Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2987
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

768 profielweergaven
 1. Welkom en veel plezier hier!
 2. Bedankt Hans! Ik wens jou en de jouwen niets minder! Ik heb me er niet goed in verdiept Hans, is gelukkig probleem van de exporteur. Kan hem wel eens voorstellen om het als demomateriaal te doen. Maar Rod zal het wel voor nu en later geregeld willen hebben. Hartelijke groeten uit Zwolle!
 3. Dat zou het zo maar kunnen worden. Erg blij dat we niet al een soort voorbestellingen hebben laten doen via de site met de wat onzeker follow-up door Rod. Rod heeft aangegeven eerder dat hij bezig was met de papierwinkel en dat het een kwestie van tijd zou zijn. Maar later bleek het toch weerbarstiger. Rod is van goede wil en zou ons graag op deze manier alles toesturen, maar kan dat proces ook niet versnellen. Ik denk ook niet dat het de hele tijd prio 1 is voor hem. En wij willen ook niet om de week informeren naar de stand van zaken. De optie om het dan eerst bij alleen de zeep te laten had noch onze, noch jullie voorkeur. Van ons uit gaan we dit volgend jaar een vervolg geven en is eenieder hier in de tussentijd (tot 2029 dus...) zelf in de gelegenheid om zijn neus te volgen. Zeker nu we de shop weer even dichtdoen is het heel fijn dat we niet nog dergelijke projecten en werk ernaast hebben. Voorlopig houd ik 2019 aan als streefjaar...
 4. Ik was ooit bij een wannabee barbier, annex klant. Die dacht, laat ik een smet De Vergulde Hand proberen. Tegen de tijd dat hij klaar was met inzepen en nog moest beginnen met scheren, begon het al af te brokkelen.... Nu denk ik dat ik dat zelf anders en beter en met meer water zou doen, maar het was op zich wel enorm opvallend.
 5. Welkom en veel plezier hier!
 6. Vandaar de veelgebruikte rotatie! Fijn voor de afwisseling, fijn voor het drogen van de zeep! En hoewel we honderden bakjes in en uit het magazijn hebben zien gaan, is De Vergulde Hand nog nooit in mijn rotatie voorgekomen.
 7. Je leest het overal terug, al die beperkingen, die betutteling, die zo gehate politieke correctheid of zelfs domheid (alleen in Ndl minder uitlaatgassen etc.), maar op een of andere manier is de brutale minderheid de vriendelijke meerderheid de baas.
 8. Deze dus, voor € 5,-. Alleen als aanvulling op een bestelling van € 75,- (Even je wishlist legen @Hanskoning) Oh ja, alleen tot einde jaar, maar dat is voor ons zondag 16 december... en ook natuurlijk zolang de voorraad strekt. Tot zover de kleine lettertjes... En in grotere letters: Hartelijk dank voor het vertrouwen, de aangename contacten, de fijne recensies en dit hartelijke forum! Mede namens Lysbet, al vast tot volgend jaar, maar we spreken elkaar nog!
 9. Eerder de TFS Stupefacente Ron!
 10. Nee, da's niet toevallig Jan! Lysbet had het erbij gestopt vanwege onze mailwisseling vooraf. Nu weet je meteen of die ook wat voor je is!
 11. Yep! Zoals EFSK en Hans ook al aangeven, de toplaag van de zeep wat nat maken. (Ik laad de kwast met heet water om het gezicht nat te maken en dan schud ik de kwast boven de zeep leeg, dan even wachten, water van de zeep gieten en je krijgt al een heel ander schuim.
 12. Hi Andreas! Welkom hier! Say hello to our Greek customers!
 13. Vele tevreden klanten met een Pearl krabber. Wat effectiever dan sommige instappers, maar niet te agressief. En prettig robuust. Zeepjes hebben we ook een paar van en mesjes ook nog wel, last time I checked. Deze week met de code BdFBlackwk 10% extra korting, of begin ik nu teveel als een verkopert te praten?
 14. Ha ha Ron, ik doe zo'n bericht in etappes en heb geprobeerd de html-code uit de nieuwsbrief te plakken, maar dat mislukte, zoals jij zal zag. Ik houd alleen rekening met de wat oudere scheerders en een zonnige zaterdagmiddag, niet met die jonge Belgische klanten die de berichten al zien terwijl ik ze tik....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.