Ga naar inhoud

fireshrimp

Gouden donateur
 • Aantal items

  694
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fireshrimp

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 11-01-1964

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  IT Developer
 • Woonplaats
  Schiedam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-14

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Merkur Futur(Polsilver) Semogue SOC das Harris Windsor Wimmies scheerkom Floid Black Arko cool ASB Moet eerlijk bekennen dat er een lichte verliefdheid aan het ontstaan is met de SOC das, een paar maanden geleden overgenomen en voor mij de eerste echte das kwast in mijn kleine collectie (afgezien van een zeer goedkoop slap exemplaar dat de prullenbak van binnen mocht zien). Goede ruggengraat, heerlijk kwasten , als dit de voorbode is van een goede das dan ben ik zeer benieuwd naar de bestelde ShaveMac.
 2. fireshrimp

  Opperdepop

  Een dagje eerder op dan verwacht, graag opnieuw gekocht, maar dat is helaas niet meer mogelijk. De floid black maar als vervanging.
 3. Merkur 34C (Gillette Rubie) Yaqi Tuxedo Mitchells Wool Fat Wimmies scheerkom X-Cien Bolt AS Arko cool ASB De 34C mag van mij altijd wel met een scherp mesje, dat is een goede combi voor een ietwat mildere krabber. De tuxedo lust deze zeep wel rauw, eigenlijk alle zepen wel. Kortom een prima combi voor een vroege oplevering naar productie zodat wij ook klaar zijn voor de nieuwe AVG wetgeving. De bodem van de X-Cien Bolt komt in zicht, ik gok nog 2 keer, dat is jammer omdat deze volgens mij niet meer te krijgen is. Zo komt aan alle goede dingen soms een eind en moet je de volgende stappen in het leven durven te zetten en het oude vertrouwde achter je laten.
 4. Merkur Progress(Rapira) Omega 21762 Varken Stirling Tuscany Wimmies scheerkom Floid Suave AS Arko cool ASB
 5. fireshrimp

  Opperdepop

  Was aardig maar niet voldoende voor een vervolg aankoop
 6. Leuk om te lezen, ik was een van de twee testpersonen van de 3d geprinte handvatten, die helaas te vroeg de geest haven. Maar ik vond het handvat wel heel erg lekker. Als weer een mogelijkheid komt om een keramieken kwast te bestellen dan hoor ik dat graag. Met bijpassende scheerkom zou helemaal leuk zijn.
 7. Merkur 34C(Voshkod) J&T Gusto Das Barberia Aquae Wimmies scheerkom Speick AS Arko cool ASB
 8. Merkur Futur (Gillette Rubie) J&T Muhle appel varken Stirling Tuscany Wimmies scheerkom Floid Suave AS Hema Sensitive ASB In dit ietwat onstuimige weer, een geur die herinnert aan cipressen, warmte die kolkt boven de wegen aan de einders.
 9. Het gras is altijd groener aan de andere kant, zou er dan toch nog een kwast zijn die beter presteert dan wat ik al heb. Toegegeven mijn 2 syntheten (Razorock en Yaqi) hebben mij nog nooit in de steek gelaten, maar zou die nieuwe kwast dan toch beter zijn? Met die vraag kun je zelfs de Nobelprijs winnen, we zijn dus in goed gezelschap
 10. Merkur Futur (Gillette Rubie) Semogue SOC das Barberia Aquae Wimmies scheerkom X-Cien Bolt AS Hema Sensitive ASB Nieuw mesje voor de maandag, de Aqua is net als de Fructi een uitstekende zeep, iets minder geprononceerde geur, maar nog steeds fris. Kortom laat de, kortere, werkweek maar komen.
 11. Was toch al een eenling in de kleur, ben nu wat meer groepspersoon geworden...
 12. Merkur Progress(Astra groen) Semogue SOC das Harris Windsor Wimmies scheerkom Clubman Citrus Musk Cologne Hema Sensitive ASB Vroege ochtend vandaag, de wekker ging om 04:45. Tijd voor een zeep met een geurtje, deze zeep is overgenomen van Laurens die niet zo gecharmeerd was van de geur. Het doet mij aan oudere mensen denken (nu ben ik met 54 natuurlijk nog een jonkie) zoals mijn wijlen oma. Geparfumeerd, niet voor elke dag maar zo in de wekelijkse roulatie is dit prima. Samen met de soc das een heerlijk resultaat, uiteraard bevestigd door de citrus musk.
 13. Merkur 34C (Voshkod) J&T Muhle appel varken TFS Uncle Walter Wimmies scheerkom Speick AS Hema Sensitive ASB Opmaakdagje, zowel de Walter als de Speick loopt op z'n einde en mogen eruit, maar dan moeten ze wel eerst op. Voor mijn gevoel gaat dit tergend langzaam. Het resultaat was prima voor de maandagmorgen.
 14. Voor mij is het ook in principe ja, maar hangt af van de prijs..
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.