Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

1434 profielweergaven
 1. Als je als vrouw een slant zou willen, dan zou deze toch zeker in aanmerking komen? Parker semi slant Rose Gold
 2. Zeep en As weer binnen, maar niet gekregen wat we besteld hadden dus het zijn een beperkt aantal.
 3. Ha, @QuantumCat, dat zijn klassiekers! Maar die humor, is dat nog leuk?
 4. Het seizoen is nog steeds gaande, alhoewel de discussie zich nu wat heeft verplaatst naar vegan eten en sustainibility... Lewis Hamilton heeft daar ook een belangrijke bijdrage aan.... Zo wacht hij met het bestellen van een Maybach tot die volgend jaar beschikbaar zijn als hybride, goed he? Zo'n houding, die kun je toch alleen maar bewonderen ha ha ha ha ha....
 5. Zocht een paar video's in ntsc-formaat, omdat die in de auto af te spelen waren. Een soort hernieuwde kennismaking met o.a. Pink Floyd, Fleetwood Mac, Certifiable van The Police, Bryan Adams unplugged en Fish. We hadden vroeger toch echt wel mooie muziek he?
 6. Ah, de Holtkamper! Wel eens naar gekeken, maar toch maar bij een Cabanon gelaten ooit. Maar na de eerste investering zijn deze toch het meest waardevast he?
 7. Hoi @Sami, wij zouden dat dan zelf actief moeten bijhouden, wie we dat moeten laten weten, dat doen we wel, als iemand er ons per mail expliciet om vraagt, maar die mogelijkheid is er standaard niet. Wat wel schijnt te kunnen, is dat je met een rss-feed van een pagina een melding krijgt, als er wat wijzigt. Tenminste, sommigen moeten dat zo ingesteld hebben, omdat we dan vaak ook direct bestellingen zien, als de voorraad weer is aangepast.
 8. Denk dat de Extro Tabacco wel weer beschikbaar komt, zal nog wel paar weekjes duren.
 9. Die geur komt niet overeen heren. We zullen eens navragen vwb beschikbaarheid.
 10. Barbiere di Figaro

  Geen voyeur meer

  Welkom en veel plezier hier! Succes met de keuze!
 11. Altijd leuk om terug te zien en dat het allemaal goed is aangekomen!
 12. Soms zit het mee, soms zit je voor Vettel..... Jammer, mede omdat het kampioenschap langzaam maar zeker wel beslist is.
 13. Dan nu over naar het draadje "Waar zit je (al tijden) op te wachten (en had het al niet meer verwacht en wist eigenlijk niet dat het nog onderweg was)?"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.