Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  3273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Verjaardag 04-09-2009

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

1766 profielweergaven
 1. Welkom en veel plezier hier!
 2. Let wel @Johnweggo, wij deden dat natuurlijk als winkelier en zouden dat ook weer als winkelier doen. Want daarmee hadden wij direct de mogelijkheid om onze BdF-zepen objectief te laten testen. Juist omdat je natuurlijk als klein webshopje niet zomaar even je zepen "in de markt" zet was dit wel een mooie gelegenheid en het werkt ook nog steeds. Maar actueel zouden wij ook geen zepen of zo hebben, waarvan we zouden willen dat die nu getest worden. Als particulier is zoiets natuurlijk niet te doen, je moet toch wel redelijk wat zeep hebben om behoorlijke samples te kunnen leveren.
 3. Tsja, wie weet, het was tamelijk veel werk destijds en het assortiment aan zeep heeft zich wat bijzonder uitgebreid sindsdien. 2015 was dat anders, tenminste, dat is nu mijn beeld.
 4. Een hele tijd terug alweer deden we op dit forum een echt blinde scheerzeeptest. Destijds veel aandacht voor, en dan zie je dus wat anderen daadwerkelijk fijn vinden aan een zeep en welke ze hoger of lager inschalen dan andere. Was voor ons super om te doen en voor het forum ook erg leuk. Zal een link zoeken, dan kun je dat misschien teruglezen. Grote scheerzeeptest 2015, de uitslag Uitslag per zeep
 5. Welkom en veel plezier hier!
 6. Barbiere di Figaro

  Voorstellen !!!

  Welkom en veel plezier hier!
 7. Barbiere di Figaro

  voorstellen

  Welkom en veel plezier hier!
 8. Barbiere di Figaro

  Klassiek scheren

  Welkom en veel plezier hier!
 9. Barbiere di Figaro

  Beginaar!

  Welkom en veel plezier hier!
 10. Mag het dan niet meer in de UK? Heeft Peter dan niet zijn producten goed laten keuren voor de EU?
 11. Ah, ik heb dat deels gezien en we hebben dat deels ook al binnen. De veranderingen zijn in de soort verpakking, de flesjes op zich, maar of er dan daadwerkelijk een nieuwe formule is, is de vraag. Maar het kan natuurlijk gemakkelijk, dat ze van bepaalde ingrediënten iets meer of minder doen, waarmee er een nieuwe formule ontstaat. Het houdt wel in, dat ook elke tussen- en eindleverancier weer opruimt en het nieuwe inkoopt. Niet zo dom van Proraso!
 12. Barbiere di Figaro

  voorstellen

  Welkom en veel plezier hier!
 13. Welkom en veel plezier hier!
 14. Barbiere di Figaro

  Stands

  There you go: https://www.barbieredifigaro.nl/index.php?route=product/search&search=stand Maar nu helaas een tijdje gesloten...
 15. Welkom en veel plezier hier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.