Ga naar inhoud

Harkos

Gouden donateur
 • Aantal items

  7384
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Harkos

 • Titel
  Wiborg Captain
 • Verjaardag 04-09-1947

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harrie
 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  Boekelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-77

Recente bezoekers van dit profiel

1152 profielweergaven
 1. Harkos

  Koken

  Altijd zelf koken is ook niet alles:
 2. Ik geloof je op je woord! Zet er maar een naast die Fatip, want ik kom toch niet langs MdC en daar zijn ze ook niet voor niets. Moet toch nog de verzendkosten drukken van die krabber.🤣
 3. Vanmorgen net een platinum chrome (de Red) na 7 goede beurten in het caravanspaarpotje gedaan.
 4. Heb nog een doos LPL zonder geur toevoegingen uit 2013. Kan me niet veel voorstellen bij een MDC, die nog beter is🤣👍
 5. Weet niet wat jij met Personna's doet, maar ik vind de meesten best te doen. Harrie Kosses
 6. Yaqi R1605-S Tuxedo, Proraso Wood and Spice, RazoRock Game Changer 0.84-P, Personna Platinum Chrome (Red) 7e x, Eyüp Sabri Tuncer Tütün, Proraso Wood and Spice ASB, Proraso Wood and Spice cologne. Kwast en zeep: Yaqi R1605-S Tuxedo en Proraso Wood and Spice: Vandaag een redelijk standaard scheerspul met de Proraso Wood and Spice opgeklopt et de Tuxedo van Yaqi. It levert echter wel weer een wellustig lekker schuim. De geur is prima, et de inmiddels wel bekende kanttekening, dat ik er een iets chemisch ondertoontje in vind. Mesje en krabber: De Personna Platinum Chrome (Red) voor de 7e x gebruikt. Het mesje was duidelijk over de top en ha geen zin deze nog een beurt in te zetten Grappig heb inmiddels 3 van deze mesjes gebruikt, de 1e haalde 5x, de 2e 10x en deze 7x, wat dan ook precies het gemiddelde is. Nu scheer ik dus sinds niet al te lang ook de schedel mee, dus daarvoor is deze 7x dus eigenlijk statistisch gezien meer punten waard. Ik zie bij alle mesjes 1 tot 2 beurten minder sindsdien. De combi Game Changer met het mesje was gewoon weer goed, maar zoals gezegd, het mesje is over de top. Moet wel zeggen, dat de 7 beurten met de Personna prima waren. Resultaat: BBS. Tot slot: Even lekker plenzen met Turkse tabac edc en smeren met de Proraso ASB en vervolgens nog een puf geur met de Proraso Cologne gaf wel weer een heerlijk kruidige ceder lucht, die mooi blijft hangen.
 7. Wanneer je Proraso met water tot een scheerbare massa kan mengen, is het nog niet zeker, dat je van echte zeep schuim kan maken!
 8. Gelukkig zit mijn vakantie geld al maandelijks bij mijn pensioen. Dat probleem heb ik niet meer🤣
 9. Shavemac Silvertip D01 2 band bulb 24 mm x 50 mm Jungle Moss, Acca Kappa Barbershop Collection Refreshing, Timeless Solid Bar scalloped 0,95, Personna Platinum Chrome (Red) 6e x, Alcolado Glacial, Kruidvat Comfort ASB, Loris E-113 Hermes Terry. Kwast en zeep: Shavemac Silvertip D01 2 band bulb 24 mm x 50 mm Jungle Moss en Acca Kappa Barbershop Collection Refreshing: Strakblauwe hemel, de dag begint warm, zelfs was dit de eerste nacht met warme temperatuur. Was ik blij dat de Acca Kappa Refreshing klaar stond! Mooi schuimpje geklopt en rondom op het hoofd gesmeerd. Mesje en krabber: De Personna Platinum Chrome (Red) voor de 6e x gebruikt. Gaan maar weer met de Personna Red. Voor de 6e x en zeker morgen nog 1 x. Prima mesje. Tipt met niet aan de Wizamet en Rapira PL, maar dat is denk ik meer emotie dan werkelijkheid. In de Timeless 0,95 voelt de combi et niet over effectief en laat er zich vlot mee scheren, zonder bijkomende schade of rauwheid. Even wat aluin er over, maar dat gaf nauwelijks prik. Glad en netjes geschoren dus. Resultaat: BBS. Tot slot: Plenzen met de Alcolado gaf wel even een aha effect, maar na de ASB was het alleen nog lekker fris. Dit wat verdiept met wat edp, de Loris imitatie van Hermes Terry. Weer helemaal in vakantie stemming. Op naar de markt in Mèze.
 10. Hoezo, daar steken de punten bovenuit???
 11. Heb ooit een LPL van je gekocht. Wordt ook alleen maar beter en zie je niet verminderen! Harrie Kosses
 12. Ik download ze via een Usenet nieuwsgroep. Als je me er aan herinnert als ik weer thuis ben, kan je ze wel krijgen, maar het gaat om veel GB's, dus niet via camping wifi.
 13. Hoezo pulp? Ik heb de volledige serie t/m 1609 op de e reader en die wordt nog steeds aangevuld! Op papier zou dat verzamelaars waarde hebben!
 14. Die had ik ook en werd er toen uit geknikkerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.