Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2952
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

574 profielweergaven
 1. Hoi Harrie, Dit initiatief kenmerkt zich door enige flexibiliteit onzerzijds, papier- en ander werk voor Stirling en de daarmee gepaard gaande vertraginkjes, dus je bent vooralsnog zeker niet te laat. Als jij tzt de Autumn Glory erbij wilt, dan vragen we die ook aan Rod en ik denk dat er wel meer die geur dan ook nog willen.
 2. En mooi dat Rod nu aan het uitzoeken is (althans dat zei hij een paar weken terug) hoe hij dat allemaal legaal naar Ndl gaat krijgen. Ik zal hem meteen aangeven dat hij deze edt's ook aan de bestelling mag toevoegen.
 3. Hopelijk volgend jaar met de Honda-motor dat hij voor elk punt moet en wil gaan. Zou hem goed doen.
 4. Zo heren, Eigenlijk had ik verwacht en gehoopt dat we nu de bestellingen wat meer definitief konden maken maar.... Rod mailde mij net terug om te zeggen dat de aftershaves wat lastiger waren om die voor Europa goedgekeurd te krijgen, hetgeen onder andere inhield dat hij saftey data sheets moest herschrijven. Ik heb aangegeven dat wij (van BdF) graag wachten totdat alles rond is, liever dan nu al wat bestellen. Ik hoop dat ik ook voor jullie spreek als mijn voorkeur uitgaat naar 1 keer een grote bestelling en al het werk eromheen dan dat we nu eerst zepen en balms doen en dan een tijd(je) later nog een keer de aftershaves. Voor ons is het ook veel te bewerkelijk om dan alles nog een keer weer apart op te nemen en door te geven en na te bestellen. Dus, dat is nog weer even afwachten. Maar, wordt zeker vervolgd!
 5. 't is goed dat het Fransen en Kroaten zijn, want als je als land zo verliest of zo wint, dan ben je in beide gevallen niet vrolijk.
 6. @talibeard: Kun je misschien vragen of iemand dat wil opnemen, dat jij als enige juicht bij een doelpunt van Kroatië? En ook nog een poosje daarna natuurlijk....
 7. Mooi voor België! Morgen waarschijnlijk schaakpartij en dat kan Frankrijk beter. Hoop dat ze net zo in vorm zijn als de Franse motorrijders vandaag..... En dan lekker weer terug naar het formule 1 draadje!
 8. Hi Marcel. Rod heeft het nu zover voor elkaar dat hij binnenkort de posttarieven nagaat voor de verzending van alcholhoudende producten. Dat valt dan wel ergens voor of in onze vakantie. Ik ga er van uit dat dit ergens weer in de loop van cq eind augustus weer wordt opgepakt. Zoals hiervoor al aangegeven, gaan we er zeker geen haastklus van maken.
 9. Barbiere di Figaro

  Gibbs

  Gibbs was leuk aan het diversificeren! Wij hadden een hele tijd geleden van die oude "Chicman scheersticks". Teruggevonden ergens in Zwitserland en ooit geproduceerd in Parijs en meer van die bijzonder heden. Erg leuk dat vintage spul!
 10. In ieder geval wel de asb, raffinato. Is wat sterker amandel dan de cella overigens.
 11. Fraaie platenspelert!
 12. Ik was ook wel onder de indruk Harrie. Ik stelde me voor hoe Nederland het nog een kwartier had moeten volhouden tegen Brazilië na de aansluitingsgoal. Met ons huidige elftal was dat vast niet goed gekomen. En de Belgen hielden prima stand!
 13. Is niet te hopen! Ik word steeds meer fan van het Belgisch elftal!
 14. Schitterend, zo'n reseller!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.