Ga naar inhoud

otlvanrooij

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over otlvanrooij

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Amsterdam
 1. 1 TOBS alle geuren 2 Proraso groen (vooral in de zomer) 3 Bath House Spanish nutneg & fig
 2. otlvanrooij

  HLN

  welkom
 3. Heerlijke scheerzeep, Proficiat !
 4. Ik denk zo'n 320 keer in een jaar, ik sla meestal 1 dag in de week over. (DE)
 5. otlvanrooij

  Muziek

  Ik ben gisteren naar de HMH geweest naar Jean Michel Jarre. Ondanks dat ik mijn laatste elpee weinig draai blijft dit heerlijke muziek om mee te scheren. Het blijft verwonderlijk dat een 67 jarige muzikant nog steeds de zalen vol blijft krijgen met een voor de meeste mensen te beperkt reportoire. Maar samen met zo'n 4800 man/vrouw hebben we genoten van een heerlijk spektakel zowel geluid als visueel!
 6. 200 Personna Platinum mesjes van Connaught!
 7. Mail call dankzij Man and Shaving. Heerlijke verzorgende aftershave, de lime blijft goed hangen. Je hebt maar een klein beetje nodig om het hele gezicht in te smeren. Ik denk dat deze aftershave vooral in de winter zijn verzorgende werking beter tot zijn recht laat komen door de "vettigheid". Maar de geur: heerlijk fris!
 8. Marseillese zeep is ook zeer goed om vlekken uit de kleding te krijgen !! Ik zal de komende zomervakantie ook eens een nieuw blok meenemen om mee te scheren.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.