Ga naar inhoud

Tjebbe

Gouden donateur
 • Aantal items

  3403
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjebbe

 • Verjaardag 25-08-1970

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Tjebbe
 • Beroep
  Meubelmaker
 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-00

Recente bezoekers van dit profiel

1558 profielweergaven
 1. Niet een aankoop, bedankt @Mathieu !
 2. De R41 was voor mij geen prettige krabber, het is wel een tijd geleden dat ik me ermee schoor, de Timeless is voor mij zeker zo effectief, maar veel comfortabeler. De Timeless is ook een veel mooiere krabber, prachtig vormgegeven, mooi materiaal. Mocht je inderdaad voor een Timeless willen gaan, ik heb er een te koop staan, hij komt hier toch wat minder aan bod. Krabbers te koop
 3. De RazoRock Mamba is een mooie, milde krabber. Ook van RazoRock de Game Changer is een aanrader in beide variaties. (Een Mamba heb ik nog, als je zou willen)
 4. Een open kam heb ik niet, maar mijn te koop staande set mag je best een tijdje gebruiken. Laat maar even weten.
 5. Ook ik heb nog een extra .84 als je wil. Mocht je interesse hebben, stuur me dan een pb. De .68 is heerlijke milde krabber, de .84 is een mild scherende maar efficiënte krabber, de open kam variant is weer net een tikje efficiënter en handig als je ook wel eens pas na een week niet scheren je krabber hanteert.
 6. De krabber gaat morgen weer verder op toer! Sorry voor het wat lange oponthoud ... Bedankt voor de rondzendactie!
 7. Heren! Naar wie mag de krabberset, wie is de volgende? Het is toch geweldig dat je zo'n set gewoon even mag proberen en je laten overhalen voor een mooi cadeau aan jezelf!
 8. RazoRock 400, TFS Sottozero Forte on ice, HomelikeShaving START 1.18, Gillette Rubie Platinum Plus (1), Bruno Banani Dangerous Man on ice. Vanmorgen nog eens met de START geschoren. Het is een fijne krabber, het is dat ik al betere en gelijke heb, het is zeker voor de prijs gewoon een goede krabber. Ik vind de greep erg mooi, wel soms net te glad, mooi van gewicht en lengte. Nogmaals dank voor deze rondzending!
 9. RazoRock 400, Razor Master Santtu, HomelikeShaving START 0.90 OC, Gillette Nacet (2), Axe Africa. Derde scheerbeurt met de START, nu de beurt aan de open kam. De scheerbeurt was oké, niet super maar gewoon goed. Ik denk dat voor mij de 1.18 gesloten versie de fijnste is.
 10. Stirling 26/54, Stirling Varen, HomelikeShaving START 1.18, Gillette Nacet (1), Stirling Varen post shave. Merkbaar efficiënter, maar wel inleverend aan comfort. Fijne dag!
 11. Stirling 26/54, Via Barberia 2Fructi, HomelikeShaving START 0.90, Voskhod (3), Antiga Barbearia de Bairro Príncipe Real aftershave lotion on ice. Vandaag de HomelikeShaving START voor het eerst gebruikt. Een comfortabele krabber, efficiëntie ligt denk ik tussen de .68 en de .84 Game Changer. Ik vind de greep prettig en mooi. Bedankt voor deze rondzendactie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.