Ga naar inhoud

Albert61

Lid
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik geloof dat de vraag nog niet echt beantwoord is.
 2. Ik zal dat eens googelen, al heb ik al een idee hoe dat werkt..
 3. Daarom was ik extra van de kook:een Ribbon 100 in zogenaamde "mint condition" voor E70, -
 4. Deze overpeinzingen neem ik zeker mee, bedankt.Ik dacht dat je die kans om weer over te bieden, zoals bij Catawiki, ook bij eBay zou krijgen. Enfin, weer wat opgestoken!
 5. Bedankt voor jullie reacties, ben ik niet de enige. Bij catawiki geven ze je 2 minuten extra, als je op 't laatste moment overboden wordt. Niet zo sympathiek van Ebay!
 6. Gisteren werd ik in de laatste minuut van de veiling met 1 euro over boden en liep zo een goede koop mis. Ik kreeg geen kans meer over te bieden. Ik voelde me genomen. Iemand anders ook deze ervaring?
 7. Laatste keer slijpkant moet "slijprand" zijn.
 8. Dan wil ik erbij zeggen, dat ik de exacte theorie niet ken, maar wel al wat geprobeerd heb. 1.scheren kan met beide zijden, gewoon proberen. 2."gewoon" stroppen werkt, heb wel wat gelezen over de slag naar je toe (over de lang geslepen zijde) :niet teveel druk op snijkant. Wederom proberen, wellicht niet oefenen met Iwasaki... 3.voorkant (zo noem ik de "lang" geslepen zijde, met lettertjes) heeft heel kleine slijprand, slijpen gaat merendeels over achterkant. (met korte slijpkant en recht stuk)Slijpkant is breder daar. Heb weleens gehoord in een verhouding van 1:7.
 9. Wil ik zeker ook een lans breken voor de messen afkomstig uit Japan. Verder bestaat de heilige graal niet, is mijn conclusie.
 10. Ook voor deze tip weer bedankt!
 11. Is er volgens jou dan een "ideale" snijhoek,Tony? En bedankt voor de reportage!
 12. Wederom allen bedankt voor de tips. Ik ga het voorzichtiger aanpakken...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.