Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  11571
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Rex.
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

846 profielweergaven
 1. Juist stop daar dan ook die uiterst vieze Tro****ep "Dame de rioolgeur en voor de oudjes onder ons de "slappe Chinees" in dat was ook zo'n rampzaligheid. Eigenlijk moet iederéén een dergelijke doos hebben als de prachtige zepen, kwasten en mesjes wat gewoontjes dreigen te worden. Trouwens voor degenen die aan een dergelijke doos willen beginnen ik heb hier dus nog een Valobra Cologne liggen gratis af te halen of tegen verzendkosten te verkrijgen. Wel goed nadenken want zelfs de verzendkosten is hij absoluut niet waard.
 2. Heeeee lekker Gert en weer die heerlijke Lea ook ontzettend trots op jou mijn vriend. Bij de weg hoe staat het met die Valobra Cologne had wel verwacht dat die een paar keer achter elkaar gebruikt zou worden.
 3. Ik neem aan dat je dit toch wel begrijpt Snuffie, ik heb hem toch een beetje ontdekt, hier vervolgens geïntroduceerd en dan maakt hij voor het eerst een aftershefie die moet ik dan toch ook geprobeerd hebben dat is iets anders als gewoon een zepie of zo iets kopen, dat snap je toch wel? Trouwens het is heus niet voor de heb maar puur om jullie hier ook weer over te kunnen informeren dus eigenlijk had ik de kosten op jullie moeten verhalen, niet dan Snuffie?
 4. Natuurlijk Tjebbe maar ik geef je gewoon even de link staat alles op. https://www.etsy.com/nl/listing/623090007/alcohol-free-after-shave-lotion-100?ref=listing-shop-header-0 Trouwens ik zie dat meerdere zeer wijze en van een goede smaak getuigende natscheerders deze zeep omhelsen en aankopen daarom even de herhaling , vergeten jullie niet bij het afrekenen onze speciale forum code van ons forum bij Etsy mee te geven. Scheelt toch mooi 10% en is ook inwisselbaar voor de aftershave.
 5. Bah bah en nog eens driewerf bah en natuurlijk is het mijn grote Belgische vriend weer welke het zeer onsmakelijk moet maken is het niet met zijn tre*****ep of Pannacrema zoete zooi is het wel met dit soort wantstaltige opmerkingen en ik geef daar dus absoluut geen aanleiding toe. Gelet op het ranke steeltje bedoelde ik natuurlijk het lange gracieuze damesbeen gehuld in een nylonkous van 15 denier en niet een knoestige behaarde mannen onderdaan, dit was toch wel heel duidelijk me dunkt.
 6. Ik heb ze ooit van Ebay afgehaald even snel voor je gekeken maar daar zijn ze nu afgrijselijk duur.
 7. Kepkinh heeft weer wat nieuwe zepies maar ik ontwaar in de ingrediëntenlijst ook het afgrijselijke woord vanille en dan weten de trouwe lezertjes wel wat er nu gaat komen..................toch maar even doorgaan voor de nieuwe lezertjes...................vanille hoort in vanillevla of pudding in cake, taart en weet ik wat nog meer voor dikmakers maar absoluut niet in een heerlijk frisse scheerzeep en nogmaals absoluut dus niet in frisse scheerzeep, dit in het kader van de kracht door herhaling . Dacht ik zo één goed contact met deze Griekse zeepkunstenaar te hebben gat hij even van het rechte pad af, maar vooruit niet langer getreurd zoals reeds eerder gemeld zou hij ook aftershaves gaan ontwikkelen en deze zijn gereed dus maar even een flesje van 200 ml. grapefruit besteld.
