Ga naar inhoud

ArieMaiden

Lid
 • Aantal items

  455
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ArieMaiden

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een Rockwell 6S waar ik plannen voor had om binnenkort aan te schaffen. Reden? Er kwam via Kingjack een mooie Karve op mijn pad en daar lees ik tov de Rockwell ook hele positieve verhalen over.
 2. Een mooie Karve van Kingjack.
 3. ArieMaiden

  Opperdepop

  Klein flesje weliswaar. Maar deze is op. Klassieke geur. Heb er nu nog zeven staan. Mijn broer had er tien meegenomen uit Tjechië. We gaan dus gewoon door met het volgende flesje.
 4. Fijne krabber voor een mooi prijsje !
 5. Ben benieuwd hoe de lotion is.
 6. ArieMaiden

  Opperdepop

  Geen heel bijzondere AS. Geur is snel verdwenen. Dit nadeel maakt deze AS goed inzetbaar voor een late avond scheerbeurt of als je een niet matchende EDT wil gebruiken. Met een paar drupjes glycerine erin is de verzorgende eigenschap wel flink te verbeteren. Had nog een fles in voorraad dus die gelijk ook even een glycerine upgrade gegeven.
 7. En daar hebben ze verdikkie de Nobele Otter Barrbarr AS net weer op voorraad...
 8. Wij gingen een paar maanden op wereldreis en hadden geen goede verzorger. Bij thuiskomst was de bak een drama. Op dat moment kreeg ik het druk met andere dingen en heb ik met pijn in het hart besloten om te stoppen en heb alles verkocht. Was / is een leuke hobby. Ik heb beroepshalve o.a. iets met waterbehandeling/zuivering en kon dit ook toepassen in de hobby. De bak was uitgerust met bodemverwarming, C02 injectie, osmose installatie en zelfgebouwde computergestuurde dimbare verlichting.
 9. Prachtige bak. Ben zelf een paar jaar geleden ermee gestopt. Mis het nog steeds. Maar geniet altijd van andermans bakken.
 10. Lijkt qua geur op een zeepje die ik al heb, maar moet nog even gaan snuffelen welke. Als de eigenschappen net zo goed zijn al de Barbar dan zit het wel goed.
 11. Postbode kwam met twee pakjes aan de deur. Fijne vent is dat toch.
 12. ArieMaiden

  Opperdepop

  Zo, deze lijmlucht is op... Komt er nooit meer in, i.t.t. de groene Pitralon classic want die wel heel fijn.
 13. 's middags stond het er nog niet. Ik besloot toen om in de avond even rustig een paar ASjes uit te zoeken. Helaas. Als iemand nog een ander adresje heeft voor wat Artisan ASjes met een beetje normale verzendkosten dan houd ik me aanbevolen. Anders zit er weinig anders op dan te hopen dat ze weer over de grote plas gaan verzenden.
 14. Wilde net wat gaan bestellen daar. Lees ik dit onder aan de site: INTERNATIONAL CUSTOMERS - PLEASE NOTE - THAT WE ARE SUSPENDING ALL SHIPPING OF SPLASHES UNTIL FURTHER REVIEW WITH OUR SHIPPING PARTNER
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.