Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Other groups

Gouden donateur

Sociale media

2 Volgers

Over Barbiere di Figaro

 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

2230 profielweergaven
 1. Rasoigoodfellas is de groothandel voor heel Europa, daar kunnen alle shops inkopen. Zodra die het hebben, kan iedereen het in zijn assortiment opnemen.
 2. Welkom en veel plezier hier!
 3. Ik las het @meemai, maar de wizamets kenmerken zich juist door de langere tijd dat ze meegaan, althans bij mij. Dan zijn ze per saldo niet meer zo duur.
 4. Dank voor de vriendelijke aanbevelingen hier mannen! Ik lees dat het gaat om de Polsilver Super Iridiums? Of ook om de Wizamet Super Iridiums? Zoals @meemai zegt, dat ze misschien wat moeilijk te verkrijgen zijn, dat klopt wel voor wat betreft de Wizamets, maar daar hebben wij ooit veel van ingekocht. Voor de Polsilvers weet ik het zo niet, of we die makkelijk weer gaan krijgen. We zagen een tijdje terug dat we er nog veel van hadden, zodat we ze toen voor de helft van de prijs hebben aangeboden, beetje opruimen. Recent, na de vakantie, lijken ze plotseling meer in trek.
 5. Ah, ik zie het al @Daan, bij het produceren van de zepen destijds voor ons, hebben wij specifiek gevraagd naar bepaalde eigenschappen en geuren. Daar heeft de dame van Tcheon Fung Sing haar best op gedaan en er haar eigen gedachten bij gegeven. Dat is daarmee niet iets, waar we dan aan willen tornen, ookal zou dat niet geheel overeenkomen met de geurpiramide. Ik weet dat mij destijds in gedachten stond, dat we qua geur de XXX van razorock wilden benaderen, omdat die veel succes had, maar ik denk dat dat niet echt kon. Andersom was dat namelijk ook al gebeurd, maar dit was waarschi
 6. Ga het nakijken Daan, dit weekend ergens...
 7. Leuk om hier mee te lezen! Doet me weer denken aan een scheerzeeptest van 5 jaar geleden alweer...
 8. Don't worry @Daan, dat past er natuurlijk geheel bij. Als de bestellingen binnenstromen (wij hebben ook wel eens van die weekends...) dan heb je in ieder geval GEEN tijd meer voor nieuwsbrieven... Wat wel jammer zou zijn, als een soort neveneffect, dat als er straks wat nieuwelingen hier komen, die zeggen dat ze een mooie krabber gescoord hebben, waarvan dan blijkt dat ze die voor 10% van de prijs ook rechtstreeks hadden kunnen halen, dat ze dan wel weer snel de lol er van af zullen krijgen.
 9. Ja, wat jij "vervelend" noemt is domweg mensen om de tuin leiden. Je pretendeert authenticiteit, eigen ontwikkeling, kwaliteit en vaart mee op de golven van natscheren en al wat maar in je kraam te pas komt en het is - zoals de titel ook al stelt - volledige onzin. Maar, als je even doorzoekt op het adres, dan snap je wel dat dit de jongens van het snelle geld zijn. Denk dat je over 6 maanden niet hoeft aan te kloppen, als deze krabber zou gaan roesten, kapotvalt, het DE-mesje niet meer goed klemt of iets anders.
 10. Holy! Het komt er dus op neer, dat als je je maar aanmeldt als onderneming bij Alibaba (hetgeen vooral lastig is als je het niet wilt vanwege de dagelijkse aanbiedingen) en je legt contact met de producent van die krabbers, dan heb je in de ogen van the authentic shave al een reden om dat op deze manier leugenachtig in de markt te zetten. Triest, maar wei trapt daar dan nu in? Of je bent onbekend met het natscheren, dan begin je nooit met een krabber voor zo'n bedrag, of je bent er wel bekend mee en dan zou je dit snel doorzien. Maar ja, met zo'n marge heb j
 11. Welkom en veel plezier hier!
 12. Die € 6,44, daar kwamen ze zelf achter dat dat niet kon. Dat is ook geen aanbieding om klanten te lokken of te krijgen, dat is gewoon je eigen verlies creëren. De meesten die via FB voor dat bedrag dachten te kopen, hebben ook hun geld teruggehad en geen mesjes ontvangen.
 13. Je kunt ook kijken naar minder basic zepen, toch voor een tientje? Onze BdF-zepen zijn in een pakket van 5 dan beschikbaar.
 14. Waarvoor dank! Zag het op FB al voorbijkomen. Mooie aanbieding en ook zodanig, dat je die als aanbieder niet vol kunt houden, hetgeen ook meteen bleek. Denk dat iemand even niet goed heeft gerekend en daar kun je dan (tijdelijk) van profiteren.
 15. Agressief ook vaak in combinatie met de krabber. Naarmate je meer van het mesje ziet zal de krabber agressiever zijn. Het mesje zelf kan dan scherp zijn, maar toch ook vergevingsgezind, hetgeen voor mij een fijne combi is. Dat zou goed te maken kunnen hebben met de dikte van een mesje. Dat iets dunnere mesjes nog niet iets meer meegeven dan iets dikkere mesjes en daardoor als meer vergevingsgezind ervaren worden. In ieder geval klopt het grosso modo wel, dat iedereen zo zijn persoonlijke voorkeur heeft, maar sommige mesjes lijken dan wel voor eenieder te werken terwijl anderen voor maar heel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.