Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2906
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

400 profielweergaven
 1. Ahhhh, leuk Harrie dat jij je weer meldt! Je kunt zo weer aansluiten, het gaat nog steeds over natscheren.....
 2. Barbiere di Figaro

  Voorstellen

  Welkom en veel plezier hier!
 3. Hartstikke fijn Hans! Even kijken of we alles nog dubbel hebben, nu je ook voor Ron bestelt. Ik denk dat hij dan ook wel aan gratis verzenden voor België zit zo onderhand....
 4. Yep! Niet echt "grundlich" zeg maar....
 5. Laat @Hanskoning gewoon met rust Ron! Je kunt niet koning blijven als je niet het meeste zelf probeert en dat gaat Hans nu eenmaal goed af! Edit: Ik lees dat jij gaat betalen Ron! Da's mooi zeg, dan kan ik voor jullie een dubbele lading Stirling reserveren?
 6. Zal eens kijken of er niet een mouw is te passen aan de Absint-wens Hans. Kom er wel even op terug.
 7. Would that be all @Hanskoning? Bedankt vast!
 8. Barbiere di Figaro

  Voorstelling

  Welkom en veel plezier hier!
 9. Ja hoor Onno, Maar ook voor ons geldt dat we straks de bestelling bij Rod gaan plaatsen op basis van wat we hier aan bestellingen krijgen en wat we zelf daarnaast willen afnemen. Vervolgens is het niet duidelijk, hoeveel verzendkosten zullen zijn en bijkomende kosten, dus we gaan dat met een marge doen, in de hoop dat alles meevalt, zodat het ook voor jullie meevalt. En natuurlijk is het voor ons bijzonder fijn dat we met de bestellingen al een soort van zekere omzet hebben, dat speelt zeker mee. Ik hoop dat we dan straks via de site een soort voorbestelling kunnen realiseren. Dat maakt het voor iedereen gemakkelijker en duidelijker.
 10. Heej mannen, hartelijk dank voor de updates en de extra afname! Ik zal proberen, tegen de tijd dat we definitief gaan bestellen, nog een keer goed na te gaan, wat iedereen in ieder geval wil. Mbt de sample pucks: Ik zie ze niet standaard tot de bestelbare producten. Maar ik zal Rod nog even vragen. Bedenk wel dat samples iha relatief duur zijn, dat zal hierbij niet anders zijn @joebar
 11. Het is het gemakkelijkste als alles hier wordt opgegeven, zover mogelijk in de poll, maar de poll houdt geen rekening met de mogelijkheid de aftershaves erbij te bestellen. Ik denk dat we het dan zo doen, dat je hier je wensen opgeeft, waarbij we ervan uit gaan dat dat ook dan de bestelling zal gaan worden, maar dan gaat dat via de gebruikelijke weg via de site. Is dat ook jullie voorstelling?
 12. Hoi @Hanskoning, Onze gedachte nu is, dat we een bestelling doen bij Stirling, die natuurlijk alle via dit forum bestelde zepen en as omvat en dat we daarmee ook meteen een redelijk beeld hebben van wat er zoal gevraagd wordt. Dan zullen we daar naast dit forum in een nieuwsbrief nog wel aandacht aan besteden en dan verwacht ik dat we daarna door sommige producten wel heen zullen zijn. Je kunt je natuurlijk afvragen, waarom we dan niet meteen nog meer bestellen (meer verschillende of meer van de al bestelde) maar dat ligt niet zo heel erg voor de hand. Dan zou het meer iets moeten zijn, dat we een jaar later nog eens herhalen, omdat er dan weer nieuwe zepen beschikbaar zijn en de vraag weer zodanig is, dat het voor iedereen ook aantrekkelijk is. Als we voor 24 zepen en 18 aftershaves moeten bijbestellen, dan weet je wel dat dat niet zo interessant is.
 13. OK, als altijd is Rod van het snelle antwoorden, maar ook nog eens van de prettige antwoorden. Hij mag de aftershaves ook versturen naar ons en stelt zich voor dat we ergens half juni een order samenstellen. Dat geeft ons en jullie dus nog even wat tijd. Natuurlijk ook om nu meer definitief te kijken naar wat je zou willen, met inachtneming van wat we eerder daarover hebben gecommuniceerd. Anyway, good news sofar! Wordt dus vervolgd!
 14. Nee Danny, maar zal Rod nog even gaan vragen!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.