Ga naar inhoud

Loei

Gouden donateur
 • Aantal items

  3325
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Loei

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Almelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  21-05-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dovo Olivewood Tondeo TSS3 Razorock Plissoft Mama Bears Ocean Rain Figaro AS EdT Gel De eerste scheerbeurt met deze shavette! Qua gewicht zit er weinig verschil in de shavette waar ik me laatst mee sneed, dus wat dat betreft had het weinig verschil mogen maken, misschien zat het ook wel in het mesje. De WTG gang ging prima, maar dat is altijd wel zo. Dan de ATG gang: Zoals altijd op de hals begonnen, maar zonder dat ik het weet ging ik ATG over de kaaklijn en door naar de wangen. Dit zowel links als rechts, zonder problemen! Toen rondom de mond en het resultaat is als nooit tevoren! Er is op één of ander niveau toch goed nagedacht over deze shavette, want zonder het door te hebben heb ik één van de beste resultaten ooit behaald. Wordt nog vervolgd natuurlijk. Van de Figaro had ik een flinke beet verwacht, maar ook dat viel reuze mee. DFS!
 2. Hoe is die Royal Forest? De geur klinkt erg aantrekkelijk.
 3. Loei

  Razorine

  Oehh dat zou erg fijn zijn als je hun bevinden hier zou willen delen!
 4. Loei

  Razorine

  Iemand ervaring met deze "shavette"? https://www.razorine.com Lijkt me best interessant voor de prijs.
 5. ATT R1 Colossus Rapira Platinum Lux Yaqi syntheet Stiring Baker Street Dove ASB Het schedel weer even glad gemaakt, totaal geen moeite met de ATT. Morgen de Dovo inwijden! DFS!
 6. Een vroege scheerbeurt op de zaterdag komt eigenlijk niet voor, maar nu even wel. Zalig geschoren met de fantastische crème van Simpsons, nogmaals dank Snuff. Alles weer moeiteloos spekglad. De milde speick as opgedaan, het geheel afgemaakt met een paar spuitjes Dior Fahrenheit. Nu klaar voor een bier proeverij in de grote kerk in Enschede. DFS! [emoji41]
 7. Rockwell 6C plaat 5 (hoofd) Rapira Platinum Lux (hoofd) Mühle R41 (gezicht) Rapira Platinum Lux (gezicht) Razorock Plissoft Simpsons Citrus Burst Stiring Orange Menthol (hoofd) Alcolado Glacial (gezicht) Dankzij het pakketje van Ron kennis kunnen maken met het met Simpsons, Ik zal met de deur in huis vallen, dat viel niet tegen! Wat een geweldig dik en stevig schuim gaf deze créme en dat ook met een kleine hoeveelheid daarvan. De eigenschappen zijn super en ik kan dit alleen maar aanraden. Zodra de 2 blikken van Ron leeg zijn, gaat er zeker weer een créme van dit merk komen! DFS!
 8. Een shavette ruil gedaan met Ron (Snuff). Hij gaf aan een "paar" extra's erbij te doen. Het leek wel weer pakjesavond, geweldig! Dank Ron!
 9. Komt goed, mocht ik hem overbodig vinden komt hij jouw kant op.
 10. iKon 201 (hoofd) Rapira Platinum Lux GLD Shavette (gezicht) Yaqi syntheet Proraso rood NH Body Butter (hoofd) Mennen Skin Bracer (gezicht) In voorbereiding op de te ontvangen Dovo shavette zelf ook een vergelijkbare shavette gepakt en dat was maar goed ook. Een beetje uit oefening met de shavettes en het gebrek aan gewicht bij dit specifieke exemplaar resulteerde in een flinke jaap door het "duwen" van de shavette. Wanneer de Dovo binnen is kan deze waarschijnlijk wel de prullenbak in... De beet van de Mennen viel me gelukkig hard mee, toch wel fijn geschoren uiteindelijk.
 11. Hoofd: ATT R1 Colossus Onbekend mesje TFS Barbe Rosse Yaqi syntheet Douglas hydraterende gel 💁‍♂️ Gezicht: Mühle R41 Rapira Platinum Lux Tabac créme Yaqi syntheet Speick AS CK Shock EdT Met de kerst scheren betekend luxe scheren, dus hoofd en gezicht compleet anders gedaan, behalve de kwast dan. Beide scheerbeurten resulteerden in een spekglad eindresultaat. Nu lekker geurend de dag uitzitten met de TOP 2000. DFS! Fijne dagen allemaal!
 12. Loei

  De Vergulde Hand

  Gewoon met een kletsnatte syntheet over de zeep gaan, niet aan het handje. Zelf gebruik ik het ook weinig meer sinds ik o.a. Stirling heb ontdekt.
 13. ATT R1 Colossus Onbekend mesje (hoofd) Rapira Platinum Lux (gezicht) Razorock Plissoft Stirling Margaritas in the Arctic Dove ASB (hoofd) Alcolado Glacial (gezicht) Een fijne scheerbeurt op het hoofd, daarna kwam het gezicht. Ik denk dat ik nog nooit een verse Rapira in de ATT heb gedaan, want dan had ik het nog wel geweten! De combinatie lijkt wel gemaakt voor elkaar, geweldig om mee te scheren. Het perfecte schuim van de Stirling draagt daar natuurlijk aan bij. Afgemaakt met de Alcolado, het resultaat is glad en koud! DFS!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.