Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  12478
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Paradigm 17-4
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

1112 profielweergaven
 1. Het is altijd UEKAZ maar de Col. Conk zepen plaats ik in het rijtje "bedroevend presterende scheerzepen" en met mij velen in onze scheerwereld dit gaat ook op voor de Derby mesjes. De Parker krabber en mesje zijn mij volledig onbekend. De Tech is een zeer prettige milde krabber en de MWF een topzeep dus dat je hiermee een beter resultaat haalt geloof ik direct.
 2. Tja ooit nog gladder worden als ik thans ben lijkt me sterk.
 3. Zoals elk de-mesje snijdt hij dus aan twee kanten Onno.
 4. Hanskoning

  Tabac geuren

  De eau de Toilette is -zoals ik het beleef en dat is geheel uekaz- tijdens het opspuiten iets frisser van geur dan de aftershave welke jawel zwaarder is en qua geur identiek is als de zeep. Echter als snel vervliegen de topnoten van de Eau de Toilette en blijven de basisnoten over die de geur van de zeep duidelijk benaderd.
 5. @ChrisVanMeer Om het te vieren mag je zeker wel een scheerkwast bestellen toch?? Van ons wel hoor.
 6. Daar staat de Feather bekend om @Jeroen heel scherp maar die houdt hij minder lang vast als de gemiddelde mesjes. Ook hier een favoriet echter na drie scheerbeurten is hij voor mij op en gaat hij de kliko in.
 7. Gefeleciteerd Chris goed om te lezen dat het niet kwaadaardig is en dat de spanning nu af kan bouwen.
 8. De 7e inzet alweer van de Paradigm waarvan 4 keer met een Gillette Nacet mesje en dat is redelijk bijzonder want meestal wordt een mesje in huize Koning na 3 scheerbeurten vervangen echter deze combinatie scheert nog als een tierelier dus we gaan morgen zelfs op voor de 5e scheerbeurt. Het resultaat zo zullen de decuderende lezertjes begrijpen was een meer dan glad aangezicht en het blijft een waar feest om de Paradigm te hanteren. Het zonnetje schijnt weer uitbundig en dan is de frisse Dr K opmaakzeep helemaal op zijn plaats zoals ook de Floid met zijn zonnige Spaanse geur het gemoed altijd positief kietelt. Met andere woorden in deze voor mijn doen drukke weken is een fijne scheerbeurt zoals deze altijd welkom.
 9. De Matterhorn spreekt me in dit rijtje het meest aan aan Wim maar je gaat denkelijk veel scheergenot tegemoet.
 10. Juist zo zeg ik maar weer, wat kan de dagelijkse scheerbeurt toch heerlijk zijn. Allereerst maar weer eens die Prep scheerzeep, pre-shave en balm prijzen wat een genot is dit toch en wat een gemis dat de productie van deze zeep gestopt is. Eigenlijk is het triest dat er heerlijke zepen zoals bijvoorbeeld Irisch Moos, I Coloniali en dus deze Prep van de markt af gehaald zijn. Het is net als met die extreem linkse dwazen die bijvoorbeeld een kinderfeest als Sinterklaas als inzet gebruiken voor hun verderfelijke gedachtengoed met als metafoor alles wat leuk is moet verdwijnen. Wat wel in mijn straatje past is die fantastische Paradigm en nu de zesde inzet achter de rug is en de krabber voor mij geen geheimen meer kent was dit de beste scheerbeurt met hem zo mag ik stellen. Geen enkel zweempje van irritatie en vooral glad zoals glad bedoeld moet zijn. Zijn er ook minpunten te benoemen dan ???? Jawel zelfs twee, ten eerste het steeltje had een halve centimeter langer mogen zijn en ten tweede er blijven slechts een krabber of 6 van mijn verzameling over die meer (Charcoal) of iets minder (wolfman Karl Engels en b.v. 0,95 Timeless) enigszins in de buurt van de Paradigm komen en dat betekend dat ik er daarnaast dus een stuk of 25 kan afschrijven.
 11. Hanskoning

  slant SCHEEF!

  Fraai weer zo'n unieke krabber uit het oude archief.
 12. Kijk als oudere was je in vroegere tijden -toen er nog geen pensioengelden uitgekeerd werden- geheel afhankelijk van je kinderen en/of empatische jongeren voor het dagelijkse onderhoud. Op mijn leeftijd is dat misschien nog wat vroeg .........hoewel..........maar ook hier klotst het geld absoluut niet tegen de plinten op en is het vooruitzicht op de steeds maar dalende pensioenpenningen een ware gruwel. Gelukkig is daar dan mijn jonge bling bling vriend die zijn scheerafvallertjes met plezier aan deze hulpbehoevende man schenkt waarmee ik hopelijk in staat ben om ook de aankomende winter weer door te komen. Dus mocht ik vandaag tijdens zijn optelefoneer gesprek vernemen dat ik me vanaf heden de eigenaar mag noemen van die heerlijke Kent kwast en het ATT S2 scheerhoofd.
 13. En de Wolfjes, Timelessen, ATT, Joris Plisson, Karl Engels, Blackbird, iKons en zo nog wat van die troepkrabbers welke zich hier in huis bevinden dus ook, iemand in voor laten we zeggen een meer dan redelijk bod?? Ach Snuffie af en toe ben ik nog een schalks schalkje. Bij de weg jij ook dus gelet op de kleine lettertjes...........
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.