Ga naar inhoud

Kwast73

Lid
 • Aantal items

  214
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat zou ik even moeten nakijken, weet het zo niet meer.
 2. Ik heb destijds mijn Gillette Slim adjustable bij hem laten replate. Erg goed en goede service!
 3. Ik weet dat er heel verschillende meningen zijn over de Blackland Dart, maar nadat ik de Blackbird had geprobeerd ben ik toch gaan kijken op de site van Blackland. Daar zag ik de Dart die een stuk goedkoper was dan de Blackbird. Echter zag ik op diverse buitenlandse fora nogal wisselende reacties staan, hij zou erg agressief te zijn en veel meer mesgevoel hebben dan de BB. Uiteindelijk Shane gemaild en de knoop doorgehakt en dus de Dart besteld met in het achterhoofd dat ik gebruik kon maken van het retourbeleid. Ik heb de Dart nu al een tijdje in mijn bezit, maar ik moet zeggen dat het in het
 4. @Rudi @Rudi dit is wel de manier om wat krabbers te proberen. Ik zelf heb krabbers kunnen proberen van @Tjebbe Dat was heel prettig, zo kwam ik erachter dat een Timeless niet mijn krabber zou worden. Ik heb inderdaad de Gillette laten replaten. Ik had het adres gekregen van medeforumlid, moest de Gillette wel opsturen naar Slovenië. Maar het resultaat mag er zijn, geheel opnieuw afgesteld en gereplated, het functioneerde als nieuw, zelfs de weerstand op het laatst als je de "deurtjes" sluit.
 5. De krabbers een paar dagen in gebruik. Ik moet zeggen dat de Timeless best heftig is. Het zal wel even gewenning nodig hebben, maar hij is enorm effectief en ik twijfel of het een krabber is om elke dag te gaan gebruiken. Ik heb eens een poosje een Merkur Futur geprobeerd, maar die vond ik te agressief. De Timeless doet mij aan de Futur denken. Absoluut geen krabber om even gedachteloos mee te scheren. Mijn favoriete mesje is een Wilkinson Sword ( niet die van Gillette) dit levert mij de minste irritatie op. Maar de Timeless gaf mij wel wat irritatie en sneetjes. Ik heb geen druk gezet en "ges
 6. Ik heb van @Tjebbe een Timeless oc 0.95 en een Blackland Blackbird in bruikleen. Deze ga ik uitgebreid testen.
 7. @Ko Eversdijk De scheerbeurt met de r41 is gewoon ruw. Ik zoek dus meer comfort.
 8. Beste mede forumleden, Ik ben al een aantal jaar lid van dit forum en meer een lezer dan een schrijver. Ik scheer al meer dan 10 jaar met een krabber en het is een ware zoektocht voor mij geworden. Hierdoor heb ik veel krabbers (gehad). Ik heb er veel geprobeerd o.a. Gillette Slim adjustable, Gillette old type, diverse scheerhoofden van Maggard, Merkur Futur, 34c, 41c, 37c, 39c en Progress. Razorock Sloc, German slant enzovoort. Uiteindelijk kom ik steeds weer terug op de Mühle R41 (2013), deze krabber geeft mij geen irritatie en scheert heel direct. Ik vind een krabber waarbij je
 9. Prima krabber, heb er ook één in mijn bezit. Comfortabel en effectief. Goede keus.
 10. Ik houd mij ook aanbevolen, heb een Gillette Slim Adjustable, is nog van mijn opa geweest. Ook hier problemen met het sluiten van de deurtjes.
 11. @joebar ik hoop dat je de mesjes bij een betrouwbare verkoper besteld hebt. Ik heb er ook 100 gekocht op ebay...... Inderdaad Gillette Nacet, maar bij levering bleek het om neppers te gaan. Dit is bijna niet zichtbaar, maar wel "voelbaar" tijdens het scheren. Toen ik beter op het doosje keek stond er TM achter Nacet ipv de bekende R.
 12. Compleet nieuwe kop gekregen van de verkoper! Topservice ?!!!!
 13. @Hanskoning ik scheer mij dagelijks met de R41, geen irritatie en spekglad. Inderdaad niet de meest comfortabele krabber. Wat is in jou ogen een alternatief die net zo efficiënt is maar betaalbaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.