Ga naar inhoud

ArieMaiden

Lid
 • Aantal items

  575
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ArieMaiden

 • Titel
  Merkur 37c

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mooi weertje vandaag, dus lekker buiten even wat potentiële scheerkwast handvatten gezaagd.
 2. Inderdaad. Was even vergeten dat er een apart topic voor was. Volgend jaar weer een nieuwe kans. [emoji6]
 3. Cadeau gekregen. (Wel zelf uitgezocht overigens) Een fijne allround kijker.
 4. Eigenlijk show je cadeaus in dit geval.
 5. Heel veel sterkte toegewenst.
 6. Ok. Maar hoe dan gratis verzenden naar Europa? Laatst samen met een bevriende scheerder ook e.a besteld maar toen konden we 40 dollar verzenden aftikken. Voor dat bedrag was het wel de volgende dag in huis overigens...
 7. Dat klopt Johan. Geruild voor een Maggard slant. Jij vond de iKon te mild geloof ik. Mild deze zeker maar ook effectief vind ikzelf. Gebruik hem zeker een paar keer per maand. Hoe is de Maggard slant jou eigenlijk bevallen?
 8. Gister een RVS Colonial General greepje ontvangen. Overgenomen van Jan Zoethout. Deze gaat voorlopig een huwelijk aan met een iKon 102 scheve scheerkop.
 9. ArieMaiden

  Opperdepop

  Ik heb eigenlijk precies dezelfde ervaring met de beschreven Pinaud aftershaves. Denk dat ik maar wacht op een goede aanbieding. Dat zal mij wel over de streep trekken denk ik... De Gin en Whiskey zijn overigens ook prettig, maar ook die vervliegen wat snel.
 10. ArieMaiden

  Opperdepop

  Ik ben nog steeds bezig met dat formaat flesje. Geur is fijn maar vind dat de geur wel wat snel vervliegt. Wat is jou ervaring? Hierdoor twijfel ik nog of er een grotere fles zal komen.
 11. Hier doet deze mannengadget ook al een paar jaar zijn werk. Is eigenlijk wel een onderdeel van het gezin geworden... Hij wordt door de kids BB8 genoemd. (Starwars liefhebbers weten wie dat is)
 12. We gaan het meemaken. Als het werkelijk niks is gaat het direct in de ronde Bac.
 13. Even langs Müller geskied om de thuisvoorraad weer op peil te brengen. Ditmaal het kon ik Wilkinson krabbertje niet meer laten hangen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.