Ga naar inhoud

Ator razor

Gouden donateur
 • Aantal items

  1260
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ator razor

 • Verjaardag 4 juni

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Projectleider civiele techniek
 • Woonplaats
  Sell’n
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-02-16

Recente bezoekers van dit profiel

1183 profielweergaven
 1. Ik hoop van deze krabber nog een keer de metalen variant te kunnen kopen.
 2. HD Rocket, drie gangen (het is zondag). Geen prik van de aluin en de Floïd mentolado vigoroso. @merwtjebedankt. Fijne dag vandaag!
 3. Na de scheerbeurt: Twee zepen uit mijn top 3. Eén top drie voor warm weer en een top drie voor wat koeler weer. Dankzij forumleden deze twee zepen ontdekt. Vandaag de Dame de Noche met die heerlijk tonen van de Nachtjasmijn. Het is hier in het oosten namelijk bewolkt. De Vector geladen met een Captain titan mild SE-mesje. Een jaar geleden mocht ik van een forumlid zijn ATT-SE1 gebruiken. Sindsdien een echte liefhebber van deze krabber. Sterker nog, mocht hem van hem overnemen. Recentelijk zag ik een ander forumlid de Vector van Blackland voor het eerst gebruiken. Zo’n SE-krab
 4. Kai mesje, Vector en een lekkere zeep! Met dank aan de gulle gever.
 5. Geen plaatje? Aanvulling: huh, wel bij mijn reactie, niet bij de originele post?
 6. Monstertje Meissner Salty sea sage met de Vector van Blackland. De Kai Captain is inderdaad milder dan een Feather professional super mesjes (zoals verwacht ?). Misschien een beter combinatie met deze Vector? Ga het proberen deze week.
 7. Mag ik aannemen dat je dan niet gestopt bent bij je baard ??
 8. Die Simpsons zepen zijn echt goed. Meteen voor een heel weeshuis aan schuim gemaakt (gewoon omdat het lekker is). De Esprit de Valdemar met extra veel mentholkristalletjes. De ATT-SE1 voorzien van een Feather professional Super mesje. Wat een heerlijke krabber is dit. Als ik die test-scheerbeurt met de ATT-SE1 in die "vreemde" badkamer niet had gemaakt had ik nu veel gemist. Drie gangen en zondags-glad. Gefeliciteerd!
 9. Heb zowel de gesloten als de open kam. Vind de BB met gesloten een top krabber. Bij de open kam bemerk je de aanwezigheid van het mesje. En zoals Hans ook zei, de tanden voelen iets wat ruw aan. De BB met gesloten kam is voor mij een goede aankoop geweest.
 10. Middag-scheerbeurt. Dat kan als je een dag vrij hebt. Spekglad overigens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.