Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2925
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

433 profielweergaven
 1. Absintium is inderdaad een typische geur, maar ik denk dat het voor een belangrijk deel ook ligt aan dat absinth op zich al wat minder bekend is. Je hebt als het ware geen referentie en het is niet een geur waarvan je zegt dat die helemaal bij het scheren past of zo. De Leone snoepjes hadden ook een Absinth geur dacht ik, ook wat bijzonder.
 2. We proberen er altijd aan te denken en bij de wat omvangrijkere bestellingen is dat ook wat gemakkelijker om te doen.
 3. Hele spanning is er wel af, heb ook geen favorieten of zo. Volledig op de F1 gericht.
 4. Zo is het heren! Het is zeker nog niet te laat om het hier te doen, maar op verzoek van een aantal lijkt het wel het meest logisch, dat we straks de mogelijkheid bieden om deze pre-orders via de site te doen. Rod heeft dit weekend aangegeven dat hij een kleinere proefzending zou doen om de kosten van het verschepen van alcohol even na te gaan en dan weten we genoeg. Het wordt dan of binnen nu en 2 weken (maar dan moet het wel meezitten) of we moeten het echt over de zomervakantie heen tillen, want als we ergens begin juli de bestelling nog moeten opnemen en dan de bestelling moeten plaatsen en afwachten en dan nog moeten uitleveren, dan wordt dat een last-minute-haastklus. Dan liever bestellen tot half augustus, rustig bij Rod de bestelling doorgeven en dan in september de bestellingen uitleveren. Denk ik...
 5. Met respect voor de vraag, maar die is ongeveer gelijk aan het vragen naar wat een goede auto is op een autoforum.
 6. Zal de actie nog wel even verlengen dan...
 7. Wat een verwachtingen op de schouders van dat ventje... Maar, hij maakt het in dit weekend allemaal waar tot nu toe. Denk dat weinig andere sporters hem dat na zouden doen. Canada heeft ook zo'n beruchte muur, maar hij gaat er dan toch maar een flink aantal keren vol risico langs. Hoop dat-ie vanavond niet per se na ronde 1 al voorop wil liggen, ook al zou dat voor zijn banden wel beter zijn.
 8. Ter aanvulling: de TFS Tabacco verde en de Mondial Tabacco verde zijn volledig vergelijkbaar!
 9. Leuk @Hanskoning en dank! Met die Pinauds is het volgens mij alleen onbekendheid. Waar we van sommige producten hooguit wel eens een keer twee per bestelling zien, zijn deze flesjes een soort roofgoed voor de happy few.... Zodra we ze weer hebben of er is een aanbieding in, dan is 6 of 7 per bestelling geen uitzondering. Er zijn er dus meer als jij die niet zonder willen.
 10. Ja, als variant daarop Hans... Wat in het vat zit, vliegt nog niet boven de oceaan....
 11. Ja, zeker, het duurt even wat langer, met name omdat Rod ook aan het nazoeken is, wat het versturen van alcohol gaat kosten, nu hij dat mag. Het loopt daarmee vervelend richting vakanties, dus het liefst zouden we zsm de mogelijkheden op de site hebben voor pre-orders. Het kan echter nu nog niet, sorry.
 12. En dan te bedenken dat @Hanskoning nog maar een beperkt aantal van de trieste ideeën benoemt. Over deze mag je het tenminste nog hebben.... Maar ook op ander gebied zie ik al een kentering. Lees toch eens op Geenstijl en Dumpert hoe het er daar aan toe gaat. Die laten helemaal geen spaan heel van het complete gedachtegoed. OK, terug naar fietsen, hoe kunnen we die electrische fietsen gaan belasten? Want die moeten toch ergens niet goed voor zijn? Betaal je al een enorme hoge opruimpremie voor de accu? Zal toch wel?
 13. Barbiere di Figaro

  Super Forum

  Welkom en veel plezier hier!
 14. Leuke bijdrage! In het algemeen helpt dit forum niet om je het gevoel te geven dat je al aardig voorzien bent....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.