gemaakt voor de MEM. Eerste keer dat dit mesje mijn gezocht raakt. In 3 gangen glad. De Ozark Mountain blijft een lekkere zeep die het lekker glibberig maakt. Aluin had ook helemaal niets te zeggen, dat is meestal wel anders als ik 3 gangen scheer. De old Spice gaf wel wat prik. Nu even wat eten scoren en dan op naar een feestje.
 12. Ej del8914bl met astra groen Espe 5/8 Proraso rood Proraso wit asb Weer helemaal glad. Goed begin van de dag. Ben nog niet fan van de proraso rood, misschien komt dat nog. Open mes ben ik ook geen fan van. Geluid van het scheren is mooi maar ik kan moeilijk in de spiegel zien wat ik aan het doen ben.
 13. Helaas klonk het maar zo makkelijk. De wangen en hals waren te doen maar soms het idee dat het mes zich in de haren hapt en trekt. Omdat ik morgen natuurlijk aantoonbaar aan het werk moet de EJ DEL8914bl met een verse Astra groen en alles afgemaakt.
 14. Espe 5/8 Razorock Plissoft Stirling Ozark Mountain Proraso Wit ASB. De espe, een eerste keer met een straight razor. Met trillende hamdjes voor de spiegel. Wat een sensatie, wat een feedback in het geluid. In 3 gangen helemaal glad en geen prik van de aluin. Afgemaakt met de witte proraso asb.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.