Ga naar inhoud

ChrisA

Gouden donateur
 • Aantal items

  639
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisA

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 20-10-1950

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Pensioen nu
 • Woonplaats
  Grave (N.Br)
 • Begonnen met klassiek scheren
  20-10-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hello Chris,we have received the defect shaving brush you sent.Will give it a new knot and return it next weekBest Regards.Bernd Blos De Shaving Society brush SE 2018 al in mei opgestuurd, maar daarom niet getreurd. Zo zie je maar weer dat een goede leverancier, normaal gesproken, ook goede service levert. Nog even wachten.
 2. Ik had dezelfde silvertip en die werd ook steeds beter en beter. Helemaal super. Echter verloor hij iedere beurt wat haren. Vervolgens is hij alweer anderhalve maand bij Bernd. Ik ga eens vragen naar de voortgang, word vervolgd.
 3. ChrisA

  Open scheermes?

  Zoals Kitchen schreef; Gewoon voor gaan. Ik heb het ook gedaan en zou niet anders meer willen. Het is ook gewoon leuk om te kunnen, Het is vooral bijzonder leuk en het voelt geweldig. Pas na een vol jaar krijg je de volledige voldoening dat het met gemak gaat maar dan heb je ook wat. Succes
 4. Dat lijkt mij ook geweldig, maar euro 1250 oid is wel heel erg veel.
 5. Mooi geschreven. Ikzelf heb 5x een 14 en inderdaad wauw en groot. Heerlijk scheren. Vaak in 1 gang of misschien iets extra. Ik heb geen 17. Maar weet je ook waarom de grote 14 heet en de kleinere 17??
 6. Wat is dat nou, een papierversnipperaar???
 7. ChrisA

  De Slowchat

  Ik doe het altijd zelf. Met een spuitbus van een tientje doe ik 5 a 6 nesten. s'-avonds zijn ze allemaal binnen even een paar seconden spuiten en klaar.
 8. ChrisA

  De Slowchat

  Bij mij ook ieder jaar enkele. Hoewel vorig jaar slechts 2.
 9. Een pakketje lekkere geuren uit Roeselare. Ik heb mij tot nu toe alleen geconcentreerd om de open messen scherp te krijgen en houden. Nu eens wat andere geuren gaan proberen. Ze ruiken in ieder geval heel fijn.
 10. Presse papier komt uit het Frans en wordt ook zo uitgesproken. Paper weight vind ik beter bij Tony passen.
 11. Paper weight of chocolade???
 12. @TonyInderdaad prachtig. Ik heb 1x Weltmeister van 4/8 en dat is ruim voldoende om daarin compleet te zijn.
 13. Een hele fijne F. von Brosy Steinberg. Ruim 7/8 half hollow en 61 gram. Dit vind ik de fijnste maat en balans. Het scheert helemaal super, Helemaal stil, geen enkel geluid. Hoewel dat knisperen ook zijn charme heeft.
 14. Welk een contradictie?
 15. @Hanskoningvan mijn zo gekoesterde Shavemacs was er één duveltje die constant haren verloor. Ik heb 1 Shavemac, de SE 2018 en die verliest ook elke scheerbeurt een aantal haren. Met dat tempo kan ik natuurlijk nog jaren verder, maar toch. Het is wel de fijnste kwast die ik heb. Zacht en toch stevig. Dus nog steeds bedankt Hans, maar nu wel 2 duveltjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.