Ga naar inhoud

Kingjack

Gouden donateur
 • Aantal items

  2675
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kingjack

 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 31-07-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jacob
 • Beroep
  Probleemoplosser
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-02

Recente bezoekers van dit profiel

375 profielweergaven
 1. Al 7 dagen hetzelfde, Apollo krom Polsilver super irridium Maseto 24 mm finest Dutchi - Bergamotte De kromme Apollo tezamen met een Polsilver is voor mij een optimale combinatie tussen comfort en efficiëntie. Al een week niets anders en dat is eigenlijk helemaal niet vervelend. Dat samen met de Dutchi maakt het echt vakantie. De Dutchi verdient toch wel extra aandacht, het is een zeeer goede zeep die ook nogeens lekker ruikt plus exclusief in Nederland verkrijgbaar!
 2. Valencia OC krom Shapu Shavemac 26 mm 2 bander C&E - morrocan myhrr Voorlopig weer de laatste beurt thuis en dat was een genot. De Valencia is voor mij echt een heel fijne en de combi met het stugge Shapu mesje is uitstekend. Schuim lekker, krabber lekker en strak glad, wat wil je nog meer???
 3. Mooie krabber Hans. Zo een zou ik er ook wel willen hebben.....
 4. Karve CB plaat F Shapu Shavemac 24 mm D01 2 bander flat Stirling - Spearmint Na een paar keer met de CB is de conclusie wel getrokken; Als je zin hebt om 130 euries neer te leggen dan krijg je een verdomd goeie zware krabber. Niet echt heel mooi in mijn optiek maar wel goed en strak afgewerkt. Plaat D scheert even effectief als een Blackbird maar dan met meer comfort, een F plaat is een stuk brutaler met een zeer gering verlies aan comfort. Vandaag was de beurt met mijn koudste Stirling voorbeeldig, de Shavemac rammelde een topschuim waar de Karve wel raad mee wist. Goei glad in 2 rondjes. En terug van weggeweest, een PvdD.
 5. Karve CB plaat D Shapu Shavemac 24mm D01 2 bander flat Stirling - black cherry De Karve met plaat D voelt als een Blackbird maar dan met meer comfort, best lekker. Het mag wel iets effectiever voor mij, gelukkig zijn er dan nog een E en F plaat. Lekker geschoren en prima glad.
 6. De Rockwell is lomp plus oncomfortabel bij plaat 6. De Karve komt wel overal bij en is zeeer comfortabel met plaat F.
 7. Klopt Snuff, dat had ik trouwens ook met het .74 Wolfje. Uiterst comfortabel en toch effectief.
 8. Karve CB plaat F Gillette nacet (2) Shavemac 26 mm 2 bander CF - lavendel De Karve is een zware rakker, een beetje te naar mijn zin. Wat betreft de balans in orde, voelt wel wat als Hans zijn Karl Engels. En qua scheren, tja saai is misschien het juiste woord.... In 2 rondjes erg glad zonder een centje pijn.
 9. Kingjack

  Merkur 601

  Prachtige set zo !
 10. Kingjack

  Muziek

  Ouwe zooi vandaag op de tafel..
 11. Morgen de eerste test met plaat F, laat je weten wat ik ervan vind.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.