Ga naar inhoud

Ator razor

Gouden donateur
 • Aantal items

  1258
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ator razor

 • Verjaardag 4 juni

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Projectleider civiele techniek
 • Woonplaats
  Sell’n
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-02-16

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Na de scheerbeurt: Twee zepen uit mijn top 3. Eén top drie voor warm weer en een top drie voor wat koeler weer. Dankzij forumleden deze twee zepen ontdekt. Vandaag de Dame de Noche met die heerlijk tonen van de Nachtjasmijn. Het is hier in het oosten namelijk bewolkt. De Vector geladen met een Captain titan mild SE-mesje. Een jaar geleden mocht ik van een forumlid zijn ATT-SE1 gebruiken. Sindsdien een echte liefhebber van deze krabber. Sterker nog, mocht hem van hem overnemen. Recentelijk zag ik een ander forumlid de Vector van Blackland voor het eerst gebruiken. Zo’n SE-krabber wilde ik ook proberen. Met de Feather professional super mesjes bevalt hij me niet zo. Maar gelukkig had ik meerder SE-mesjes in huis omdat ik twee jaar geleden een stuk las over de Feather DX en de verschillende SE-mesjes. Zelf nu ook liefhebber van de DX maar dan weer wel met een Feather super mesjes. Resultaat: een top scheerbeurt in twee gangen. Geen aluin gebruikt. De mijne zit overigens in een mooie klem, gewoon omdat het mooi staat. Nu nog een aftershave kiezen. Twijfel nog, de zon begint er langzaam doorheen te komen. Iets frissers dan maar met kristalletjes?
 2. Kai mesje, Vector en een lekkere zeep! Met dank aan de gulle gever.
 3. Geen plaatje? Aanvulling: huh, wel bij mijn reactie, niet bij de originele post?
 4. Monstertje Meissner Salty sea sage met de Vector van Blackland. De Kai Captain is inderdaad milder dan een Feather professional super mesjes (zoals verwacht 😁). Misschien een beter combinatie met deze Vector? Ga het proberen deze week.
 5. Mag ik aannemen dat je dan niet gestopt bent bij je baard 😎?
 6. Die Simpsons zepen zijn echt goed. Meteen voor een heel weeshuis aan schuim gemaakt (gewoon omdat het lekker is). De Esprit de Valdemar met extra veel mentholkristalletjes. De ATT-SE1 voorzien van een Feather professional Super mesje. Wat een heerlijke krabber is dit. Als ik die test-scheerbeurt met de ATT-SE1 in die "vreemde" badkamer niet had gemaakt had ik nu veel gemist. Drie gangen en zondags-glad. Gefeliciteerd!
 7. Ator razor

  Blackland blackbird

  Heb zowel de gesloten als de open kam. Vind de BB met gesloten een top krabber. Bij de open kam bemerk je de aanwezigheid van het mesje. En zoals Hans ook zei, de tanden voelen iets wat ruw aan. De BB met gesloten kam is voor mij een goede aankoop geweest.
 8. Middag-scheerbeurt. Dat kan als je een dag vrij hebt. Spekglad overigens.
 9. Ik was vanmorgen van plan om me te scheren met mijn nieuwe open mes (Gold dollar 208 van Tony) die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Maar ik had te weinig tijd en daarom voor een krabber gekozen en wel de NOS Mulcuto schrägschnitt die ik gekocht heb van efsk. Drie gangen en glad! Hij is van plastic, weegt inclusief mesje 23 gram en scheert verdomd goed. Shit, waar blijft dan dat stoere mannelijke gevoel? Jezelf scheren met een 4x zwaardere krabber die met de fijnste technieken uit een stuk staal is gefreesd met misschien maatafwijkingen van maximaal duizendsten van een millimeter en daarom ook nog eens een bak geld kost. Beetje ambivalent gevoel dus vanmorgen. Maar op mijn nieuwe leeftijd zet ik me daar maar overheen. Noem het levenservaring.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.