Ga naar inhoud

Frup

Zilveren donateur
 • Aantal items

  132
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Frup

 • Verjaardag 17-07-1959

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Frup
 • Beroep
  contractmanager
 • Woonplaats
  Hoornsterzwaag
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-14

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Frup

  Rode hals

  Ik vraag me af, als je zonder het kapje ‘scheert’ happen die stalen scheertandjes van de trimmer dan niet toch een beetje in je huid? Zeker als je er een paar keer overheen gaat, zou je daar last van kunnen hebben. Heb je ook last van de irritatie als wél het kapje gebruikt? Dan zijn de stoppels misschien iets langer.
 2. Wat ik pas laat heb geleerd, is dat het altijd beter kan. Zowel kwa techniek als materiaal. Er is steeds wel iets te leren, te proberen en te ontdekken.
 3. Frup

  Onderhoud syntheten, Hoe?

  Dat doe ik ook. Met lauwwarm water, dat wel. En hij ziet er na een jaar nog goed uit. Maar misschien is er ook wel onzichtbare vervuiling?
 4. Frup

  Kerst wens

  Fijne feestdagen en een voorspoedig en 'glad' 2017!
 5. Fortnum & Mason, wat een heerlijke winkel! Heb mezelf getracteerd op Castle Forbes lavender en TOBS Cedarwood. update: pfff .. gelukkig met beide langs de security op Heathrow gekomen!
 6. Lijkt me nu al een succes! Leuk hoor. Ik ben wel erg benieuwd naar een Donderslag op mijn kop. Die klinkt lekker. Als het dan ook nog lekker scheert, ben ik over.
 7. Frup

  Voorstellen

  Welkom. Oefening baart kunst, dus vooral ... doorgaan!
 8. Frup

  Ik zal me even voorstellen...

  Welkom! Mooi om te lezen dat je niet hebt opgegeven en nu dan toch de smaak te pakken hebt. Vanaf hier kan het alleen maar beter en leuker worden.
 9. Dus mogen we aannemen dat harde zeep wél mag, maar zachte niet?
 10. Wie heeft er recente ervaringen met scheerzeep in de handbagage? Worden die inderdaad meestal toegestaan? Of worden die af en toe toch afgepakt. De bedoeling is om wat zeep uit Londen mee te nemen. Ik neem alleen handbagage mee in het vliegtuig.
 11. Voor de kerst ga ik een weekje naar Londen (nooit eerder geweest). Dus ik ga eens goed alle informatie hier op dit forum doorspitten. Ik heb wel zin om een paar lekkere zepen te kopen...
 12. Heren, weg met die baard! Geschoren moet er worden! Ik heb de volgende zepen: TFS Tabacco Verde forte - absoluut mijn favoriet zowel qua geur als scheereigenschappen TFS Craazy Sandalwood forte - heerlijk geur ook Le Père Lucien - Cèdre - Patchouli Proraso groen - mijn eerste Razo Rock Essential oil of Lavender - fijne geur, en dol op lavendel. Scheert middelmatig. BDF Classico - mijn tweede, maar ik miste geur Vergulde Hand scheerstaaf - doet me aan mijn vader denken Palmolive Classic (stick) - een keer voor vakantie gekocht (weet niet meer hoe die was)
 13. Frup

  Scheerkwast?

  En speciaal vandaag, dierendag, ga ik weer fijn kwasten met de Occitane Plisson. Omdat het een érg fijne kwast is. En omdat het geen dierenhaar bevat. Niet omdat ik zo principieel ben (ik eet welliswaar weinig vlees en dan biologisch) maar als het niet nodig is, dan liever niet.
 14. Nou, ik weet dat ik eens een heel goedkope kwast kocht vlak voor een vakantie. Toen was ik pas overgestapt. Dat was geen fijne ervaring. Ik weet het merk niet meer. Hij ligt misschien nog ergens in een kast, maar het kan ook maar zo dat ik hem heb weggegooid. Vandaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.