Ga naar inhoud

Tjebbe

Gouden donateur
 • Aantal items

  3388
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjebbe

 • Verjaardag 25-08-1970

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Tjebbe
 • Beroep
  Meubelmaker
 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-00

Recente bezoekers van dit profiel

1279 profielweergaven
 1. De krabber gaat morgen weer verder op toer! Sorry voor het wat lange oponthoud ... Bedankt voor de rondzendactie!
 2. Heren! Naar wie mag de krabberset, wie is de volgende? Het is toch geweldig dat je zo'n set gewoon even mag proberen en je laten overhalen voor een mooi cadeau aan jezelf!
 3. RazoRock 400, TFS Sottozero Forte on ice, HomelikeShaving START 1.18, Gillette Rubie Platinum Plus (1), Bruno Banani Dangerous Man on ice. Vanmorgen nog eens met de START geschoren. Het is een fijne krabber, het is dat ik al betere en gelijke heb, het is zeker voor de prijs gewoon een goede krabber. Ik vind de greep erg mooi, wel soms net te glad, mooi van gewicht en lengte. Nogmaals dank voor deze rondzending!
 4. RazoRock 400, Razor Master Santtu, HomelikeShaving START 0.90 OC, Gillette Nacet (2), Axe Africa. Derde scheerbeurt met de START, nu de beurt aan de open kam. De scheerbeurt was oké, niet super maar gewoon goed. Ik denk dat voor mij de 1.18 gesloten versie de fijnste is.
 5. Stirling 26/54, Stirling Varen, HomelikeShaving START 1.18, Gillette Nacet (1), Stirling Varen post shave. Merkbaar efficiënter, maar wel inleverend aan comfort. Fijne dag!
 6. Stirling 26/54, Via Barberia 2Fructi, HomelikeShaving START 0.90, Voskhod (3), Antiga Barbearia de Bairro Príncipe Real aftershave lotion on ice. Vandaag de HomelikeShaving START voor het eerst gebruikt. Een comfortabele krabber, efficiëntie ligt denk ik tussen de .68 en de .84 Game Changer. Ik vind de greep prettig en mooi. Bedankt voor deze rondzendactie!
 7. Ook hier interesse om de START eens te proberen!
 8. Het is inderdaad de gesloten versie. Ongebruikt is ie niet, het is mijn backup die ik een keer heb gebruikt toen mijn andere uitgeleend was. Stuur je me een pb?
 9. Mocht je kiezen voor een Game Changer, ik heb nog een extra .84P. Laat maar weten!
 10. Heb nog een Game Changer .84 en een West Coast Shaving Hollywood (level 1, Charcoal samenwerking) stuur me een pm als je geïnteresseerd bent, @wimbouman
 11. Ach, niet veel anders dan UEKAZ ... Zo kan ik me niet heel comfortabel scheren met een Charcoal level 2, een Merkur 34C, een Lutz, een 37C en staan mijn Timeless, Karve en nog wat andere op de nominatie om te verkopen ... In mijn top drie eindigen de Masamune, de Game Changer en de Krect en nog drie andere heel hoog [emoji2]
 12. Mooi! Ik dacht dat de Nodachi altijd de nieuwe greep had. Benieuwd naar je ervaringen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.