Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  13061
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Rex
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

1373 profielweergaven
 1. Mij liggen ze niet zo door hun lichte gewicht maar dat is natuurlijk uekaz
 2. Ó néé hé gelet op mijn reeds goed gevulde middenrif wil ik dit niet weten.
 3. Hanskoning

  Hoi uit Amsterdam

  Welkom op het forum.
 4. Wilco wil je echt genieten van deze reactie op de gevoelige delen neem dan eens van Rituals de Ice Shower douche gel is echt het tegenover gestelde van Viagra voor een kwartiertje. Een tip voor een goed verzorgd huidje breng eerst de Witch hazel (dat is geen aftershave maar een gezichtsreiniger met een ontvettend en en drogend effect) en daarna de balm.
 5. Zo ik ooit de Kepkinh ontdekte en op het forum introduceerde met een aankoopadvies en zo de vele reacties volgende zijn jullie het daar dik mee eens. Zo durf ik het ook aan om de Sweyn Forkbeard Mango & Papaya van dit advies te voorzien. Want een heerlijk beschermende en verzorgende glijlaag geeft deze crème. De geur is middelmatig sterk maar wel heel fraai en alleen het "kwark" uiterlijk van deze crème is even wennen. Nu heb ik ook de pepermunt en ceder&sandalhout in huis maar die potten nog niet geopend dus de geur daarvan houden jullie nog te goed tot de recensie die er zeker gaat komen. Weer thuis in eigen badkamer dus vertrouwde omgeving gaat het scheren nog gemakkelijker en als dan de Charcoal Level 2 met dichte kam zijn rondjes mag draaien voorzien van een vers Gillette Indian Black mesje is het resultaat dat wat voor ogen stond meer dan glad. De Ritiuals past er niet echt bij maar ook die moet op en zal zeker niet hergekocht worden.
 6. Hanskoning

  Zware baard

  Wat jammer voor ons hé Snuffie in onze jonge jongens tijd had je niet die joetoeb filmpies met die onvolprezen Amerikanen die het altijd bij het rechte eind hebben en nu hele volksstammen het góéde scheren leren, daar zijn wij maar hopeloze beginnelingen bij. En dan schuimen wij ook nog eens MWF op zonder de pot onderste boven te houden wat zullen die Amerikanen ons uitlachen om zoveel ontwetendheid.
 7. Hanskoning

  De Latrine

  komt dus hier nooit maar dan ook nooit het huis in.
 8. Hanskoning

  Zware baard

  Dan moet je gewoon je eigen weg blijven gaan en wens ik je veel succes.
 9. Hanskoning

  Zware baard

  Ik krijg het vermoeden dat je ondanks bovenstaande post niet het gewenste antwoord voor jou heb verkregen waar je naar op zoek bent en dan zal je het me hopelijk niet euvel duiden dat ik denk dat het niet de zeep is maar meer de scheerder die waarschijnlijk nog iets aan zijn techniek kan verbeteren. Ik scheer me al redelijk lang nat (40 jaar) heb genoeg zepen uitgeprobeerd om een redelijk vergelijk te kunnen maken, gebruik pre-shave omdat me dat als ritueel bevalt maar bemerk geen toegevoegde waarde (of het moet de menthol kick zijn), opschuimen op het gezicht of in de kom daar bemerk ik weinig verschil bij want met allebei kan je de haren goed inmasseren en ook ik heb een zware baard. Wel is daar het mesje wat natuurlijk scherp en de techniek die in orde moet zijn en dan heb ik een fantastische scheerbeurt ongeacht dus zeep, pre-shave en daarbij slechts gewoon even voor het opbrengen van pre-shave een paar keer water over het gezicht plensen dus ook geen minutenlange hete stralen op het gezicht. Dus is mijn tip om eerst met je huidige scheergerei (waar ik trouwens de TOBS en de Stirling qua kwaliteit veel hoger aansla als de Proraso) eens een tijdje te volharden en aan je scheertechniek te schaven in plaats van veel geld uit te geven aan andere scheerzeep etc. wat waarschijnlijk dezelfde verzuchting zal opleveren.
 10. Kijk worden we in de scheerwereld vaak misleidt door onzinnige kreten als scheerzeep voor een zware baard, pre-shave helpt echt, zeep voor de gevoelige huid en weet ik wat nog meer van die wervende kreten terwijl slechts één ding hier heel belangrijk is en dat is om de juiste scheertechniek te beheersen. Maar stel nu dat ik zeg dat een scheerset ook smakelijk kan zijn dan zal de hoon van de natscheerder mij overwelmen en toch blijf ik erbij dat een scheerset ook heel lekker kan zijn.
 11. Het was gisteren een dagje om even de Duitse laden af te gaan en inkopen te doen. Meest verrukt ben ik wel over de Irisch Moos douche gel want hoewel de wat langer meelezende lezertjes weten dat ik de harde badzepen het meest gebruikt is dit een welkome aanvulling op de Tabac douche gel. St. Oliver was een keuze van mevrouw Koning en ik moet zeggen ze heeft een fantastische smaak (ook als ik in de spiegel kijk)
 12. Hanskoning

  Zware baard

  Pre-shave is onzin een goede zeep is voldoende en een zeep voor een zware baard is bij de weg ook onzin en als Proraso al goed werkt is bijna elke zeep een verbetering. Hier een hele zware baard en als je een goede zeep een minuutje laat inwerken en daarnaast een scherp mesje en daar komt hij .........over een juiste scheertechniek bezit komt het allemaal goed.
 13. Op wat voor een lijst ?? Of bedoel je gewoon een wenslijst op dit Hollandsche forum??
 14. Kijk dat is mooi nieuws om deze week mee te openen Nienke voor jullie allemaal van harte gefeleciteerd. En die barbeque was wel altijd heel gezellig...........maar vooruit dit gaat wel voor ja.
 15. Onmogelijk Gert..........met deze zeep kom je er bij geen enkele kerk in. Welke zeep Snuffie?? Die van Gert toch niet hé?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.