Ga naar inhoud

ArieMaiden

Lid
 • Aantal items

  663
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jammer. 99% van mijn activiteit ging via Tapatalk. Ik merk dat ik nu veel minder 'even' op het forum kijk.
 2. Hoewel gehinderd door een hernia, heb ik mij de afgelopen periode prima kunnen scheren met de Zeppelin. Eigenlijk trof ik geen mesje aan die het niet goed deed hierin. Het fijnste mes is, hoe kan het anders ook; de Lord Classic die bij mij sowieso op nummer 1 staat. Door het wat hogere gewicht vallen er best aardige resultaten mee te behalen, ondanks dat ik de 0,5 en de 0,7 wat aan de milde kant vind. Je moet een beetje zoeken naar de juiste hoek, maar daarna kun je zeer comfortabel scheren. Persoonlijk houd ik niet van al te agressieve krabbers dus deze valt wel in de smaak. Toch zou ik liever een 0,7 / 0.9 variant zien van deze krabber om net nog dat beetje extra mesgevoel te hebben. Met dank aan Jan Zoethout voor het uitlenen van de krabber.
 3. Scheerkom: Pereira unbreakable 'wood' Krabber: Seygus Zeppelin V2.0 0.5/0.7 Mesje: Rapira Platinum Lux (nieuw) Kwast: ArieMaiden Meranti Tuxedo XL Zeep: Noble Otter BarrBarr AS: Mennen Skin bracer Classic ASB: Stirling Barbershop Vandaag voor de laatste maal de Zeppelin gebruikt. Morgen gaat deze opweg naar Koenfucius. Na met succes diverse mesjes te hebben geprobeerd was de laatste beurt aan een alom gewaardeerd vers Rapira Platinum Lux mesje. De voorgaande mesjes hebben allemaal prima gepresteerd in de Zeppelin, zo ook dit mesje vandaag. Natuurlijk droeg de prima kwaliteit van de Noble Otter zeep daar aan bij. De AS en ASB complimenteerden het geheel tot een geslaagde scheerbeurt. Hoewel gehinderd door een hernia, heb ik mij de afgelopen periode prima kunnen scheren met de Zeppelin. Eigenlijk trof ik geen mesje aan die het niet goed deed hierin. Het fijnste mes is, hoe kan het anders ook; de Lord Classic die bij mij sowieso op nummer 1 staat. Door het wat hogere gewicht vallen er best aardige resultaten mee te behalen, ondanks dat ik de 0,5 en de 0,7 wat aan de milde kant vind. Je moet een beetje zoeken naar de juiste hoek, maar daarna kun je zeer comfortabel scheren. Persoonlijk houd ik niet van al te agressieve krabbers dus deze valt wel in de smaak. Toch zou ik liever een 0,7 / 0.9 variant zien van deze krabber om net nog dat beetje extra mesgevoel te hebben. Met dank aan Jan Zoethout voor het uitlenen van de krabber.
 4. Pereira scheerkom ArieMaiden Meranti Tuxedo XL kwast Sseygus Zeppelin krabber Treet Black Beauty mesje (vers) Petal Pusher Fancies Amber zeep Mennen Skin Bracer AS Local Gent Shaving Co, California Barber ASB Vandaag de Zeppelin te leen ontvangen en de eerste scheerbeurt ermee uitgevoerd, Eerste indruk; Het is een fraaie krabber met het bijgeleverde greepje wat zwaar maar mooi in balans. De 0,5 is zoals te verwachte erg mild, maar bruikbaar. De 0,7 is nog wat beter bruikbaar. Was weer een poosje terug dat ik de PPF zeep heb gebruikt, man, man, wat is dat een sterke geur en met de zelfgedraaide kwast resulterend in een geweldige kom met schuim. Perfect. Bewust een carbon staal Treet BB mesje in de Zeppeling geladen omdat die wat kritischer in de krabbers kan zijn. In deze krabber combineert het echter zeer goed. Alles bij elkaar een prima kennismaking met de krabber. Ben benieuwd naar de volgende scheerbeurt met deze fraaie krabber. Met dankzegging aan Jan Zoethout voor het beschikbaar stellen van deze krabber. ps. helaas geen foto's want Tapatalk werkt niet meer.
 5. Vandaag de Zeppelin ontvangen en de eerste scheerbeurt ermee uitgevoerd, Eerste indruk; Het is een fraaie krabber en met het bijgeleverde greepje wat zwaar maar mooi in balans. De 0,5 is zoals te verwachte erg mild, maar bruikbaar. De 0,7 is nog wat beter bruikbaar. Zie verder de SvdD
 6. Prachtig. Volg dit project al vanaf het begin met belangstelling . Gezien voor de prijs ben ik niet tot aanschaf overgegaan. Ben wel heel benieuwd hoe die scheert en wacht met belangstelling de SvdD af.
 7. Bij het ruiken van Kepkinh Lemon is het eerste waar je aan denkt: 7UP! Kwaliteit van de zepen is heel erg goed UEKAZ.
 8. ArieMaiden

  Koffie

  Mooi dat je steeds meer mensen ziet terug keren naar dit soort degelijke apparaten. De Moccamaster is een top apparaat.
 9. Zet mij er maar achter Jan.
 10. Leuk initiatief Jan! Ik wil deze krabber ook wel een keer proberen. Mijn vakantie is zojuist begonnen, dus zet mij maar wat verderop in de lijst.
 11. Mooie vorm. Moet ik ook maar eens draaien van een mooie houtsoort.
 12. Ben benieuwd of ze het ook zullen op opsturen. Alcohol versturen ze namelijk niet de grote plas over. Verstuurd vanaf mijn SM-A920F met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.