Ga naar inhoud

Buffel

Gouden donateur
 • Aantal items

  2035
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Buffel

 1. Buffel

  Welk mes?

  Eigenlijk maakt het niet zo veel uit, scheren zullen alle messen wel doen. Hoe het mes is geslepen is zal het resultaat beïnvloeden , dus kies een mes wat optisch wat minder is maar wel met een goede snede. Moet zeker te doen zijn tussen de €20 en €40.
 2. Buffel

  Whisky Topic

  Vanavond beide geproefd Allebei lekker, de 18 YO is iets zachter maar een lange afdronk. Erg positief verrast
 3. Buffel

  Micro chipping ??

  De meningen zijn overal weer anders , dat houd je toch Wat ik zelf heb ervaren is dat het 99% bij het niet goed zetten van de bevel vandaan komt. Diepere krassen die zichtbaar worden lijken dan op chips, daarom denken sommigen dat het dat is. Eigenlijk zou het raar zijn dat het metaal afbrokkelt , tenzij het echt slecht staal is. Door pitting zou dat kunnen..
 4. Buffel

  Micro chipping ??

  Waarschijnlijk is de bevel niet goed gezet , opnieuw proberen dus. Kan zijn dat het metaal niet stabiel genoeg was en je dus iets meer metaal moet weghalen. Wat je ziet is waarschijnlijk de diepere krassen die zichtbaar worden op hogere grits. Of natuurlijk de coticule , die laat een krassen patroon achter soms. Gewoon stroppen en test scheren, misschien valt het mee.
 5. Buffel

  Japanse open messen club

  NOS kun net zo duur maken als je wilt, gebruikt kan het al vanaf zo’n €50 (afhankelijk van de staat uiteraard ). Scheren zullen de meeste redelijk hetzelfde doen.
 6. Buffel

  Whisky Topic

  Niets moet natuurlijk , vandaag zit er een goede korting op....daar houd ik ook van als echte Hollander
 7. Buffel

  Whisky Topic

  Net bij drankdozijn “rock oister 18 en sherry limited edition besteld , nu steek ik mijzelf aan door hier te posten Recensies waren zeer positief, ben benieuwd .
 8. Buffel

  Whisky Topic

  Misschien ken je hem al maar mijn absolute favoriet qua geturfd is. Caol ila 18 Yo . Prijzig , maar zeker het geld waard. Een meer betaalbare vind ik Lagavullin 16 Yo , ook heel lekker. En nog zoveel wat ik nog niet heb geproefd
 9. Buffel

  Whisky Topic

  Nee, dat doe ik ook niet geen risico met een mes op de keel.. Maar een dure fles gaat ook heel lang mee, bij mij althans
 10. Buffel

  Whisky Topic

  Kijk ook eens op drankdozijn, vaak zijn ze daar nog goedkoper ook. Wilde dagen klinkt leuk maar is niet altijd het goedkoopste ..
 11. Buffel

  Koffie

  Een dag of 2 /3 is voldoende , daarna blijft het altijd nog wat gassen. Een bewaar zak of bus met ventiel is wel aan te raden
 12. Buffel

  Koffie

  Ja, je kan ze nog een keer branden.
 13. Je mag hem opsturen , maak ik hem in orde voor je
 14. Ik ben gelukkig flexibel in de keuze, zal een aanpassing doen dan. D01 silvertip 24-48 is hier al in gebruik en ik kan rustig zeggen dat hij perfect is ruim voldoende backbone en toch voelt hij zacht aan. Ga je geen spijt van krijgen.
 15. Maar even officieel gestemd via de normale site, met tapatalk is het ontzichtbaar.
 16. Maar even kijken hoe het zich gaat vormen , in principe ga ik mee. Voorkeur Handvat 3, 24mm
 17. Op zich interesse , hangt van de maker af. Persoonlijk ben ik voor Das, liefst Shavemac oid.
 18. Buffel

  Muziek

  Wie gebruikt hier streaming diensten zoals, Tidal, Qobuz etc..? Dus geen Spotify, die heb ik al. Het gaat mij om de kwaliteit in flac, het verschil hoor ik wel.
 19. Buffel

  Koffie

  Aeropress met een handmalertje, gaat prima.
 20. Buffel

  Koffie

  Mocht er een liefhebber zijn voor een beest van een bonenmaler, ik heb er 1 te koop. Zonder het in een verkoop topic te maken, wellicht zit er hier een liefhebber
 21. Buffel

  Japanse open messen club

  Mooi weer ! Tijd om weer wat plaatjes te maken, is al weer even geleden.
 22. Buffel

  Koffie

  Daar heb ik nog een paar kilo groene bonen van liggen.. Uit Colombia geloof ik
 23. Buffel

  Koffie

  Dit weekend het espresso apparaat verkocht , ik ga meer voor gemak nu. Een fantastische molen heb ik nog over, iemand interesse? Zeer grote maalschijven en super constant .
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.