Ga naar inhoud

ArieMaiden

Lid
 • Aantal items

  543
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ArieMaiden

 • Titel
  Merkur 37c

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een RazoRock Game Changer 0,68 aanschaffen.
 2. Handvat is in elk geval van een Tech. Kop lijkt erg op een old type.
 3. Daar lees ik inderdaad ook veel positieve berichten over. Ik ga op safe... Timeless 0.68 bevalt mij ook prima. Kom er de laatste tijd steeds meer achter dat ik de wat minder agressieve krabbers meer gebruik. UEKAZ.
 4. Mooi! Ik zoek zijn broertje nog steeds (GC 0.68) voor een nette prijs.
 5. Warme Scuttle Muhle Rhytmo met 22mm Maggard 2band das. Karve E-plaat krabber. Astra SP (2) TOBS St.James Gillette Blue AS Hema Sensitive ASB Met een baard van anderhalve dag toch weer eens gekozen voor de Karve met een E-plaat. Alle ingrediënten bij elkaar resulteerde in mooi BBS glad. Maaarrr.... wel met een branderig gevoel zoals ik vaker bij de wat agressieve krabbers ervaar. Aluin bevestigde dit. Vandaar dat ik heb besloten dat de E en de F variant de markt op gaan en ik over nog enkele agressieve krabbers eveneens een verkoop oordeel zal gaan vellen. Fijn weekend allemaal!
 6. Vandaag opnieuw een pakje in ontvangst mogen nemen. Ditmaal gelukkig wel compleet. Met dank aan Cedric van The Alpha Men voor de zeer snelle en correctie afhandeling van het probleem. [emoji106]
 7. Vol verwachting thuis gekomen na een dag noeste arbeid. Ligt er pakje op mij te wachten. De Rockwell 6S is, met dag postnl black friday vertraging, gearriveerd. Voorzichtig het doosje geopend en dan tref dit aan... Maar gelukkig na één telefoontje is er alweer een complete variant naar mij onderweg.
 8. Goeie tip. Dat ga ik aankomende zomer eens proberen.
 9. De Franse versie van Mennen Skin Bracer. Mijn eerste indruk is dat de geur globaal gelijk is aan de Amerikaanse, maar iets minder zoet.
 10. Een Rockwell 6S krabber.
 11. Rockwell 6S Safety Razor 20% korting Bij TheAlphaMen.
 12. Afgelopen week ontvangen. Een Dixi krabber,een Yaqi Moka 24mm syntheet en een voor-oorlogse Gillette Tech.
 13. Ik heb toevallig vorige week even aan deze geroken. Ik vond het wat op Tobs st.James lijken. Dat vind ik een fijne geur, maar omdat die al bij mij in de roulatie is, heb ik toen besloten om de no.50 te laten staan (en toen maar een pot Eton College gekocht)
 14. Een 22mm synthetische paarden knot, 30mm plissoft syntheet en een doosje Dorco SE AC mesjes.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.