Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3008
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

892 profielweergaven
 1. Gefeliciteerd Nienke! Mooi nieuws!
 2. Ja, dat en op dit circuit is het natuurlijk ook heel link om het toch te proberen. Er komen genoeg andere races waar Max hem makkelijker kan inhalen. Voorlopig maakt Max van een weekend dat er eerst niet zo goed uitzag toch nog een geweldig goed verlopen weekend. En we kunnen ook wel stellen dat Gasly nog niet helemaal op hetzelfde niveau zit. Een hoopvol begin in ieder geval en de volgende race had hij vorig jaar niets, dus alle kansen om het daar veel beter te doen!
 3. Eens Joris, was nog leuker geweest als Max dichter bij de Mercedessen had gestaan en voor de Ferrari's maar hij moet morgen maar flink zijn best doen dan! Gaan jullie er voor opstaan?
 4. Voor wie niet gespamd wil worden door onze nieuwsbrieven, maar wel benieuwd is naar aanbiedingen, hebben we al enige tijd de 2 flessen Proraso, dus de groene rinfrescante en de rode sandalwood, samen voor € 39,95. AFTERSHAVE PRORASO SANDALWOOD + RINFRESCANTE 800 ML
 5. Soms zit het mee..... Komt plotseling Big Country naar Nederland en zijn er ook nog kaarten en is het op redelijke afstand in Drachten. Ze spelen een hele cd die nu 35 jaar geleden uit kwam en wat ik me nog levendig kan herinneren dat ik die cd daarvan kocht en figuurlijk grijs heb gedraaid, The Crossing. En natuurlijk nog wat andere bekende hits. Zoon gaat nu ook mee, da's toch wel heel erg leuk toch? Edit, volgens mij was The Crossing toch nog de tijd dat je nog echt iets grijs kon draaien. Later natuurlijk de CD wel in alle formats (Japan, Duitsland, etc) gekocht.
 6. Kom op mensen, als hier nieuwelingen jullie humor niet snappen, dan zijn ze weer terug naar de mach3 voordat ze een fatsoenlijk mesje in hun krabber hebben gehad! Dat oefenen Harrie, dat is dan toch wel met scheerschuim uit een bus he?
 7. Sterkte Hans! Ik herken dat wel, dat je een 2 of 3 dagen baard wilt wegmaaien, maar dat het dan net te stug prikkeldraad is geworden voor een al eerder gebruikt mesje. Als ik dat tegenwoordig heb, zo'n meerdagenbaard, dan pak ik nog wel eens een preshave, waardoor de grasmaaier plotseling toch heel effectief is, ondanks het hoge helmgras zeg maar.
 8. Prettig tabakkerig, dat dekt de lading behoorlijk!
 9. Begin een schrijfstijl te herkennen...
 10. Welkom en veel plezier hier!
 11. Gebruik je ze ook? Ik bedoel, schrijf je nog af en toe met de hand?
 12. Met vertraging, maar welkom terug dan vader!
 13. Welkom en veel plezier hier!
 14. Barbiere di Figaro

  Even voorstellen...

  Welkom en veel plezier hier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.