Ga naar inhoud

DannyVG

Gouden donateur
 • Aantal items

  1780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DannyVG

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 13-12-1958

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Sales
 • Woonplaats
  Wenduine
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

341 profielweergaven
 1. Waarom laag drempelig : is eerder een heel goed iniatief
 2. Shavemac 26mm silvertip 2 band 1 gang met personna mesje dan heb ik hem verwisseld voor een polsilver worfman wr1 stirling spearmint osage rub meissner mint ICE menthol Het personna mesje lag me niet en dit na de 4de keer : na gang1 het mesje verwisseld voor een polsilver mesje. voor de rest een goede scheerbeurt maar misschien had ik deze morgen beter een andere set up gemaakt en dit enkel door het weer. Nog 1 dag te gaan en dan worden de open messen weer bovengehaald 😅
 3. Ik kan je best volgen : is hier ook zo
 4. En je bent niet alleen : is inderdaad top
 5. Shavemac 2 band silvertip 22 mm wolfman 0,74 personna comfort coated meissner mint ice menthol creme meissner mint ice menthol asl meissner mint ice menthol asb het hoofd is meer dan cool : klaar om ten strijde te trekken. De huid is al een paar dagen licht geïrriteerd : het koelende effect en een goede krabber was dus meer dan nodig om ten strijde te gaan. Wel een goede scheerbeurt zonder meer.
 6. DannyVG

  De Latrine

  Ja, elke spriet is weg, geen restanten te bespeuren
 7. DannyVG

  De Latrine

  Toch niet hoor deze is 30 cm denk ik misschien is die foto niet zo goed maar die sprinkhaan is ongeveer 5 cm
 8. DannyVG

  De Latrine

  ja een baardagaam met een sprinkhaan van 5m op zijn hoofd. Correctie cm
 9. Tanifuji Spalding 0411 Shavemac Silvertip 22mm 2 band fan Meissner Mint Ice Menthol creme Aluin Meissner Mint Ice Menthol asl Meissner Mint Ice Menthol asb
 10. DannyVG

  De Latrine

  De liefde kan toch mooi zijn
 11. Ik ben ook niet zo een voetbal fan alhoewel ik wel naar de finale zal kijken. Overlaatst ergens gelezen dat het de laatste kans is voor ons landje om er iets van te bakken. Dit zou te maken hebben met de ouderdom van een stuk van de kern. Ik ken er wel heel weinig van.
 12. Amaai : je bent echt een knappe bol. Daar ken ik nu echt totaal niets van. Heb je die dan van a tot z zelf in elkaar geknutseld volgens een bestaand schema ?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.