Ga naar inhoud

Harkos

Gouden donateur
 • Aantal items

  6451
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Harkos

 • Titel
  Wiborg Captain
 • Verjaardag 04-09-1947

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harrie
 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  Boekelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-77

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @ChrisVanMeer Welke Harrie bedoel je?
 2. Yaqi R1605-S Tuxedo, Proraso Rood, Timeless Solid Bar scalloped 0,68, Gillette Rubie® Platinum Plus 4e x, Bay Rum Harkos® AS, Bay Rum Harkos® ASB. Kwast en zeep: Yaqi R1605-S Tuxedo en Proraso Rood: De Tuxedo heeft net de mooie stevigheid om de Proraso met gemak te laden. De kwast niet te nat en vlot een mooi paté in de knot. De voorverwarmde Poolse kom, iets warm water en kloppen maar. Bulgaarse yoghurt met een zweem niet al te exclusief sandelhout. De geur van deze zeep vind ik niet bijzonder, maar wel te doen. Tikje chemisch, wat hout en een vleugje mystiek. at was weer voldoende voor een hele hoofd behandeling, want ik ben benieuwd naar de Timeless 0,68 zowel op het dak als de bakkes. Mesje en krabber: De Gillette Rubie® Platinum Plus voor de 4e x gebruikt. Het mesje is nog in topconditie, daar is dus niets is mee. Nu had ik al eens kennis gemaakt met de Timeless OC 0,95, dus ik was voorbereid op effectief scheren. Nou dat doet mijn combi ook met de SB 0,68, echter wordt er een parameter aan toegevoegd. Dit voelt zo zacht en veilig, dat onwennigheid totaal uitbleef. Zo wat scheert dat intuïtief. Mooie combi, kost een paar cent, maar dan heb je ook wat. Totaal glad zonder wat voor missertjes ook. Resultaat: BBS. Tot slot: De eigen Bay Rum is prima met deze Proraso en de weersomstandigheden. Relaxed dagje Bergen op Zoom.
 3. Vandaag mijn nieuwe Timeless opgehaald in het Belgische Essen. Morgen de 1e inzet me de 0.68 plaat. Mooi degelijk stuk gereedschap. Ligt heerlijk in de hand. Zoals gewend weer prima verzorgd door Snuff.
 4. @Hans Die zeep is ook niets mis mee. De Adagio 1x gebruikt en vond ik toen uitsteekbaar🤣. Echter de nonsens in dat filmpje doet afbreuk aan het produkt.
 5. Ik dacht, dat de kwast wat huidvet oppakt en dat lekker verzeept, waardoor het schuim wat vetter wordt. Echter kan dat niet staven.
 6. Vulfix 404 Grosvenor mixed Badger and Boar Bristle, Proraso Groen, Above The Tie S1, Gillette Rubie® Platinum Plus 3e x, Alcolado Glacial, Hema Sheabutter ASB. Kwast en zeep: Vulfix 404 Grosvenor mixed Badger and Boar Bristle en Proraso Groen: Zat ik net naar een filmpje te kijken waarin me werd uitgelegd, hoe je van een premium zeep een goed schuim klopt, moet ik dus bekennen, dat ik vanmorgen met een low budget kwast en dito zeep zonder na te denken en slagen te tellen en in de gaten te houden of ik tdki of mdkm laad in de beperkte mogelijkheden van mijn caravan de kans zag een dusdanig hoogwaardig Bulgaarse yoghurt- achtig schuim te kloppen, dat ik er vervolgens mijn hele hoofd mee in kon kwasten voor een totale rondom scheerbeurt. Dat met de Grosvenor en Proraso Groen in de Poolse kom. Dan wordt je toch trots op je zelf na zo'n film. Weet niet of anderen dat ook ervaren, maar wanneer ik schuim heb geklopt en na de 1e ronde opnieuw door klop, het nog mooier dicht wordt, dan bij het 1e opkloppen. Mesje en krabber: De Gillette Rubie® Platinum Plus voor de 3e x gebruikt. Gillette Rubie wat moet ik nog meer zeggen. Die in de ATT S1 is super. Daarmee zowel het gelaat als de schedel glad geschoren in 3 rondes en ja er moest nog wat water bij het schuim, want het was geweldig mooi stevig schuim. Resultaat: BBS. Tot slot: Gezien de frisheid van de Proraso Groen, de Alcolado ruimschoots gesprenkeld. Lekker fris. Hema ASB en nu luieren. Eens rustig nadenken waar we deze dag verder aan verspillen.
 7. Wat een hoge mate van gel#l. Zeep schuimt of schuimt niet. Hiertoe benodig je een kwast, water, zeep en enige behendigheid en oog voor het proces. Dat laatste leer je door oefening. Wanneer deze zeep zo goed is, hoort hij gewoon te schuimen. Dat hele verhaal zal dus zijn om een te kort koming te verhullen. Leuk voor die jongemannen, maar in mijn ogen slecht voor de promotie.
 8. @Hanskoning Echt? Morgenvroeg proberen!Nu eerst verder met de rode wijn.🥂
 9. Harkos

  Caravan

  Net jou van je Blackbird afgeholpen, Ron van een Timeless, nog 250 Wizamet aangeschaft, moet uit de lengte of de breedte.🤣
 10. Hé Richard, niet zo nonchalant, enige wetenschappelijke en rekenkundige onderbouwing is wel gewenst. Hoewel ik ben meer van MDKM🤣
 11. Harkos

  Caravan

  Puik plekje, Wouwse Plantage.
 12. Begrijp ik goed, dat er iets mis mee is?
 13. J&T® Padoek finest 2-band badger Virginia Sheng, Cyril R. Salter Indian Sandalwood, Blackbird V2 machined finish 85mm steel, Personna - Lab Blue 2e x, Proraso Con Olio di Sandalo AS, TFS Crazy Sandalwood ASB. Kwast en zeep: J&T® Padoek finest 2-band badger Virginia Sheng en Cyril R. Salter Indian Sandalwood: Sandelhout van Cyril, dassenkwastje, van Jan & Teun met een stevige Chinese knot de ingrediënten voor een mooi geurig schuim. Opgeklopt in de warme Poolse scuttle gaf het dan ook een heerlijk vol schuim. Mesje en krabber: De Personna - Lab Blue voor de 2e x gebruikt. De Personna deed ook zijn best voor de 2e x. In de Blackbird erg goed en dan ook een mooi glad velletje zonder wat voor ongewenste gevoelens dan ook. Resultaat: BBS. Tot slot: Lekker sproeien met de Proraso en afsmeren met de TFS razy andalwood ASB. Zo dat was weer een houterig geurend beurtje. Zo nu de sleurhut achter de auto en op pad.
 14. @Jeroen Scheert echt lekker!🤣
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.