Ga naar inhoud

onno

Gouden donateur
 • Aantal items

  2025
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over onno

 • Titel
  ATT Windsor CM1

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Onno
 • Woonplaats
  Hilversum
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-16

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mooi ding. Na mijn 50e wil ik mijzelf niet meer 5x vergroot zien....
 2. Wacker allround 6/8” Stirling ozark mountain Floris nr 89 as en asb shasoc drieband das
 3. Zeep verkregen uit een zeepruil: Primal vrijwel geurloos en zeer goed glijdend en verzorgend. Samen met goeie oude Molly
 4. onno

  Razorine

  Met een wat????????????
 5. oef,😨 Wij hebben tijd voor leukere zaken samen😝
 6. onno

  Tester / probeerset ??

  en anders shavedash die alle grote Europese merken ook voert in samples. Let wel op dat bij menigeen op dit forum de geur van een sample afwijkt van een grote pot. De geur lijkt eerder te vervliegen in een sample.
 7. Al van enige uren geleden. Soms weet ik niet wat ik goed doe: in twee ronden met de zwarte vogel zo glad als ik normaal alleen met open mes haal.
 8. onno

  Even voorstellen...

  welkom scheerbroeder
 9. Hoera hoera Fijn als Chris het wil oppakken. Ik kan me voorstellen dat het een goed alternatief is om het via Maggard of bdf te laten lopen. Doorsturen binnen NL is duurder dan door Maggard laten verschepen. En ik gun BdF het ook (en een aanleiding meer aan te schaffen)
 10. Scheermes Mulcuto Schraetschnitt Mesje Gillette Rubie Platinum Aantal keren gebruikt 2 Scheerkwast J&T tweeband Das Scheerzeep Castle Forbes Lavendel After shave Saponificio Varesino Dolomiti ASL Een scheerbeurt die de andere scheerbeurten laat opbloeien. Te snel, te weinig aandacht voor het schuim ofwel snel vergeten. Een mooie dag heren
 11. onno

  Scheerbrand door aluin?

  Oefenen oefenen, bij mij staat op mijn gezicht ook nog een herinnering.... De linkshandigheid: mijn ervaring omgekeerd. Als linkshandigen zijn we toch al gewend zaken rechtshandig te doen. (Mes en vork!)
 12. Dit heet taai i.t.t. bros ijzer
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.