 8. Ik vind het toch een prettiger gedachte dat ik een dame bij haar uiteinde te pakken heb dan iemand van het mannelijke ras, dit is natuurlijk vloeken in de kerk voor alle voorvechtertjes van het gender-neutrale onzin gedoe maar alléé vloeken in de kerk dat vind ik die gender neutale onzin. Twee Stirling potten staan bol - als je de bovenstaande foto van mijn SvdD nu wel met enige aandacht beziet. dan valt het bolstaande deksel de wel goed waarnemende lezertjes wel op- en één staat hol en ik heb dit terzijde ook wel meer dan 14 potten maar de rest is er gelukkig tot nu toe van gevrijwaard gebleven. Dus rare jongens die..................eeeeeeh potten (mag trouwens potten nog wel tegenwoordig met dat gender- geidioot?) van Stirling?
 9. De derde scheerbeurt met de Joris Plisson en de dame blijft respect afdwingen. Het voelt ó zo comfortabel aan maar ondertussen zet ze diep haar tanden in de opperhuid en vindt daarbij elke stoppeltje. Voorzichtig behandelen blijft het credo bij deze krabber doe je dat niet -zoals ik vanmorgen- dan het je toch weer een paar schrale puntjes waar een druppeltje bloed opwelt. Dan een ander fenomeen ik heb nu al twee potten van Stirling waar het deksel helemaal aan het opbollen is gegaan zoals bij de vanmorgen gebruikte Grapefruit Menthol. Het gaf zelfs enige moeite om de deksel eraf te draaien en vice versa is helemaal een toer aan het worden, anderen ook die dit hebben met Stirling potten? De Shavemac begint nu langzaam los te komen en een volle kom met heerlijk geurend en koelend schuim was mijn deel en zo een goed begin van deze vrijdag. Wens ik iedereen alvast een prettig weekend en voor degenen waarvan de vakantie vanmiddag begint natuurlijk een fijne vakantie met prachtig -iets koeler- weer.
 10. Juist het wordt nog wel eens wat met je Snuffie ook beretrots op jou mijn grote Belgische vriend, zo zie je maar dat mijn jarenlange halsstarrig aanprijzen van deze zeep en creme eindelijk hier op het forum vruchtbare grond heeft gevonden. Bij de weg dat Bishop greepje is een plaatje Snuffie.
 11. Heb ik al eens gezegd dat ik trots op je ben Tjebbe?
 12. Zeker wat Alcolada in het oog Laurens of is dit het dialect in het oosten? want wij noemen dit een proeVerij. Veel bierplezier vanavond.
 13. De voor mij door Wim Kamp bestelde OSP Lemon & Peppermint & Menthol zeep bereikte vanmiddag haar eindbestemming, dus nogmaals dank voor je inzet Wim. Nu heb ik diverse OSP zepen gehad die mij qua geur -zoals de Grapefruit met menthol- door hun muffe ondertoon zwaar tegenvielen en tot nu toe heeft alleen de Tea Tree menthol de schifting hier overleefd. Dat is bij de weg dan ook wel een fantastische mooie geur die alles goed maakt. Maar bij het openen van het lid rook ik al dat ook deze zeep een mooie heerlijke frisse geur heeft en ook in het proefschuimpje bleef de geur mooi overeind. Dus een voltreffer deze zeep en als nu ook nog de beloofde hoeveelheid menthol pareltejs erin zitten dan ben ik wederweer een zeer gelukkig man.
 14. Het is een andere zeepformule en qua glijden en scheereigenschappen is het voor mij een absolute topper, voor de recensie zie: De geur is wel afwijkend van de Stirling, de Kepkinh heeft een pure citroengeur zonder andere toevoeging. Het menthol niveau is niet gelijk aan Glacial uitvoering maar lager, ik denk dat de koeling van de Kepkinh iets onder die van de Margarita in the Artics zit en iets boven de gewone Chill uitvoeringen.
 15. Dat is de reden waarom ik na aarzeling voor de Adagio had gekozen namelijk het ontbreken van menthol. Bij First Snow heb ik de associaties met een zeer koude bries die de eerste sneeuwvlokken met zich mee neemt die vallend op je gezicht voor een koud huidje zorgen, dus had ik ook menthol verwacht. De geurbeschrijving was dan wel weer likkebaardend lekker.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.