Ga naar inhoud

Kingjack

Gouden donateur
 • Aantal items

  3231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kingjack

 • Verjaardag 31-07-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jacob
 • Beroep
  Probleemoplosser
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-02

Recente bezoekers van dit profiel

1187 profielweergaven
 1. Om mee te beginnen; Hartelijk dank aan Gert voor het prachtige glimmende voetje onder de Sabre lv2! Deze Sabre is overigens een zeer agressief baasje die echt een heel smal bandje heeft om comfortabel te blijven. Met aandacht en de juiste hoek wordt je echter wel beloond met een zeer glad resultaat. Omdat het mijn laatste SvdD is op dit fourum wil ik toch nog graag even de Arko benoemen, de zeep die het natscheren voor mij nieuw leven heeft ingeblazen. Echt prima spul als je de geur kunt verdragen en het kost geen drol. Als laatste wil ik graag iedereen bedanken voor de mooie en leerzame momenten in de afgelopen jaren, met als hoogtepunt natuurlijk de diverse scheerbijeenkomsten waar ik aan heb mogen deelnemen.
 2. Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel. Opeens durfde ik het aan om louter producten te gebruiken die door mijn gammele oude vriend niet worden gewaardeerd. De Sabre is lekker bling bling en samen met de heerlijke menthol kersenzeep is dat een genot. Zelfs het riool ruikt lekker nu...
 3. Kingjack

  De Latrine

  Dat uit hetzelfde vaatje tappen is volkomen begrijpelijk Marcel. De een woont in België en de ander hangt de hele dag boven de menthol. Wat verwacht je anders??
 4. Ook als neutrale fan heb ik toch zeer mogen genieten van Max vandaag. Een aantal zeer fraai uitgevoerde manoeuvres mogen aanschouwen. Enig puntje van kritiek, die gast kan echt niet fatsoenlijk wegrijden met zo een ding.
 5. Er was wat weinig tijd en dan is een Gamechanger plus Feather een uitkomst. 2 rondjes en glad. De Lea vind ik prachtspul, mooi geurtje en een lekker fris menthol tinteltje. Zelfs de asb kan er prima mee door. Gaat mijn vakantiesetje worden denk ik.
 6. Kingjack

  De Latrine

  Zelf dacht ik dat ze de tering erin hebben dat een moderator een topic onder persoonlijke iritatie heeft dichtgegooid zonder de betrokken partijen eens te benaderen via een persoonlijk bericht, maar dat zal mijn verdorven geest wel zijn.
 7. Kingjack

  De Latrine

  Wim ik vind het verfrissend dat je dit zo positief hebt geïnterpreteerd !
 8. Kingjack

  De Latrine

  Lekker rustig hoor als die twee ouwe zeurpieten eindelijks eens samen op vakantie gaan. Kunnen ze weer lekker in hun blootje nachtelijks bosspelletjes doen. Ondertussen kunnen wij hier onder strikte begeleiding goed onderzoek doen naar wat nu wel echt prettig scheerspul is want daaar hebben ze echt geen enkel benul van.
 9. Een Feather in een lv3 Charcoal is niet echt aangenaam. Zonder schade in 2 rondjes erg glad maar het comfort was niet top, door de wat grotere bladegap lijkt het mesje wat te flapperen. De zeep is een must voor eenieder met goede smaak.
 10. Ik denk dat er toch maar wat krabbers in de verkoop gaan, eigenlijk is de Gamechanger 0.84 alles wat er nodig is....
 11. Uitstekende zeep die Hilasoap, beetje apart luchtje en dat trek ik wel. Tot mijn verbazing zag ik tijdens een zoektocht naar meer info mensen schrijven over slecht schuim, totaal niet aan de orde hier. 3 rondjes met de Gamechanger en glad.
 12. De Varen is toch best een aparte maar fijne geur. Genieten was ook de Gamechanger 0.84 met een Feather mesje, het kan voor mij niet veel beter.... Glad na 3 rondjes.
 13. Best een effectief ding die Sabre lv2... Glad en koud.
 14. Mijn fijnste crème , borstel en mes. Mooie 10 minuten dus...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.