Ga naar inhoud

pern

Gouden donateur
 • Aantal items

  268
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pern

 • Verjaardag 02-05-1959

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jeroen
 • Beroep
  Solution architect
 • Woonplaats
  Amersfoort
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-08-14

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De volgende zeep die op is, is de Lea crème. Wat mij betreft is dit een echte aanrader. Goede verzorging met een lichte sandelhout geur. En dat voor weinig geld. Ik vind dit een veel betere optie dan Arko.
 2. Ik scheer mij elke dag. Soms sla ik een dag over maar dan zie je het wel goed
 3. Ik ben begonnen met het opmaken van een aantal zepen. Als eerste is dr jon's Anne Bonny. Dit is een typisch Amerikaanse zeep met een sterke kruidige bay rum geur. De zeep schuimt makkelijk op en verzorgd goed.
 4. Ha Rudi, een mooie website. Wat ik toch nog wel een beetje mis zijn de meer klassieke zepen. Ik weet dat ze tegenwoordig niet zo in de mode zijn. Maar de sandalwood van DR Harris is een van mijn favoriete zepen die zeker tegen alle artisan zepen op kan. Ook De TOBS zepen mogen eigenlijk niet ontbreken.
 5. Welkom en ik hoop dat jouw probleem opgelost wordt door goed klassiek scheren
 6. Ik hang mijn kwasten soms op om te drogen. Maar ik heb gek genoeg gemerkt dat als ik ze gewoon rechtop zet ze veel sneller drogen. Dit heb ik met alle kwasten, da's, varken of synthetisch. Wel nadat ik ze gedroogd heb in een handdoek.
 7. Ik heb maar 1 zeep die ik niet meer koop en dat is Arko. De eigenschappen zijn wel goed maar die ?geur
 8. Om nog een goede Europese zeep naar voren te brengen, Ik vind de creme van Lea heel goed en zeker niet duur maar wel met uitstekende eigenschappen. Wat Arko betreft dit is de enige zeep die ik heb weggegooid, Ik kon absoluut niet tegen de geur en ik wou dit niemand aandoen.
 9. Als aanvulling op de bovenstaande adviezen kan ik de gllette Ruby en de Lord classic aanraden. Deze bevallen beide beter dan de Derby premium
 10. Ik laat mijn varkensharen en dassen altijd eerst weken. Daarna het meeste water er voorzichtig uitslaan. Ik heb daarna nooit geen problemen met het opschuimen.
 11. Ook ik kan de gamechanger .84 aanraden. Ik gebruik hem naast de 37c
 12. pern

  XTG hoe?

  In verband met de haargroei ga ik van oor naar neus
 13. Ik heb de gamechanger van Connaught binnen een week binnen. Dus ook vanuit Engeland kan het snel.
 14. pern

  Hello hello

  Welkom en goed dat je meteen de adviezen opvolgt. Zo zal het scheren nog beter gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.