Ga naar inhoud

ChrisA

Gouden donateur
 • Aantal items

  682
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisA

 • Verjaardag 20-10-1950

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Pensioen nu
 • Woonplaats
  Grave (N.Br)
 • Begonnen met klassiek scheren
  20-10-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heel duidelijk en mooie voorbeelden. Inderdaad opletten dat een mes niet helemaal verslepen is.
 2. ChrisA

  back to top - button

  Prima actie
 3. Ik heb ook nog nooit een goede HHT test kunnen doen. Dat terwijl de geprobeerde messen echt prima en glad scheren.
 4. Welkom uit Brabant. Heel herkenbaar. Ik ben gewoon begonnen met open scheermes omdat ik vond dat ik dat moest kunnen. Veel baat gehad bij alle adviezen hier en veel oefenen. Al jaren scheer ik in principe elke ochtend met open scheermes om gewoon de dag relaxed te beginnen. Ook goede natuurlijke scheerzeep is wonderbaar. Alleen als er s'morgens op de een of andere manier haast is gebruik ik enkele keren per jaar nog een fusion. Gewoon doen en veel succes
 5. Een hele mooie en brede, 23mm, Graham Van Tony. Dit model had ik nog niet en met de stevige scales wordt dit er een voor in de caravan met vakantie.
 6. ChrisA

  voorstellen

  Welkom uit Brabant en veel plezier
 7. ChrisA

  Bonanza, nieuw lid

  Welkom uit Brabant.
 8. @Martijnshave Ik ben heel benieuwd hoe dit bevalt.
 9. Een Boker. Dit is een zeer bereist mes, heeft veel tijd bij Post.nl doorgebracht de laatste tijd.. Mijn eerste "nieuwe " mes door omstandigheden en geruild/verkregen. Een heel andere balans dan de oudere messen. Het is kort en zwaar (63 gram) Met een heel goede snede.
 10. @Hans1980 Inderdaad een mooie foto van een mooie snede. Erg duidelijk waar dat heen moet.
 11. ChrisA

  Paniek in de bergen

  In de caravan die in Fieberbrunn staat. Iedere dag op de Piste. Maar vanmorgen de Filarmonica Sub Cero met een stukje van de scale eraf. Gelijk de syphon van de wasbak in het sanitarraum eraf gesloopt. Er zat veel in, maar niet dat stukje. Ik strop in de caravan maar ook daar niets te vinden. Ik hoop natuurlijk dat Tony nog wat oude scales heeft liggen. Maar als er iemand anders is die een Filarmonica 8/8 scales heeft liggen dan houd ik mij aaanbevolen. Scale achterkant, zonder harpje 154 mm lang.
 12. @onno Hoezo Japanse Friodur??? Inderdaad lijkt hij wel NOS, erg mooi.
 13. @Hans1980Inderdaad vrijwillig verstuurd.
 14. Kon het toch niet laten. Een J.A. Henckels Friodur 14 . 24,2 mm en 72,2 gram zwaar. Dit mes is bijzonder omdat het werkelijk in nieuwstaat verkeerd. En het scheert natuurlijk perfect. In 1 gang echt helemaal glad. Ik ben sowieso fan van de grotere, bredere, messen. De kenners hebben maar 1x raden nodig waarvandaan. Mooie foto's ervan bij de Duitse messen club. Ik ben er heel blij mee.
 15. Ik ben nu weer in verwarring over die nummering 14 versus 17. Is links op de foto de 14 en dus zwaarder, hoe zwaar? en is rechts die kleinere de 17? Ik ben ook meer voor de zwaardere messen, maar als rechts de 17 is dan heeft die wel een prachtige snede.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.