Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2948
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Barbiere di Figaro

 1. 't is goed dat het Fransen en Kroaten zijn, want als je als land zo verliest of zo wint, dan ben je in beide gevallen niet vrolijk.
 2. @talibeard: Kun je misschien vragen of iemand dat wil opnemen, dat jij als enige juicht bij een doelpunt van Kroatië? En ook nog een poosje daarna natuurlijk....
 3. Mooi voor België! Morgen waarschijnlijk schaakpartij en dat kan Frankrijk beter. Hoop dat ze net zo in vorm zijn als de Franse motorrijders vandaag..... En dan lekker weer terug naar het formule 1 draadje!
 4. Beste Shaving Society leden, Na en in overleg met @Hanskoning leek het ons een goed idee om weer te proberen Stirling zepen aan te bieden. Dit natuurlijk vooral nav de nieuwe zeep "Varen" voor ons forum. Wij willen natuurlijk proberen om het op alle mogelijke manieren aantrekkelijk te maken, met inachtneming van onze eigen randvoorwaarden. Wij kennen niet precies de inkoopprijs, althans niet hoe die uitpakt na douane en andere formaliteiten. Dus is de vraag aan jullie, of jullie er wat voor voelen om de zepen via ons te bestellen en zo ja, welke. Er is een enorme lijst beschikbaar, waar ik o.a. d.t.v. @Hanskoning een soort voorselectie van heb gemaakt. Die hele lijst staat hieronder, de voorselectie heb ik in de vorm van een poll aan dit bericht gekoppeld. Daarin dan ook een optie om aan te geven dat je een andere geur wilt. Als er daar dan wat meer van zijn, dan check ik dat bij Rod. NB: Het is fijn als je naast de keuze via de poll ook nog even je keuze in een antwoord-bericht weergeeft. Varen Almond Crème Almost Heaven Arkadia Autumn Glory Baker Street Barbershop Bay Rum Ben Franklin Bergamot Lavender Black Cherry Black Ice Bonaparte British Leather Christmas Eve Coconut Lime Coniferous Dunshire Electric Sheep Executive Man Frozen Tundra Gatlinburg Gin & Tonic Glacial - Eskimo Tuxedo Glacial - Lemon Chill Glacial - Obsidian Glacial - Spearmint Glacial - Wintergreen Glastonbury Hot Apple Cider Iced Pineapple Island Man Lime Margaritas in the Arctic Mountain Man Nag Champa Naked & Smooth Orange Chill Ozark Mountain Peach Pearberry Pharaoh'S Dreamsicle Piacenza Port-au-Prince Pumpkin Spice Red Delicious Sandalwood Sandpiper Scots Pine Sheep Sharp Dressed Man South Padre Stirling Blu Stirling Gentleman Stirling Noir Stirling Spice Strawberry Bubbly Tea Tree Texas on Fire Tuscany Unscented w/ Beeswax Vanilla Bean Espresso Vanilla Sandalwood Weekend in Malibu Witchy Woman Laat maar weten, wat jullie er van vinden. Groet, Eric
 5. Hi Marcel. Rod heeft het nu zover voor elkaar dat hij binnenkort de posttarieven nagaat voor de verzending van alcholhoudende producten. Dat valt dan wel ergens voor of in onze vakantie. Ik ga er van uit dat dit ergens weer in de loop van cq eind augustus weer wordt opgepakt. Zoals hiervoor al aangegeven, gaan we er zeker geen haastklus van maken.
 6. Barbiere di Figaro

  Formule 1

  Voor wie dit volgt of ooit gevolgd heeft: Over 20 minuten op BBC1 de laatste en beslissende race van dit seizoen.
 7. Barbiere di Figaro

  Gibbs

  Gibbs was leuk aan het diversificeren! Wij hadden een hele tijd geleden van die oude "Chicman scheersticks". Teruggevonden ergens in Zwitserland en ooit geproduceerd in Parijs en meer van die bijzonder heden. Erg leuk dat vintage spul!
 8. Hoi, Regelmatig krijgen wij verzoeken voor producten, om die aan ons assortiment toe te voegen. We doen dan altijd ons best om er aan te komen. Maar mochten er op dit forum nog wensen leven voor bepaalde soorten zeep, kwasten, aftershaves of noem maar op, dan kun je het hier laten weten. Geen garanties, maar wat we kunnen gaan leveren, dat zullen we zeker doen. Bij voorbaat dank! Eric
 9. In ieder geval wel de asb, raffinato. Is wat sterker amandel dan de cella overigens.
 10. Fraaie platenspelert!
 11. Ik was ook wel onder de indruk Harrie. Ik stelde me voor hoe Nederland het nog een kwartier had moeten volhouden tegen Brazilië na de aansluitingsgoal. Met ons huidige elftal was dat vast niet goed gekomen. En de Belgen hielden prima stand!
 12. Is niet te hopen! Ik word steeds meer fan van het Belgisch elftal!
 13. Schitterend, zo'n reseller!
 14. Voor wie nog iets op zijn wensenlijstje had, dat nog niet in de aanbieding was, is nu alles met 10% korting. Dit weekeinde dan, he! Met de forumkorting erbij zit je dan al op 14,5 %....Dat lukt je echt niet met afdingen bij de supermarkt heren!
 15. Sterkte met verder herstel @Hanskoning! Zo'n baard vraagt om een vòòr en nà-foto!
 16. Verzendkosten kunnen we niets aan doen. Als je een grote shop hebt, waar iedereen naar toe komt en je ook alles weer kwijtraakt, kun je ook gemakkelijk alles inkopen. Dat doet dan je personeel allemaal. Waarschijnlijk hebben ze dan ook nog betere tarieven voor de verzendkosten. Een deel van het assortiment kunnen wij sowieso niet voeren. Maar, in zekere zin heb je met zo'n thuismarkt eigenlijk weinig nodig om succesvol te zijn.
 17. Welkom en veel plezier hier!
 18. Ha ha! Maar, het maakt niet zo veel uit hoor. Deze 10 % verving dan ook andere kortingen en op bijvb Pinaud en BdF en TFS zit al wat meer korting nu het weer per fabrikant gaat.
 19. Ja, sorry, dat was het, nu weer reguliere korting op sommige merken. Best wel veel merken btw...
 20. En meer dan dat! Van harte, we genieten nog even een beetje mee....
 21. Ja, ik zit er wel eens verder naast! Wat een voertuigbeheersing en bandenmanagement. Een soort masterclass. Grappig interview met Marko, waarin hij Verstappen verweet te snel langs Hamilton te willen in China. Hij had moeten weten dat het ging om de "old King vs the new King". Leuk wel!
 22. Vlak voordat we weten hoe bocht 1 gaat verlopen.... Misschien dat de beide mercedessen elkaar willen raken?
 23. Ha ha Harrie! Nee, heb vertrouwen in goede keuzes Koeman. Meer dan in Hiddink, Blind en Advocaat
 24. Arme mitchie! Die had van één keer toch al hoofdpijn genoeg? Overigens ben ik meer benieuwd naar het draadje van het WK 2022.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.