Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3307
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

1923 profielweergaven
 1. En het gevoel na het scheren op zich @JeroenP? Ik bedoel of je verschil merkt met andere zepen hoe je huid voelt?
 2. Barbiere di Figaro

  Hallo allemaal!

  Welkom en veel plezier hier!
 3. Is die zo zwaar als die er uit ziet @ChrisVanMeer?
 4. Dat stuiteren is waarschijnlijk ook nog vanwege de scheerhoek. Die heb je bij een krabber sneller onder de knie dan bij een straight. Voor wat betreft de zeep denk ik dat het vooral fijn is dat die absoluut niet irriteert. Beetje open deur natuurlijk maar denk dat het bij een straight eerder nog zou opvallen. Laten we wel afspreken dat als je plotseling met je journaal stopt, dat je wel even laat weten, dat het je niet meer bevalt maar nog wel leeft, ok?
 5. Dank voor de review @wimbouman! Van een connaisseur die ook zepen als TFS en MdC kent, is dat een aardig compliment voor de Omega zepen! Er is een beperkt aantal klanten dat er wel steeds voor terugkomt, maar die doen dat dan logischerwijs met lange tussenpozen.
 6. Dat klopt. Zij zijn ook de groothandel voor alle andere shops namelijk. Totdat Amazon dat straks ook allemaal erbij neemt natuurlijk.
 7. Barbiere di Figaro

  Vetiver

  Het is ook made in Italy btw. @Rudi, denk dat deze ook wel in jouw database onder Vetiver past toch?
 8. Barbiere di Figaro

  Aangenaam

  Welkom en veel plezier hier!
 9. Een licht bloemige geur, helder, fris. Het geeft herkenning met een zeep die wij ooit van TFS hadden, als tester dan. En het lijkt ook wel op de Kraken van Extro.
 10. Barbiere di Figaro

  Amber

  Floid Amber, denk de eerstgenoemde variant dan.
 11. Welkom en veel plezier hier!
 12. Hiervoor is de term croap uitgevonden @JeroenP. Het zit er tussen, het is zeker steviger dan de cream die we van TOBS of zo gewend zijn, maar het is misschien net wat zachter dan een stevige zeep.
 13. Jeetje @ChrisVanMeer, kom je er zo mee weg? Schat, al die kwasten en zepen en messen, die zijn ook van jou! Daar mag jij ook mee als je wilt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.