Ga naar inhoud

edwin1501

Gouden donateur
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over edwin1501

 • Verjaardag 15-01-1969

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Edwin
 • Beroep
  Ondernemer
 • Woonplaats
  Terschuur
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-13

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Voor de eerste keer mijn AtT S1 gebruikt , met dank aan Tjebbe. Wat een heerlijke scheerervaring.
 2. edwin1501

  Wie ben ik...

  Zal denk ik een krabber worden.
 3. edwin1501

  Wie ben ik...

  Aanvulling op mijn eerdere bericht van 2015. Vanaf 2017 een baard maar het blijft jeuken voor wat het scheren betreft. De DE ‘s gewoon gebruikt om mijn hoofd kaal te scheren en het klapmes voor de lijnen van de baard. Sta nu op het punt de baard eraf te halen en dacht laat ik weer eens op het forum kijken. Ondertussen qua klassiek scheren een hoop geleerd en zeker een hoop informatie hier vandaan gehaald. De komende tijd zal ik dan ook weer vaker hier te vinden zijn. Groeten Edwin
 4. edwin1501

  Voorstelrondje

  Welkom Ton
 5. edwin1501

  Hallo!

  Welkom Rick.
 6. edwin1501

  Irritatie in de nek

  Beste Rotterdam, ook ik kampte hier mee. 10000 naaldenprikken na het opbrengen van iets in de vorm van aftershave. Ik was met name erg "bang" voor een scherp mesje, omdat ik dacht dat dat het voor mij alleen maar erger maakte. Sinds vorige week toch de feathers weer in de DE gedaan, en het verliep wonder boven wonder erg goed. Mijn grootste valkuilen de afgelopen maanden voor wat de DE betreft: te gehaast en toch teveel druk. Nu laat ik het krabbertje onder zijn eigen gewicht over de huid glijden, en op een nick af en toe een zeer goed resultaat. Nu met de feathers nog net iets voorzichtiger maar na afloop iedere keer voldaan. Mocht je nog geen featthers hebben of kennen, dan ben ik wel bereid om sample te sturen.
 7. edwin1501

  ShaveR hier!

  Welkom Rick, en succes met je speurtocht.
 8. edwin1501

  Groeten uit België!

  Welkom Thibaut, ik ben ook sinds kort aangemeld, maar heb er erg veel aan. Goede tips.
 9. Hallo medeleden, ik heb een vraag, of liever gezegd een paar. Slijpen jullie je scheermes zelf, en zo ja welke slijpsteen heeft jullie voorkeur? Ik heb het nodige gevonden over coticule, en oliesteen maar ook over Norton 24336 japanse stijl steen. Waar kan ik zo'n steen het beste aanschaffen? Mocht iemand nog een slijpsteen te koop hebben dan hoor ik het ook graag. Fijne dag en alvast bedankt voor jullie hulp.
 10. edwin1501

  Even voorstellen

  Gaaf om te zien hoe het klassieke scheren zijn herintrede doet. Er gaat niets boven even de tijd voor jezelf nemen met iets "simpels" als natscheren zoal opa en pa het deden. Simpel is echter wel een understatement.
 11. edwin1501

  Wie ben ik...

  Hoi Rob, bedankt voor de links. Momenteel heb ik het boek uitgeleend, mocht je interesse hebben om het eens te lenen/lezen, laat het dan even weten.
 12. edwin1501

  nieuw hier Morris

  Hoi Morris, Welkom en aangenaam kennis te maken. Hoe ging het zelf slijpen? Ik zie er namelijk nogal tegenop.
 13. edwin1501

  Hallo

  Welkom Joerie
 14. Ik spring heerlijk onder de douche en las ik opgefrist ben begin ik mijn lather te maken en veelal scheer ik mij dan ook onder de douche. Aan het einde even lekker de kraan op koud en over het gezicht laten stromen en de dag kan weer beginnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.