Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3225
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

1276 profielweergaven
 1. Barbiere di Figaro

  Geen voyeur meer

  Welkom en veel plezier hier! Succes met de keuze!
 2. Altijd leuk om terug te zien en dat het allemaal goed is aangekomen!
 3. Soms zit het mee, soms zit je voor Vettel..... Jammer, mede omdat het kampioenschap langzaam maar zeker wel beslist is.
 4. Dan nu over naar het draadje "Waar zit je (al tijden) op te wachten (en had het al niet meer verwacht en wist eigenlijk niet dat het nog onderweg was)?"
 5. Nooit met post die je niet wil, altijd met post die je gisteren had willen hebben!
 6. Is die vakantie dan ook voor persoonlijke berichten, want dat had ik in gedachten voor de aankondiging van te bestellen MdC-zepen. Overigens zie ik graag een forum, waarop er flink wordt bijgedragen, waar dat dan ook maar over mag gaan. Muziek, F1, scheren (als het zo uitkomt,) noem maar op.
 7. ALs er natuurlijk niet een jury-oordeel komt, dat negatief is voor Verstappen. Iedereen vindt het een goede race-actie, dus lopen we extra veel risico met de beslissing van de stewards.
 8. Briljant he @Hanskoning! Super race die ik na de start al had opgegeven.... Dit geeft meteen hoop voor de rest van het seizoen.
 9. Da's wel wat snel @ChrisVanMeer. Soms raak je na een aantal keren achter elkaar wat uitgekeken op een geur, maar al tijdens het scheren...?
 10. Ik lees graag even waar iedereen mee scheert en de verhalen eromheen, maar ben wel een beetje verbaasd, dat niemand hier schrijft, dat-ie de afgelopen week met koud water heeft geschoren. Als het daar toch ooit de tijd voor was, dan dezer dagen toch wel? Eergisteren en gisteren dus heerlijk geschoren met koud water en de Extro Licorice en Magnolia. Begonnen met koud water dat met deze temperaturen tijdens opschuimen ook zo weer lauw werd. Nou ja, er schijnen nog meer van die verzengende dagen aan te komen mannen!
 11. Maar, je belt er wel steeds minder mee, ergens hebben we ze straks niet meer nodig.
 12. Denk Hans, dat de software achter de site zo is ingesteld dat je bij meer dan 10 berichten per minuut beperkt wordt in je rechten.....
 13. Nee hoor mijnheer Muhle, ik zet hem altijd netjes weg na het scheren, net als Martin de Candre adviseert, dus ik vind het heel gek dat uw kwast nu al zo veel haren verliest......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.