Ga naar inhoud

fireshrimp

Gouden donateur
 • Aantal items

  723
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fireshrimp

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 11-01-1964

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  IT Developer
 • Woonplaats
  Schiedam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-14

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat je al niet in Schotland tegenkomt, niet ik maar als kadootje van mijn betere helft. Verstuurd vanaf mijn Nokia 6.1 met Tapatalk
 2. fireshrimp

  Opperdepop

  Proraso groen splash heeft zijn laatste drupje afgestaan. Er is nog een flesje aanwezig.
 3. Merkur Progress(Gillette Rubie) Omega 21762 Varken Harris Arlington Floid Suave AS Nivea sensitive ASB Scheerbeurt zonder noemenmswaardige bijzonderheden, kan met de Progress op stand 2,5 bijna blind scheren. Glad en dat is wat telt.
 4. Merkur Futur (Gillette Rubie) J&T Gusto Das Stirling Orange Chill Proraso groen AS Proraso groen ASB Dat was een betere ervaring dan gisteren, de Rubie gedroeg zich in de Futur (op stand 2) zeer voorbeeldig. Morgen nog een keer in de Progress en dan weer terug naar de Rocca, maar dan wel met een ander mesje.
 5. Muhle Rocca (Gillette Rubie) Shavemac LE2018 Silvertip D01 2-band 24mm bulb Barberia Fructi Clubman Citrus Musk Cologne Nivea sensitive ASB Dit was geen scheerbeurt om over naar huis te schrijven, wat een drama. Zou de combinatie van mesje en krabber nu werkelijk zo slecht zijn? Voelde agressief aan, en zelfs een sneetje in de bovenlip bij de "tegen de vleug" ronde. Dat is mij nog nooit met een krabber gebeurd. Terwijl dit mesje mij goed bevalt in andere krabbers. Nu geef ik toe dat de Rocca net een tandje agressiever is dan ik standaard gewend ben. Deze staat in de "leer curve" bijgeschreven. Dit mesje mag zeker door naar een andere krabber en een ander mesje in de Rocca voor de volgende keer.
 6. Muhle Rocca (Persona) Yaqi Tuxedo Saponificio Varesino Dolomiti Floid Suave AS Arko cool ASB De Rocca doet wat hij moet doen zonder irritatie😃
 7. Muhle Rocca (Persona) Semogue SOC das Harris Arlington Clubman Citrus Musk Cologne Arko cool ASB Prima scheerbeurt, geen irritatie. Wat me wel opvalt, blijft opvallen, is dat je er goed bij moet blijven met de Rocca. Ik moet in ieder geval zoeken naar de goede hoek, ik voel het mesje wat meer dan ik gewend ben van bv de 34C (die is dan ook wel aan de milde kant).
 8. Maar we zijn wel duidelijk in de minderheid😉
 9. Muhle Rocca (Persona) J&T Muhle appel varken Stirling Orange Chill Proraso groen AS Proraso groen ASB Persona mesje doet het prima in de Rocca, heel simpel maar doeltreffend. Een prima scheerbeurt, zo mogen er meer volgen.
 10. fireshrimp

  Hoop veel te leren

  Welkom en veel scheerplezier!
 11. Merkur Futur (Polsilver) Shavemac LE2018 Silvertip D01 2-band 24mm bulb Barberia Fructi Clubman Citrus Musk Cologne Arko cool ASB De laatste, derde gang, was net iets teveel van het goede. Ik had beter moeten weten. Gisteren was een goede scheerbeurt en vanochtend was ik na 2 gangen eigenlijk al klaar; minus een paar kleine plekjes die standaard nog wat aandacht nodig hebben. Het ochtend automatisme leidde tot de derde gang. Ik had beter moeten weten. Aan de kwast en zeep combinatie heeft het niet gelegen.
 12. Muhle Rocca (Polsilver) J&T Muhle appel varken Proraso groen Proraso groen AS Proraso groen ASB Eerst een rondje met de "rode duivel" gewandeld om wakker te worden zodat ik de Rocca met wat aandacht kon hanteren. Dat ging helemaal goed, 3 gangen met zeer weinig irritatie heerlijk glad. De krabber ziet er niet alleen super fraai uit, minimalistisch zou ik bijna zeggen, maar na wat opstart problemen scheert hij ook nog uitstekend.
 13. Slim Adjustable (Polsilver) Shavemac LE2018 Silvertip D01 2-band 24mm bulb Mitchells Wool Fat Floid Suave AS Arko cool ASB Ook deze krabber lag, volkomen onterecht trouwens, te verstoffen. Geen idee waarom maar daar gaat nu verandering in komen, Op standje 7 een uitermate goede scheerbeurt in 3 gangen. Zo wil ik er wel meer hebben.
 14. Fatip Piccolo (Polsilver) Yaqi Tuxedo Extro Bergamotto di Calabria Wimmies scheerkom Floid Black TFS ASB Bergamotto Neroli Deze krabber lag wat te verstoffen met het idee dat deze ooit op de markt terecht zou komen voor een zeer vriendelijk bedrag. Er zijn zat scheerders die zweren bij de Fatip krabbers. Ooit gekocht in de tijd dat ik van alles wilde uitproberen, nu ben ik op zoek naar krabbers die mij dagelijks kunnen bekoren. Lastige zoektocht. Ondanks dat de Piccollo absoluut niet slecht scheert, is het voor mij geen dagelijkse scheerder zoals mijn Progress en 34C. Voor de prijs is het wel een prima ding. Ga komende dagen/week de rest van de verstoffende krabbers weer gebruiken.
 15. Muhle Rocca (Astra) Semogue SOC das Stirling Orange Chill Wimmies scheerkom Proraso groen AS Proraso groen ASB Gerechtigheid, de eerste keren met de Rocca waren wat moeizaam, wel glad maar veel irritatie. Niet de soepele scheerbeurt waar ik op gehoopt had. Tot vanochtend, 3 gangen met de uiterst jonge mensenhuid als resultaat en dat zonder noemenswaardige irritatie. Heb ik het anders gedaan dan de andere dagen? Weliswaar een andere combinatie, maar om 06:00 's ochtends ben ik nog niet zo wakker dat ik die verschillen bewust registreer. De krabber zelf is mooi uitgevoerd, strak en gaat hopelijk nog vaker van deze scheerbeurten opleveren.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.