Ga naar inhoud

Kingjack

Gouden donateur
 • Aantal items

  2597
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kingjack

 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 31-07-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jacob
 • Beroep
  Probleemoplosser
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-02

Recente bezoekers van dit profiel

325 profielweergaven
 1. Tja Hans, Als jij de zo geweldige Steampunk zomaar van 3 hoog op de grond laat kletteren, dan doet dat pijn. Vooooooral als dan ook duidelijk word dat de inhoud door heel de badkamer ligt en ja, en er geen enkele moeite is gedaan om nog maar iets van de zeep te redden. Trauma. Dus maar opnieuw een potje besteld.
 2. Ja die lepel ging er goed in, helaas bijna leeg er weer uit. Uiteraard was ik beleefd genoeg om niks te zeggen en liefdevol te knikken.....
 3. Valencia kamkrom Gillette Nacet Maseto 24 mm finest B&M - Artique Het soepele mesje ging uitstekend in de Valencia, een van mijn fijnste. Jammer dat er maar weinig van de Artique zeep in het potje zit. Geweldig koud en met een lekker frisse geur. Na 3 rondjes glad en klaar voor speeltuin nummer 2 vandaag.
 4. Ohw, plus nog een Cowboy als de persoon, de enige met een nog betere muzieksmaak op dit forum, deze op het paard zet.
 5. Na opnieuw een nachtmerrie over vallende en vervolgens openbarstende potjes kon ik het niet meer aan. Het wereldwijde web op en gevonden wat ik zocht. De zenuwen zijn weer rustig en hopelijk snel in Rotterdam, 3 potjes en een tube.
 6. Kingjack

  RazoRock Game Changer

  Dank je Tjebbe !
 7. Takigawa koshaku 13/16 Yagi 28 mm syntheet T&H - Aspley Zo, dat was weer uiterst aangenaam scheren. De Takigawa is voor mij precies goed qua maat, gewicht en balans. De Aspley is trouwens op en dat is maar goed ook wat de geur ging tegenstaan.
 8. Apollo krom Feather Simpson tulip 2 H&V - fougere Niks bijzonders, gewoon goed.
 9. Door dit soort praktijken heb ik absoluut geen trek in deze krabber, hoe goed dat ding ook is.
 10. Apollo krom Nacet VS 26 mm finest Stirling - iced pineapple Een slagveld vandaag, het mesje trok ook aan de opperhuid. Rood en enigszins gepikeerd weer aan het werk....
 11. Ik heb er een broertje dood aan als er twee uur na het het scheren alweer stoppels voelbaar zijn, dat is dus persoonlijk. Alleen met een effectieve krabber blijft de zaak na 3 rondjes een lange tijd glad, vandaar de voorkeur voor dezen.
 12. Inderdaad, je zou maar 2 potten hebben gekregen.......
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.