Ga naar inhoud

ChrisA

Gouden donateur
 • Aantal items

  654
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisA

 • Verjaardag 20-10-1950

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Pensioen nu
 • Woonplaats
  Grave (N.Br)
 • Begonnen met klassiek scheren
  20-10-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zomaar van marktplaats een mooie 15/16"World Master. De snede zag er prachtig en onbeschadigd uit dus alleen stroppen en een beetje scheren. Ging eigenlijk prima. Toen 30x over de Naniwa 8k en 10x op de Suehiro 20K met tape. Resultaat een compleet spiegelende bevel. Alle zwarte inkt van de viltstift 100% weg. De rest van de scheerbeurt was verbluffend soepel. Het mes glijd over de huid en super comfortabel. Gladder dan glad.
 2. Zomaar van Marktplaats, een prachtige World Master 15/16" en 49 gram Samen met een fragiel stroppie euro 40, een super koopje. Ik heb al een World Master 7/8 en deze is zeker zo goed.
 3. Niet helemaal nieuw maar wel opnieuw binnen. Mijn ShaveMac silvertip DO1 bleef maar haren verliezen. Iedere keer een stuk of 5 en het hield maar niet op. Bernd vroeg om terug te sturen voor onderzoek. En zowaar na enkele maanden geduld weer terug op het nest. Een prachtige en nieuwe super Silvertip knot. Goede service is wat waard.
 4. Vanmorgen mee geschoren op de camping. Super en in 1 gang klaar.
 5. Ik zal zeker komen indien de datum uit komt.
 6. Gecondoleerd. Dat is inderdaad heel spijtig, zal er flink inhakken. En dan ook nog niet eens verzekerd.
 7. 8000 moet inderdaad niet knarsen. 8000 is echt bijna polijsten.
 8. De Gold Rex is ook een van mijn favoriete messen.
 9. ChrisA

  Hallo uit Amsterdam!

  Welkom uit Brabant. En gewoon met open mes beginnen. Schaf een goedkope aan via dit Forum.
 10. De World Master 7/8 begon een beetje trekkerig te worden. 40x slagen op Naniwa 4K 40x slagen op Naniwa 8K De snede zag er met loupe 60x prachtig uit. Alleen wat rechte streepjes en wat hele kleine beschadigingetjes op de snede. Ik dacht eventjes wat cirkeltjes draaien op een Coticule met water. Met de loupe 60x zag het eruit als een aangeharkte zandbak, vreselijk. Dus terug op de 8K en 30 slagen. De bevel zag er weer prachtig uit. Toen 15 slagen met water op de 20K Suehiro. En vanmorgen een fantastische scheerbeurt met een mes dat als nieuw gleed en snijd. Vooropgesteld dat de bevel goed is krijg ik een bot mes dus maar toch mooi weer in orde. Dat geeft een goed gevoel.
 11. ChrisA

  De Latrine

  Ik heb ook een half uurtje helemaal geen activiteit kunnen zien, maar alles is nu weer normaal.
 12. ChrisA

  gemeenschap en afhakers

  Fijn dat alle team leden, ieder op eigen wijze, uitleg gegeven hebben. Wat mij betreft prima zo.
 13. ChrisA

  nieuw nieuw nieuw

  Welkom uit Brabant en dat open mes gewoon doen.
 14. Hello Chris,we have received the defect shaving brush you sent.Will give it a new knot and return it next weekBest Regards.Bernd Blos De Shaving Society brush SE 2018 al in mei opgestuurd, maar daarom niet getreurd. Zo zie je maar weer dat een goede leverancier, normaal gesproken, ook goede service levert. Nog even wachten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.