Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

1012 profielweergaven
 1. Ja, als dat zou kunnen. Het is wel fijn om enigszins te weten, wat jullie voorkeur zou hebben, hoewel we met MdC niet zo snel zullen blijven zitten, maar in dat geval kan het mes wat meer aan twee kanten snijden. Tsja, de nieuwe Italiaanse zeep, moet het nog op de site zetten, gaat om TGS... Fraaie geuren hoor! TFS kwaliteit en dan zit er Italian Orange, Amber Fougere en meer van dergelijke combinaties bij.
 2. No way @Hanskoning, dit is juist een zeer betaalbare, met bijpassende aftershave.
 3. Nog even misbruik van de aandacht voor de MdC. we kunnen ook aan de andere soorten komen. Misschien dat we wat rekening mogen houden met belangstelling die er per zeep zou zijn, maar dat is dan wel weer voor een apart draadje. Maar, zo op het eerste gezicht zijn de fougere en agrume ook door ons te bestellen. (en de andere ook)
 4. Dan is de laatste voor @Harkos, waarvoor dank Harrie, dus dan moet er wat anders in de nieuwsbrief, eens kijken..... Misschien een nieuwe Italiaanse zeep? @Hanskoning, ik zal voor je nagaan of we ook andere varianten kunnen bestellen, zoals @DennisRichelook al even vroeg.
 5. Nee? Dan moet je het toch echt een keer proberen Harrie!
 6. Ik denk dat op een of andere manier de MdC op de relevante fronten als opschuimen, zuiverheid van ingrediënten, hoeveelheid, verpakking, dichtheid en daardoor de duur dat de zeep meegaat, beter is.... Of heb ik me er nu toch mee bemoeid.... Btw, ik twijfel of we er nog een nieuwsbrief aan wijden, want we hebben er nu nog maar een paar...
 7. Le Pêre Lucien is ooit begonnen met proberen de kwaliteit van MdC te benaderen. In hoeverre hij daarin is geslaagd, dat is voor iedereen zelf ter beoordeling.
 8. Hoi @UnShaven, was de hele dag onderweg, en dacht dat de kenners van deze zeep hier al wel hadden gereageerd, maar kan mijn persoonlijke ervaring erbij geven: Licht lavendel, ja, ik denk ook marjolein, als ik het goed heb en meer van dergelijke provencaalse kruiden. Zeg maar een fijne vroege ochtend temidden van de velden in de provence en dan valt met Martin de Candre altijd extra op de soort zuiverheid van de geuren en de zeep. Het is zeker een bijzondere zeep.
 9. Hoezo @ChrisVanMeer, is toch bijna gratis verzenden, dus daarvoor is het toch niet zo erg?
 10. Als @Hanskoningen @Snuff beiden een zeep erg goed vinden, dan moet het echt wel top zijn toch?
 11. Dit is even een keertje @DennisRichel, leuk voor een paar klanten, maar we verkopen hier geen honderd stuks van natuurlijk. Andere varianten, ja, misschien, maar zeker niet op korte termijn.
 12. Zelfde ervaring hier mannen, precies wat jullie zeggen, gaat erg lang mee en behoudt goed geur en eigenschappen. Dat is iets wat mij onlangs bij zo'n andere luxe pot tegenviel, kom zo even niet op de naam, Italiaans, klooster etc.
 13. Zoals een tijdje terug o.a. aan @Hanskoningbeloofd, zouden we een paar MdC-zepen inkopen, dus de 200 grams pot l'original staat nu op de site. Mocht je twijfelen over deze zeep, hoeft niet er zit een "mode d'emploi" bij, dus hiermee moet het zeker lukken... MdC l'original 200 gram U ziet het hier als eerste.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.