Ga naar inhoud

Frank

Gouden donateur
 • Aantal items

  401
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Frank

 • Titel
  Astra Groen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zag hem staan op MP. Mooie aankoop. Ga je daar nieuwe scales opzetten of probeer je die breuk te repareren?
 2. Ziet er schitterend uit. Ik ben benieuwd naar je bevindingen.
 3. Frank

  Koraat Knives

  Een prachtig mes. Inderdaad ik vind het ook mooier zonder al die vaak extravagante versieringen die bij veel van de messen die op de site van Koraat staan te zien zijn. Heb je bewust gekozen voor die dubbele schouder? Ik zie het model 14 van Ulrik namelijk ook afgebeeld zonder die schouder en vraag me af wat het verschil in scheerresultaat zou kunnen zijn.
 4. Frank

  Open scheermes?

  Het is een kwestie van volhouden, maar dan kom je er op een dag achter dat het open mes inderdaad de gladste en zeker ook de meest comfortabele scheerbeurten geeft. Goed bezig Coarse !
 5. Net mijn MdC Agrumes ontvangen. Geur is moeilijk te omschrijven citrus met een iets bittere toets. Staat me wel aan en lijkt , zoals Snuff me al liet weten, inderdaad in niets op een van mijn favorieten de Lime van Castle Forbes. Morgen de eerste scheerbeurt, Ben benieuwd.
 6. Frank

  nieuwe strop

  Ok prima . Die "oude " latigo was prima. Heb je een barberstyle strop of een chiquere uitvoering met handvatten besteld?
 7. Frank

  nieuwe strop

  Inmiddels heb ik een mail gehad van Alastair. Hij gaat binnenkort op bezoek bij zijn leerleveranciers en laat dan weten of er goede alternatieven zijn voor het Horween-Latigo leer.
 8. Ok dat was een mooie aanbieding. Ik was net te laat. Veel plezier met je aankoop.
 9. is dit de Kamado die onlangs bij AH te koop was? Hoe bevalt die?
 10. Zou die Tsushima Black Nagura ook werken op een Shoubudani ? Die heb ik ooit overgenomen van EFSK. Volgens mij komt de steen oorspronkelijk van JNS uit Denemarken. Er zit een Tomo Nagura bij maar slurry maken daar mee gaat lastig.
 11. Prima nieuws , Eric.
 12. Frank

  Jnat

  O.K Tony bedankt .
 13. Frank

  Jnat

  Bedankt Tony maar wat is DN-slurry? Slurry die met een diamant-plaat gemaakt wordt op de Kiita zelf?
 14. Frank

  nieuwe strop

  Ik heb goede ervaringen met de strop van Westholme uit Engeland. 3 Jaar geleden kocht ik daar een "starter-strop" van zwart latigo leer met linnen als tweede strop. Prijs destijds GBP 35 voor de strop en GBP 12 voor het verzenden. Dit vond ik een goede prijs voor een perfect afgewerkte barber-style strop. Ik wilde daarom voor Brexit nog een tweede bestellen, maar krijg geen reactie op mijn mail, ondanks het bericht op de website dat Alistair na een pauze van ruim 1,5 jaar onlangs weer begonnen is met de strop-productie..
 15. Frank

  Jnat

  Wat voor steen heeft hij je aanbevolen? Kun je daar heel het traject vanaf het zetten van de snede mee doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.