Ga naar inhoud

ChrisA

Gouden donateur
 • Aantal items

  492
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisA

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 20-10-1950

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Pensioen nu
 • Woonplaats
  Grave (N.Br)
 • Begonnen met klassiek scheren
  20-10-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helemaal fantastisch. Die oude modellen zijn compleet tijdloos en kwalitatief super. De witte 14 Doble blijf ik de mooiste vinden. Die met het rubber vind ik daarentegen iets minder, maar het doet niets aan het idee af.
 2. @Tony @Tony Heel mooi Tony en fijne maat.
 3. ChrisA

  Caravan

  Puik plekje Camping Boerderij Klein maar heel fijn. Dat gaat ook voor de trekker.
 4. Je hoort natuurlijk veel van de problemen. Maar als je weet hoeveel miljoenen pakjes er dagelijks wel goed bezorgd worden, dan is het eigenlijk fantastisch. Maar ja als nu net jouw pakje niet te vinden is???
 5. Deze melding heb ik vaker gehad met motoronderdelen. (wel in december en dat is een drukte maand) De melding loopt soms dagen achter op de werkelijkheid. Het lag intussen bij de Jumbo zonder het mij te melden. Toen kwam de melding"afgeleverd" Bij navraag was het al bekend dat Post nl het zou terug zou gaan sturen maar ik kon het niet meer tegenhouden. Advies is dus, elke dag tracen en hopen dat je het op tijd vindt. Succes
 6. Prettige vakantie. Drenthe is mooi, zeker met zulks mooi weer.
 7. @Tony Ik heb met de Thuringer veel slagen/cirkeltjes gemaakt totdat het water op het mes liep. Misschien wel 30 a 40??
 8. @Tony Vandaag voor de derde dag op rij me geschoren met de Filarmonica 14 Novodur en hij is een waardige opvolger gebleken van de onlangs vertrokken Sub Zero. De eerste dag was het mes geslepen volgens een synthetische progressie tot en met 20k. De tweede dag met een finish met een Nakayama Kiita en vanochtend na een finish op een licht blauwe Thuringer. Deze laatste blijft erop, hij is nu precies zoals ik dat prettig vind. Wel grappig omdat ik laatst een discussie op SRP las waar beweerd werd dat Filarmonica en Thuri niet goed samen gaan. Ik heb ook een lichtblauwe Thuringer. Als jij die als finisher na 20K gebruikt, wat is dan de korrel van die Thuringer?? Ik heb de Thuringer al enkele keren op de wat goedkopere messen gebruikt en met succes. de Willy Lange heb ik er weer mee scherp gekregen. Maar de Filarmanica durf ik er nog niet op te zetten.
 9. @Tony Dat gevoel is moeilijk te beschrijven maar inderdaad fantastisch. Het knisperen is super. en in 1 of 1 1/2 gang helemaal glad.
 10. Welkom terug uit Brabant. Jammer genoeg een lange weg te gaan. Maar ja, zolang het maar de goede kant op gaat motiveert dat voldoende om stug door te gaan . Sterkte ermee.
 11. @Snuff Ik zou helemaal geen probleem hebben met dat wit aangekleed Jose Monserat dingetje . Neem ik een rioolzeepje op de koop toe.😁
 12. Vandaag de onvolprezen Shaving Society kwast en een hele mooie Filarmonica, Sub Cero Fijne zondag allemaal.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.