Ga naar inhoud

Harkos

Gouden donateur
 • Aantal items

  6681
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Harkos

 • Titel
  Wiborg Captain
 • Verjaardag 04-09-1947

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harrie
 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  Boekelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-77

Recente bezoekers van dit profiel

677 profielweergaven
 1. Harkos

  Koken

  Dat chocolade kon wel eens het verschil maken. Thuis proberen. Harrie Kosses https://www.kosses.nl
 2. Harkos

  J&T Club

  J&T®_Padoek finest 2-band badger Virginia Sheng J&T®_Bamboe Tuxedo
 3. Harkos

  Koken

  @Snuff Nog even en dan moet ik ook weer aan de stoofpotten. Dat Rodenbach bier smaakt dat wat naar kriek? Laatst toen ik in Essen bij mijn zoon was wat meegenomen, maar dat smaakt licht rins. Dan heb ik liever Abt 12 in mijn vlees.
 4. Nauwelijks druk is te veel met het goede gereedschap! Tegen de avond irritatie aan de keel kan ook gewenning van de huid zijn. Wat warm in NL? Wat transpiratie op de keel/hals en daardoor gevoelige huid. Heb ik ook wel eens maar dan zou ik inderdaad de hals even wat minder scheren.
 5. Om te beginnen @Jan Zoethout gefeliciteerd! Dan de SvdD: Omega 20102, Oleo Montrose Beach, Timeless Solid Bar scalloped 0,68, Wizamet Super Iridium 7e x, PeReJa Lavender edc, Hema Sheabutter ASB. Kwast en zeep: Omega 20102 en Oleo Montrose Beach: Genietend van dit uitzicht, kan ik weer uiterst tevreden vertellen over mijn gladde kop. Met de Oleo en het Omega varken stevig ingesopt, de hele boel mooi strak gemaakt. Mesje en krabber: De Wizamet Super Iridium voor de 7e x gebruikt. De Wizamet gedroeg zich weer zijn naam waardig. Mooie snit in combi met de 0,68 Timeless SB. Geen beschadigingen. Puike beurt van 3 rondjes. Resultaat: BBS. Tot slot: Ruim lavendel erover, wat poets van de Hema. Klaar voor een zonnig middagje Spittal an der Drau.
 6. Maseto Silvertip Badger Shaving Brush - Memphis, Biobaza Houtskoolzeep, Above The Tie S1, Wizamet Super Iridium 6e x, Ilgaz Düzce Tütün (Tabac), Biobaza Aftershave Lotion. Kwast en zeep: Maseto Silvertip Badger Shaving Brush - Memphis en Biobaza Houtskoolzeep: Vanmorgen geen tijd voor verhaaltjes, omdat we op pad gingen, dus nu nog even. De Biobaza was het galgenzeep voor vertrek uit Kroatië, hoe toepasselijk? In een bakje en opkloppen met de Maseto leverde vlot een goed bruikbaar schuim. Blijft een wonderbaarlijke zeep. Er valt goed mee te scheren, maar denk niet dat ik deze helemaal op ga maken. Badzeep kan je er ook niet van maken, want dan heb je grijs badwater. Grappige is, dat het schuim wit wordt, maar wanneer je de kwast uitspoelt je een grijze drab krijgt. Uiteindelijk wel weer prima mee geschoren. Mesje en krabber: De Wizamet Super Iridium voor de 6e x gebruikt. Het mesje houdt zich voortreffelijk. In de ATT S1 een heerlijk vergevingsgezinde en toch effectieve combi. Met een gladde bakkes richting Oostenrijk. Resultaat: BBS. Tot slot: Nog even afgeplensd met Turkse tabac. Opgepoetst met Biobaza ASB, die dan wel weer mooi wit is. Inmiddels staan we aan de Millstätter See in Oostenrijk.
 7. @Fiestars18 Vulfix 404 Grosvenor mixed Badger and Boar Bristle is en heel aardige mengeling van varken en das, die ook nog eens een habbekrats kost voor een dergelijke kwast. Talibeard heeft wel een linkje.
 8. Harkos

  Koken

  Historisch gezien kunnen we niet zonder lijken. Harrie Kosses https://www.kosses.nl
 9. Omega 20102, Proraso Wood and Spice, Rockwell Razors 6s, Wizamet Super Iridium 5e x, Proraso Wood and Spice cologne, Proraso Wood and Spice ASB. Kwast en zeep: Omega 20102 en Proraso Wood and Spice: Vanmorgen stoorde het wat chemische luchtje van de Proraso wat minder dan de vorige keren. Er staat een licht briesje op het raam in de toiletruimte, waardoor deze extra ventileert. Dat helpt. Misschien was het me daardoor eerder thuis ook nog niet opgevallen, want daar sta ik natuurlijk onder de afzuiging van de badkamer. Op zich is de geur van deze zeep ook niet mis, maar kan natuurlijker. Levert wel weer prima schuim en met het Omega varken laat het zich prima opkloppen en opsmeren. Mesje en krabber: De Wizamet Super Iridium voor de 5e x gebruikt. Het mesje heeft mijn 5 norm gehaald, maar daar was ook al geen twijfel aan. Nu op naar de hoge getallen In de Rockwell met plaat 5 een gladde en zachte scheerbeurt. Voor de schedel even de plaat 2 gepakt, want eergisteren was ik iets te heftig en zat er wat lekkage in het dakleer. Resultaat: BBS. Tot slot: Een wat Proraso Sandalo tussendoor en vervolgens de Wood and Spice AS en ASB om af te werken. Laatste dag Kroatië, dus nog genieten van zon en zee, morgen naar Karinthië.
 10. Harkos

  Koken

  Precies dat beetje vet is er heerlijk uit gegrild. Harrie Kosses https://www.kosses.nl
 11. Harkos

  Nieuwe scheerzeep

  @talibeard hele lange herfst🤣
 12. Harkos

  Nieuwe scheerzeep

  TFS Anniversary Italian Fern. Een echte herfst geur. Natte varen, bosgrond en zware hout tonen.
 13. Harkos

  Koken

  Arm zwijntje😉 Op het bord😋
 14. Harkos

  Nieuwe scheerzeep

  Crazy Sandalwood is echt een andere klasse dan Proraso! Zoiets als Hema Tom Poezen en die van de warme bakker (TFS) ! Harrie Kosses https://www.kosses.nl
 15. Definitief: Ozark Mountains zeep, as en asb. Varen zeep, as en asb. Margertas in the Arctic zeep, as en asb. Harrie Kosses https://www.kosses.nl
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.