Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  12801
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Rex
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

1240 profielweergaven
 1. Hanskoning

  charcoal goods

  Je verwijt ze dus wel iets maar dat terzijde, misschien ligt het hart meer bij de productontwikkeling dan bij het commerciële gebeuren en waarom niet uitbreiden misschien is daar juist de omzet weer te gering voor of de investeringskosten te hoog hoe het ook zei het blijft jammer ja.
 2. Een te vroege en vooral te snelle scheerbeurt die niet lang zal beklijven.
 3. Net zo'n lomp scheerbakbeest als Snufiie hier af en toe laat zien?
 4. Geheel correct opemerkt ik durf zelfs te stellen redelijk waardeloos. Dit zijn scheerzepen die gemaakt worden door Werfzeep te Utrecht en geven schuim wat sneller oplost als sneeuw voor de zon in de sahara woestijn. Hun badzepen daarentegen zijn fantastisch. Ook bijv. de biologische zeep van Paul Kox komt bij hun vandaan. Zelf geven ze ook aan dat het schuim niet blijft staan dus ze geven oprechte info. https://www.werfzeep.nl/nl/scheerzeep.html
 5. Hanskoning

  Seygus Zeppelin

  Hohohoho ik weet niet hoe Mantic daarover denkt. Maar een concept met twee verschillende zijdes spreekt me als liefhebber van de Karl Engels en Lutz zeker aan.
 6. Hanskoning

  Even voorstellen...

  WeLkom op het forum
 7. Hanskoning

  charcoal goods

  Je kan de beste man toch moeilijk verwijten dat zijn product zo aanslaat in de scheerwereld en daarmee hebben de eerste aanhangers dus het voordeel dat ze ook laag op de lijst staan, maar het blijft terecht jammer dat ze niet zo op de plank liggen Robert daar heb je helemaal gelijk in.
 8. Hanskoning

  Seygus Zeppelin

  Scheerguru Mantic.............eeeeeh die van de MWF laden op zijn kop..............hopen dat hij dan meer verstand van krabbers heeft. Ik ben een aanhanger van eerst met de milde kant te starten om vervolgens uitte scheren met de minder milde kant. Is dit wetenschap?? absoluut niet het veel gebezigde uekaz is dus hier volledig van toepassing.
 9. Het is gewoonweg niet te geloven.........zo zullen de insiders genoeg weten.
 10. Helemaal gelijk Snuffie lekker zelf ontdekken Alleen is het misschien een aanbeveling om eerst de lijst van Harkos door te nemen want hierin staat toch heel waardevolle informatie. En zoals altijd geldt hier ook uekaz -zo denken wij bijvoorbeeld heel verschillend over de Kai mesjes waar ik me niet ordentelijk mee kan scheren zo bot vind ik ze- maar in 90% van de beschrijvingen kan ik me helemaal vinden. En je gunt elke beginner gewoon een mooi begin waarmee de reis in scheerland prettig kan aanvangen in plaats van mesjes die het plezier in deze vorm van natscheren ernstig kunnen belemmeren.
 11. Zal ik natuurlijk de feestvreugde maar weer eens bederven maar zo ik ze kan ontwaren zou ik alleen de Voskhod, Personna en de Feather vrijwillig in een krabber plaatsen.
 12. Soms kan ons optelefoneer gesprek wel eens raar uitpakken Snuffie.....................maar ik weet het altijd snel weer goed te maken met mevrouw Koning....................en vervolgens ging het vuur onder het eten weer aan dus het buikje is weer dik. Ik zal bij de weg die manier van goedmaken met mevrouw Koning je bij ons volgende optelefoneer gesprek toefluisteren (we weten nu dat de respectievelijke dames grote oren hebben) durf je eindelijk ook weer wat scheergerief in te kopen.
 13. Ik vind het van meer netheid getuigen om eerst contact op te nemen met de verkopende partij om het geschil voor te leggen. Wat de levertijden betreft het beginnen hele epistels te worden rond de wachttijden, in de loop van de jaren heb ik geleerd dat je soms positief verrast kan worden en soms ook negatief. Zo ooit op een pakketje van Gifts & Care uit Spanje zitten wachtten die volgens de tracking een rondreis door Europa geboekt had en pas na 5 weken hier aankwam. En positief een pakket van Haircare uit Griekenland wat met de goedkoopste verzending de volgende dag hier door DHL aangeleverd werd. Het langst en bijhoorlijk schrikken was ooit het titanium scheerhoofd van mijn Wolfman welke onderweg vanuit Australie er meer dan 2 maanden over deed voordat hij bij zijn van blijdschap huilende baasje aangeboden werd. Dus nogmaals lekker veel bestellen en na een jaartje sta je nergens meer van versteld en ben je in uitlopende levertijden een gelauwerd man geworden die niet meer zo snel als nu van zijn stuk te brengen is.
 14. Hanskoning

  Opperdepop

  Fijne pre-shave van Treufitt & Hill waarvan gelukkig nog een verse tube hier in huis op voorraad is.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.