Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  12099
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat eindejaars krabber❤️
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

982 profielweergaven
 1. Hanskoning

  De Latrine

  Hahahaha nu ik het andersom in de vertaling plaats krijg ik ook toch geheel andere zinnen eruit als ik ingegeven heb, hoewel de richting gelukkig duidelijk is waar het naar toe gaat maar dat weet iedereen wel die één van die troepjezepen in huis heeft. Trouwens zoals jullie wel weten communiceer ik veelvuldig met de makers van Stirling, Mama Bears en laatst weer met Charcoal maar als die vertaalsite een dergelijke puinhoop van mijn zinnen maak moeten ze toch het gevoel hebben met de grootste Nederlandse dorpsidioot van doen te hebben. Nu zal ik dat niet ontkennen maar toch!! Honderd kilo! had je me beter gisteravond kunnen melden Snuffie dan waren we toch een heel eind gekomen, maar een paar honderd meter verderop begint het landelijke gebied alwaar diverse boerderijen een nog heerlijk volle gierput hebben dus niet getreurd het komt eraan. Heb jij aan huis een overslagpunt moet toch lukken met jouw voorliefde voor deze eeeeeeeh rioolzepen.? Ik heb zes zepen benoemd alleen red ik het niet dus zoals hierboven vermeld ga ik de hulp inroepen bij boer Tinus. Zeep 1 wordt mijn exclusieve odeur voor de volgende vijf heb ik Klara Dirkje 5, Geertruida 4, Froukje Mem 14, Petronelle 8, en Klazien Uutje3 voor geselecteerd welke dagelijkse goed zijn voor een 100 liter melk en meer belangrijk 55 kilo onwelriekende afvalstoffen.
 2. Hanskoning

  De Latrine

  Ik ??? Dan heb je klaarblijkelijk nog nooit één van die zepen geroken!!
 3. Hanskoning

  De Latrine

  Héééé Snuffie heb jij voor mij de e-mail adressen van die die ranzige makers van die Jabon en Pannarcrema troepzooi zeep?? Gisteravond en vadaag geruime tijd dus op het begin van de afvoer -zoals jij al liet weten- in casu het toilet gezeten en vanmiddag bij het uitslapen van het onderzoek kreeg ik me daar toch een paar goede dromen met gore recepturen die deze zeepverziekers echter wel zal aanspreken. En wees gerust het hoofdingredient die zij toepassen zit er nu ook in weer in ruime mate in. Direct wat Spaanse namen voor die zeep bedacht en effe door de Google vertaalsite gegooid en die zal de liefhebbers op zeker aanspreken. -huele a horas en la noche. -el sistema de alcantarillado apesta -Dios, qué apesta eso En voor die Italiaanse glazuurbreker -non così dolce ma non si ferma. -il mio dio non può fare molto peggio -che la gente compra questa cianfrusca di cui sto ridendo Eeeeeh voor al dit voorwerk hoef ik niets te hebben hoor dus geen gratis potten of zoiets, ik zou zeggen succes ermee.
 4. Die staat me niet meer bij Harrie. Maar vergeet ik zelf natuurlijk nog die Amerikaan die uitgevonden heeft dat je MWF op zijn kop moet laden en ik denk dat het filmpje laatst van die Barrister@Mann gasten met precies 25 rondjes draaien in de zeep ook zo'n klassieker zal worden. En had verwacht dat er nog wel eens een nieuw forumlid met het filmpje van kwasten laden met de methode á la Marco voorbij zou komen.
 5. Jawel maar die is vanavond en morgenochtend ochtend geheel gereserveerd voor mij om dan vervolgens in de middag een paar uur verplicht te slapen in het ziekenhuis, kan ik lekker over een misgelopen Rex dromen.
 6. @Snuff Prachtige geur van brandende wierookstokjes en smeulende houtskool Heb je eindelijk die afzichtelijk GROG krabber troep in de hens gestoken Snuffie?
 7. Heee wat een vondst Arie die is me dus helemaal onbekend, qua geur is hij dus wel zoals ik al omschreef dezelfde heerlijk geur als de creme. Vraag ik me nu af zou dit een nieuwe verpakking zijn?? Dat zou goed nieuws zijn want dan gaan ze er dus toch mee door.
 8. Morgen dus effe een paar potten TOBS Sandalhout halen.
 9. Ook al zou hij geen hipster baardje hebben dan nog blijf ik weg van dit scheergerei.
 10. Kan jij je niet vier maal in plaats van twee maal per dag gaan scheren?
 11. @jos schenau Je hebt afgrijselijk nieuws en je hebt afgrijselijk nieuws maar dit is echt meer dan afgrijselijk nieuws. Chris wil je trouwens die post van Jos zo snel mogelijk verwijderen, hij weet niet wat hij hiermee kan aanrichten want stel dat andere vrouwen dit per ongeluk lezen en dit minne gedrag gaan kopieëren.
 12. Je brengt me op een idee heb je die prachtige Paradigm, Rex en open kam Charcoals ook niet meer nodig toch? Ik stuur wel effe een pakkie op Snuffie.
 13. Hanskoning

  slant SCHEEF!

  Een nieuwe prachtige toevoeging aan het al zo imposante slants / scheve leerboek.
 14. Wat is nu het mooie aan een open forum met voldoende discussie en meningen zo vraag ik de lezertjes Wel allereerst natuurlijk die zinnen waar het woord UEKAZ in voorkomt want daar worden de voorkeuren van de lezertjes helder neer gezet en verschillen zijn er gelukkig genoeg. Hadden we het gisteren nog over Chinese en Amerikaanse meuk dan is het helder waar ik het meeste van mijn scheergerief vandaan haal en zo we ook weten waar onze Talibeard enige voorkeur voor heeft. Blijven we dan altijd hangen in tegenstellingen gelukkig niet zo is mijn verzuchting want dan was ik immers nimmer aan de Vulfix Grosvenor geraakt die door Harrie terecht zo gepromoot wordt en die mij zo ontzettend bevalt. Hetzelfde geldt voor het Carbon mesje van Treet de Black Beauty het is dat Harrie die laatst hier onder de aandacht bracht anders was er geen haar op mijn hoofd geweest die erover gedacht had om deze te kopen. En direct maar 200 stuks ( enkel en alleen omdat de meerprijs tov 100 stuks nihil was) met de gedachte bevallen ze niet kan ik ze altijd weggeven. Maar beste lezertjes ik ben meer dan verbaasd want wat een ontzettend heerlijk scherend mesje is dit ronduit een toppertje en na hiervoor eerst met een Captain Red mesje geschoren te hebben valt voor mij het oordeel positief uit tov de Treet welke ik prettiger vind maar dat is natuurlijk UEKAZ. Wat vooral opvalt is waar sommige mesjes eerst even moeten "inlopen" is het met de Treet vanaf het begin zeer comfortabel aanvoelend scheren en daarmee een mesje wat zich in de top van het mesjes klassement heeft genestelt. En zo zie je het mooie van ons forum ook al bevindt iemand zich aan de andere kant van het scheerspectrum ergens vind je elkaar dan toch wel weer, leuk hé. Het enige verschil is dan misschien nog dat hij in huize Koning waarschijnlijk het meest in Amerikaanse topkwaliteit gestopt wordt en bij anderen in bijvoorbeeld Chinese, Pakistaanse, Afghaanse meuk maar vooruit dat mag de pret van dit uitstekende mesje niet drukken.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.