Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  10958
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Rex.
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

671 profielweergaven
 1. Hier weer een middagje ziekenhuis maar de scheerbeurt deed er alles aan om het gemoed vrolijk te stemmen. Met de Meissner Wild Oranges heb ik de zoektocht naar een mooie Sinaasappel geur voltooid, wat een machtige mooie geur heeft deze crème met ook machtige scheereigenschappen. De Fatip met het Rubie mesje 4x voldeden aan de wens van een comfortabele scheerbeurt die het huidje toch heerlijk glad achterlaten waarna de Floid en mandarijn Cologne de boel verder opvrolijkten.
 2. Over welke krabber praten wij in deze?? @Snowmiss Hele fijne dag toegewenst, het weer doet gelukkig heerlijk mee.
 3. Is het heel verrassend als ik zeg uitstekende keuzes heren??
 4. Dank voor het advies Snuffie en helemaal terecht dat de buren even gewaarschuwd dienen te worden als de deksel weer van het potje af gaat, kan toch niet zo zijn dat de goede verstandhouding met de buurtjes in een serieuze dip komt door toedoen van die onwelriekende, gezondheidsaantastende Spaanse dampen.
 5. Allemaal tijdelijk oplossingen en een beetje mierenneuken in het kwadraat Chris, iedereen weet dat je deze vraag over een weekje of twee hier weer ten berde brengt. Dan maar direct goed aanpakken dus de tuin opofferen voor een erker met daarboven direct een extra kamer die vervolgens ingericht kan worden met prachtige glazen vitrine kasten t.b.v. het scheergerief, kan je weer een maandje of zes vooruit. Zit een erker er niet in dan zou ik over een kelder onder de gehele oppervlak van het huis gaan nadenken.
 6. Juist Rolf wat ben ik blij dat je weer terugbent en natuurlijk direct weer met de zo bij jou behorende rake en treffende opmerkingen waarvan bovenstaande weer een waar kroonjuweeltje is en ó zo terecht. Trouwens lees effetjes gisteren terug in het draadje "show je aankopen" nu weer onze Gert die in die Spaanse zeepkliederaar gestonken is en mij zeer onstemde door een sample "Dame de Noche", op te sturen. Nu terecht heet deze zeep " de nacht" want die onbestemde geur kan het daglicht niet verdragen. Bewaar hem wel voor je en volgende week komt Harkos langs en waarschijnlijk ook nog mijn jonge bling bling vriend mogen die eerst effe ruiken, verdorie vandaag vergeten vlugzout te kopen om ze weer bij te brengen.
 7. Kwaaaak kwak kwaak kwak zoals de trouwe lezertjes van deze rubriek zullen begrijpen neem ik aan. Dus zoals reeds in de eerste zin is aangegeven, de Oleo Montrose Beach is voor mij de eerste kennismaking met deze zeepzieder en hij/zij heeft een heerlijk geurende zeepje op de markt gebracht die je in gedachten een bezoek laat brengen aan het strand op een stralende zomerdag. Maar nog belangrijker, het is ook een lekker vettige zeep met mooie scheereigenschappen en daar is niets aan gekwaakt dus. De Floid verlengde het zomerse gevoel na de scheerbeurt dus alles wat in kwaak en kruiken. Maar waarom nu dat kwaaak kwak kwaak kwak zo vraagt u zich misschien af? Wel we hebben weer een nieuwe ontdekking gedaan in de durende zeepreis want naast bijvoorbeeld Wolvet van de MWF, buffelmelk van de geweldige Kepkinh hebben we nu een zeep die als ingrediënt eenden vet heeft en dat is voor mij geheel nieuw. Maar niet langer gekwaakt want de kwaliteit van deze zeep is m.i. gewoonweg top, en voor de niet gelovers heb ik maar even de lijst met ingrediënten erbij gedaan.
 8. Hanskoning

