Ga naar inhoud

Harkos

Gouden donateur
 • Aantal items

  7207
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Harkos

 • Titel
  Wiborg Captain
 • Verjaardag 04-09-1947

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harrie
 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  Boekelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-77

Recente bezoekers van dit profiel

1022 profielweergaven
 1. @Hanskoning zelfs kan een vergelijkbare scheerbeurt anders voelen, door externe factoren als gemoed, luchtvochtigheid etc......🤔🤣
 2. Vie-Long Epsilon White Horse Hair “Fan Shape” 27mm, Calani Dubai, RazoRock Game Changer 0.84-P, Gillette Rubie® Platinum Plus 3e x, Pinaud-Clubman Virgin Island Bay Rum, Bay Rum Harkos® ASB, Loris E-113 Hermes Terry. Kwast en zeep: Vie-Long Epsilon White Horse Hair “Fan Shape” 27mm en Calani Dubai: De Calani Dubai en het Epsilon paard waren voor het eerst samen. Meteen een goede band! Wat gaat dat harde zeepje mooi schuimen met deze kwast. Mooi kruidig en aards geurend schuim in de Poolse kom. Mesje en krabber: De Gillette Rubie® Platinum Plus voor de 3e x gebruikt. De Rubie liep lekker over het velletje en doet zijn werk adequaat en meer. Voor de 2e x in de Game Changer. Deze krabber is wel erg prettig. Natuurlijk nog geen gedegen ervaring met andere mesjes, maar dit is een goed geheel. Voor minder dan de helft van de normale investering voor een vergelijkbare top krabber, heb je wel een vergelijkbaar resultaat met deze. Nog even terugdenkend aan de Timeless gisteren, voelt de Game Changer net wat lichter en is de uitstraling €0,50 goedkoper, maar op resultaat zit het echt heel dicht bij elkaar! Resultaat: BBS. Tot slot: Na de heerlijkheden uit het schuimbakje en glad velletje vanwege de prima snit pittige Bay Rum er op van Pinaud. Wat eigen balsem en lekker geurtje van Loris. Dagje reisboekjes puzzelen voor de aanstaande periode in Frankrijk.
 3. Heeft hij echt niet door Richard, kijk maar eens naar het stilstaandbeeld voor het echte werk begint, kijkt hij ook al zo heerlijk Amerikaans onbenullig🤣 Echt rocket science voor deze bekwame lader.
 4. Ben ook blij, dat ik het eventueel ergens kan verkrijgen, maar de uitdaging ontbreekt wat🤣
 5. @Hanskoning Heb jij vergulde hand????????????????????????????????????????????????????????
 6. Harkos

  Gold dollar 208

  Klopt helemaal! Harrie Kosses
 7. Nee is een prima zeep met rozengeur. Geen lanoline zeep. Harrie Kosses
 8. Harkos

  Gold dollar 208

  Pecunia est. Harrie Kosses
 9. Harkos

  Gold dollar 208

  Heb je mijn adres nog Tony? Harrie Kosses
 10. Denk ik niet! Is alleen duurder, indien de behoeftebevrediging gelijk blijft. Echter daar deze exponentieel zal stijgen, kan het dus wel eens voordeliger zijn. Harrie Kosses
 11. Denk dat krabbers met zamac koppen hier niet vrolijk van worden. Overigens heb ik ook niet zo'n milieu technisch absoluut onverantwoord apparaat, sinds we met zijn 2en zijn.
 12. @WilcoRoos ik poets dagelijks alles altijd schoon met een microvezeldoekje. Verder doe ik geen onderhoud.
 13. Plisson Fibre, Stirling Margaritas in the Arctic, Timeless Solid Bar scalloped 0,68, Gillette Rubie® Platinum Plus 2e x, Green Freeze (Osage/Mennen/Menthol), Toco-Tholin Lavendel ASB, Kwast en zeep: Plisson Fibre en Stirling Margaritas in the Arctic: Fris was het adagio van deze ochtend. Valt me op dat ik vaker op maandagmorgen dit kan waarderen. Mooi frisse kop zo aan de kop van de week. Nou die kreeg ik wel van de Margaritas. Mooi zacht kwastje om deze zeep op te schuimen, past goed bij elkaar, zachte zeep en kwast. In het siliconen reisbakje vlot mooi schuim. Mesje en krabber: De Gillette Rubie® Platinum Plus voor de 2e x gebruikt. Het mesje valt weinig over te melden, niet anders dan scherp, top mesje. Om de Game Changer scheer ik om en om en mocht deze keer de Timeless scalloped 0,68 zijn kunnen vergelijken. Welnu deze krabber is voor mij erg goed en in de 0,68 uitvoering erg comfortabel. Voor mijn gevoel iets minder effectief, dan de Game Changer, en comfortabeler. Echter niet zo, dat ze in een andere divisie spelen. Moet het nog nuanceren, maar voelt, alsof de Game Changer wel eens tussen de Timeless 0,68 en 0,95 inzit. Oh ja zalig glad geschoren. Resultaat: BBS. Tot slot: Lekker fris afgewerkt, eerst wat limoen edc, daarna de Green Freeze met stevig menthol en tot slot voor de duurzaamheid wat Toco-Tholin Lavendel ASB.
 14. @WilcoRoos je moet niet het mesje, maar de krabber vervangen. Triton is echt langer houdbaar dan 3x!
 15. Je hebt het bij het rechte eind, jij en Tjebbe hebben me weer aangezet tot krimp van het vermogen🤬 Echter wel met een zeer gewaardeerd resultaat🤣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.