Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2971
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

682 profielweergaven
 1. Jij hebt meer verstand van aluin op voetje Richard!
 2. Zal altijd aan hem kleven nu Hans. "Ocon, Ocon, was dat niet die gozer die....."
 3. En dan die arrogantie achteraf.... Eerste klas loser! "He pushed me violently" Dan had-ie toch na een half uur weer wakker moeten worden naast de weegschaal?
 4. Man man man, gaat het hier dan alleen nog maar over scheren? De beste Nederlandse F1 coureur ooit, die er door een stokbrood van af wordt gereden en gewoon tweede wordt en met de zwakkere motor nu al beter is dan Hamilton. Ik word super optimistisch als ik aan seizoen 2019 denk! De RB15? die met Honda-motor direct vanaf de eerste race in Australië met Mercedes gaat vechten! 3 maal raden? Mercedes coureur, persoonlijke "vriend" van Max, protegé van onze sympa-Oostenrijkse zakenman Toto...
 5. Mooie review Harrie! Staat de soort zeep ook op de zijkant, zodat je die zonder deksel kunt wegzetten voor het weer drogen?
 6. Welkom en veel plezier hier!
 7. Barbiere di Figaro

  Nieuw hier

  Welkom en veel plezier hier!
 8. Zoals beloofd zou ik aangeven, als er nieuwe en aan te vullen producten onderweg zijn. We verwachten ze eind volgende week weer binnen te hebben, bestaande waar hierboven om is verzocht en ook nieuwe aftershavebalms / gezichtscremes van Extro
 9. Weet niet of de Merkur nu zo agressief is. Effectief is misschien waar je naar op zoek bent, zeker in de halsstreek. Eigen ervaring is dat vooral lang inschuimen goed helpt en de huid strak houden.
 10. Hier ook benieuwd, hoop dat het gaat bevallen, veel plezier ervan!
 11. En nu ook nog een paar producten van Intesa, plus vandaag de aanbieding van Proraso aftershave 400 ml Rinfrescante en de 400 ml Sandalwood, samen voor € 49,95.
 12. Ah, ff gemist deze Chris. Ja, zal komende week even nagaan wat er allemaal beschikbaar is. Zal hier de update melden.
 13. Hoi Speedmusic, Als het eenmaal mogelijk is om alles te bestellen, dan stellen we ons voor dat je vooraf via de site bestelt en dat we op basis van de bestellingen die we dan binnenkrijgen in ieder geval onze bestelling bepalen. Praktisch houdt dat dus in dat je vooraf zult kunnen bestellen, ja dus.
 14. Hoi allen, Sorry voor deze update, maar ik heb gisteren nog een keer bij Rod nagevraagd, hoe het ervoor stond met betrekking tot de papierwinkel voor het exporteren van alcohol naar Europa. Rod had daar nog geen vorderingen en was er nog wel mee bezig. Ik houd me maar vast aan wat we de vorige keer hebben afgesproken en overeengekomen zijn, dat we liever wachten tot alles beschikbaar is dan nu een deel en later weer een deel. Dat is voor jullie al niet handig, maar voor ons is dat helemaal niet handig nu. Ik ben ook bezig met een update van onze shop, waar mijn automatiseringskennis enigszins tekort blijkt te schieten, maar op dit moment ook nog de extra werkzaamheden vanwege de producten van Stirling erbij is geen aantrekkelijk idee... Overigens ook alle begrip als jullie dit te lang vinden duren en kiezen om het op welke manier dan ook zelf te bestellen. We kunnen geen ijzer met handen breken en Rod doet zijn best, maar ik kan me levendig voorstellen dat de papierwinkel met de EU voor hen een triest karwei blijkt te zijn. Had liever ander nieuws gebracht, maar is ff niet anders...
 15. Ah, leuk om even dit draadje te zien al is het wat laat. Vandaag was een herfst met 25 graden, maar er vielen allemaal bladeren van de bomen en het was ook vroeger donker dan 's zomers. En 's zomers is tegenwoordig ook veel warmer dan 25 graden dus dat had ik kunnen weten. Je moet dus eigenlijk een beetje weersonafhankelijke scheerzepen hebben en dan heb je met de TFS Crazy Sandalwood en de Italian Fern misschien best wel een paar fijne te pakken. Of de Freddo van Extro? Maar dat kan in november ook nog wel, als de temperatuur onder de 20 graden zakt....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.