  charcoal goods

  Oef dit is niet zijn mooiste greepje, dan heb ik toch heel wat schonere voorbij zien komen.
 9. En er dan toch letterlijk weer Jabonmanmatig instinken........brrrrrrrr
 10. @Harkos Hier nog maar 3 Triton mesjes (ooit een pakje van Richard mogen ontvangen) die angstvallig in de vitrine leggen dus als ik zo vrij mag zijn voor het vragen en meenemen van een pakje volgende week Harrie. @talibeard Met je conclusie helemaal eens, ooit omdat ik gelezen had dat Bolzano hét mesje voor de Italiaanse barbiers was 100 besteld en na drie mesjes gebruikt te hebben besloten dat we geen vrienden zouden worden en ook de anderen kunnen mij niet bekoren.
 11. Mooi Spullen Snuffie en die verstuiver daar heb je een paar flinke ver stuivers op bespaard. Bij de weg heb ik trouwens de kilometer vergoeding naar mijn vriendje in Breukelen al bij je gedeclareerd ?? Hoef je geen samples van een bepaalde Spaanse zeep voor op te sturen hoor!!!!
 12. Ik denk dat de leden die hier wat langer verblijven onderhand wel weten dat het gekrakeel om Jabonman ooit begonnen is als een koddige tweestrijd tussen Snuffie (welke trouwens -laat daar geen misverstand over bestaan- echt een grote vriend van me is) en ondergetekende nadat hij me ooit samples had verstrekt waarvan sommigen niet op te schuimen waren en de geur van de zepen op een toenmalige scheerbijeenkomst alhier door de aanwezigen als laten we voorzichtig zeggen als "minder" omschreven werden. Dit laatste overkwam Richard ook op onze laatste bijeenkomst met zijn Ylang Yling of zoiets waarvan geur ook door de andere aanwezigen bijna unaniem en ook nu zal ik wederom uit piëteit het woord " minder" gebruiken werd beoordeeld, ik weet eerlijk gezegd niet meer precies wat jij ervan vond Gert? En dan ontvang je twee jaar later weer sampels met hopelijk een verbeterde formule dus was mijn insteek ach laten we deze durende -gemeende- satire nu eens achter ons laten en symbolisch de vredespijp gaan roken en zo stond ik er ook in tot de deksel van de Dame de Noche balm en zeep eraf ging. Mijn hemel en vooral als je net met zijn allen aan die heerlijke geur van de Montrose Beach geroken heb is dit toch echt een meer dan flinke klap in je gezicht, wat zeg ik een ware KO. Onze kleindochter liet kinderlijk eerlijk weten wat ze ervan vond en haar uitspraak onderschrijf ik in het geheel maar zal ik hier niet herhalen want zulke lelijke dingen mag ze namelijk helemaal niet van oma en opa zeggen Dus niets vredespijp tevoorschijn halen deze zeepverzieker moet gestopt worden en al helemaal dien jij door hem schadeloos gesteld te worden voor deze onbruikbare zeep en balm die je hier op de markt net wat je zegt niet meer kwijt raakt. Je kan hem natuurlijk wel gebruiken als je effe rustig alleen op een terras wil zitten want ik denk dat de mensen wel uit je buurt blijven, de geur trekt natuurlijk wel vliegen aan. Trouwens nu ik erover nadenk Gert hoe zo schadeloos stellen?? bedenk ik me nu je hebt hem in je volle verstand besteld, wat je liet hem zelfs nog pontificaal zien in het draadje "waar wacht je op" terwijl ik toch menigmaal de Jabonman alarmbel heb gerinkeld. Dus voor straf dien je hem zelf op te makem ............of en dat is je uitvlucht misschien zijn er nog een paar Zuiderburen die hem over willen nemen
 13. We zijn op de wereld om elkaar te helpen niet waar, zo is de tekst van een liedje Snuffie.
 14. Deze post is alleen voor muziekliefhebbers.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.