Ga naar inhoud

Frank

Gouden donateur
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

639 profielweergaven
 1. Ik bewaar ze op een droge plek. Niet in de badkamer.
 2. Ik gebruik het iedere dag . Gewoon een staaf aluin van BdF . Werkt beter dan alle deo's die ik eerder gebruikte.
 3. Ik zou altijd een hand gebruiken om de huid strak te houden en de andere hand voor het mes . Dan Heb je ook veel minder kans om je te snijden. De enige uitzondering: Als je onder de neus ATG scheert zoals Tony beschrijft. En inderdaad altijd het handvat onder 90 graden. Dat geeft maximum controle.
 4. Hier in Nederland ook bij Turkse supermarkten.
 5. Als je het wil proberen zou ik altijd naar het aanbod van Tony kijken. Je bent dan gegarandeerd van een goed geslepen mes. Dat is essentieel. Zoals de heer K . schrijft je moet lol hebben in de extra zorg en tijd die het scheren met een open mes vraagt. In het begin kun je het mes wel scherp houden met CROX en stroppen maar op een gegeven moment zal je toch naar een slijpsteen moeten. Vooral dat slijpen vergt , is mijn ervaring, heel veel oefening. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je mes te laten slijpen, maar dan mis je weer een deel van de charme van het hele gebeuren.
 6. Very nice indeed ! Ik snap dat je zoiets niet kunt laten liggen. Gefeliciteerd !
 7. Frank

  eerste aankoop

  Ja oppassen in het begin met de Feathers. Ik denk wel dat ze goed combineren met de Mühle Rytmo. Dat is volgens mij een mildere krabber. Zelf heb ik de Mühle r89 ( ook een milde krabber) en met een Feather mesje is dit een hele goede combinatie. Veel plezier !
 8. Castle Forbes Lime Martin de Candre Agrumes Castle Forbes Lavender
 9. Ik heb mijn pakket gisteren ontvangen. Het is 26 dagen onderweg geweest.
 10. Toch nog ontvangen ! Vandaag stond de postbode aan de deur met mijn pakketje uit Engeland. Daarin de strop van Spanish Horse Hide die ik op 01-11-2020 bij Alastair ( Westholme Strops) had besteld. Het pakket is 26 dagen onderweg geweest. Geen enkel bericht van Post NL ontvangen tot het plotseling verschijnen van de bezorger vandaag. De afwerking van de strop is uitmuntend zoals altijd bij Westholme. Het dunnere Spanish Horse Hide leer is gelijmd op een dikkere laag van ander leer. Daardoor is de strop wat minder soepel dan mijn andere strop van Westholme die van latigo leer is gemaa
 11. Jan betaal jij steeds douanekosten op deze importen?
 12. Naar aanleiding van het verhaal van Wim Bouman, waarvoor dank !, ook deze Omega zeep geprobeerd in de variant Acquae . Ik was aangenaam verrast. De zeep schuimt zonder problemen op en geeft een heel goed vettig, dik mooi lobbig schuim. Eigenlijk iets wat ik geen van de andere zepen die ik heb geprobeerd terug ken. De geur van Acquae kan ik alleen maar alleen maar omschrijven als heel licht maar bijzonder aangenaam. Op You Tube wordt van een "marinegeur "gesproken. Het is wel meer iets voor een zomerse dag. De zeep wordt geleverd in een heel stijlvolle kartonnen verpakking. De
 13. Ja dat komt regelmatig voor.
 14. Of een Solingen mes van de oudere generatie. Die heeft Tony ook regelmatig voor hele schappelijke prijzen te koop. Je bent bij hem in ieder geval verzekerd van een goed geslepen mes. Dat is de basis van succes.
 15. De originele Tradere SB scheert erg goed. Wel even wennen aan het gewicht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.