Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3324
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

2079 profielweergaven
 1. Die € 6,44, daar kwamen ze zelf achter dat dat niet kon. Dat is ook geen aanbieding om klanten te lokken of te krijgen, dat is gewoon je eigen verlies creëren. De meesten die via FB voor dat bedrag dachten te kopen, hebben ook hun geld teruggehad en geen mesjes ontvangen.
 2. Je kunt ook kijken naar minder basic zepen, toch voor een tientje? Onze BdF-zepen zijn in een pakket van 5 dan beschikbaar.
 3. Waarvoor dank! Zag het op FB al voorbijkomen. Mooie aanbieding en ook zodanig, dat je die als aanbieder niet vol kunt houden, hetgeen ook meteen bleek. Denk dat iemand even niet goed heeft gerekend en daar kun je dan (tijdelijk) van profiteren.
 4. Agressief ook vaak in combinatie met de krabber. Naarmate je meer van het mesje ziet zal de krabber agressiever zijn. Het mesje zelf kan dan scherp zijn, maar toch ook vergevingsgezind, hetgeen voor mij een fijne combi is. Dat zou goed te maken kunnen hebben met de dikte van een mesje. Dat iets dunnere mesjes nog niet iets meer meegeven dan iets dikkere mesjes en daardoor als meer vergevingsgezind ervaren worden. In ieder geval klopt het grosso modo wel, dat iedereen zo zijn persoonlijke voorkeur heeft, maar sommige mesjes lijken dan wel voor eenieder te werken terwijl anderen voor maar heel weinig een fijne scheerervaring geven. Maar, ik denk dat je na een uitgebreide preshave en goed warm aanbrengen van een dikke mooie laag zeep met de meeste mesjes wel goed uit de voeten kunt, terwijl even snel scheren met net niet voldoende schuim en net teveel haast ook met het beste, meest vergevingsgezinde mesje niet fijn is.
 5. Dank @Daan, de vakantie gaat nog steeds door en de shop ook een beetje, zoals je dan gemerkt hebt. Omdat we niet echt lang weg gaan, proberen we de bestellingen in een wat lager tempo toch vast de deur uit te krijgen.
 6. Ja hoor @JeroenP, deels wel, maar er is tegenwoordig, vergeleken met recent vroeger, erg veel nieuws en de markt verandert daardoor ook. Concentratie van aanbieders, tijdelijke? invloed van corona en nog wat meer van die ontwikkelingen.
 7. Zijn er mee bezig; na de vakantie zal het nog wel even duren, want er komt nogal wat meer op ons af....
 8. Ja hoor, dat wil zeggen, de shop is nooit echt dicht, maar we versturen nu even niet. That's all.
 9. https://barbieredifigaro.nl/index.php?route=product/product&product_id=1574
 10. Barbiere di Figaro

  Nieuw lid!

  Welkom en veel plezier hier!
 11. Doet denken aan een scheerstick die wij ooit hadden, de Chicman scheersticks, denk dat de oudgedienden, als ze nog hier zijn, die nog wel herinneren:
 12. Welkom en veel plezier hier!
 13. Dan vergeet je voor het gemak, dat Amazon (en Bol en andere platforms) een flink stuk van de marge willen en de verkoper ook dwingen hun specifieke voorwaarden te accepteren. Zoals gratis verzenden voor een te laag bedrag en meer van dat soort specifieke "hoepeltjes"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.