Ga naar inhoud

Noxa

Lid
 • Aantal items

  1603
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Noxa

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 13-02-1984

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Noxa

  Vragen over gele strop pasta

  Ik heb ooit een strop ingesmeerd met die gele pasta en daar had ik spijt van. Het is een soort vet zonder enige functie. Met je handpalm wrijven is voldoende.
 2. Taylor of old bond street heeft vrij complete lijnen. Maar meestal zonder pre shave.
 3. Noxa

  Hallo Allemaal

  Nee als de 5/8e bevalt zou ik vooral een grotere proberen. Naar mijn mening is 6 of 7/8 toch echt het fijnste formaat. Verder vooral welkom en veel plezier met je nieuwe queste.
 4. Ik ben wel fan. Tot nu toe altijd goede ervaringen met ze gehad. Spullen snel in huis een goed service bij defecten binnen de garantie.
 5. Noxa

  Whisky Topic

  Bijzondere gelegenheid?
 6. Noxa

  Whisky Topic

  Als er iemand is van het scheer forum in Den Haag op Whisky Live is. Zoek mij dan op bij de tafel van Bresser en Timmer. Meld mij dat je van het whisky forum bent en ik schenk je wat lekkers in. Jock heeft woord gehouden en schonk ons een fantastische dram in! Een 48yo Lochside (gesloten distillery), meteen ook de lekkerste van die middag. Thnx Jock! (nu moet ik budget vrij maken voor dure whisky )
 7. Vanmorgen had ik wat ruzie met mijn 1/4 hollow Knyn. Dus die heb ik vanmiddag even op de steen gelegd. Niks anders dan een dikke slurry van de tomonagura en gaan tot mijn hand lam was. Na een paar halen over de strop weer "zo scherp als een mes".
 8. Dat gedeelte had ik met opzet achterwege gelaten Rolf...
 9. Ik zou het even twee dagen overslaan. Niet omdat het niet kan maar omdat je tampons in je neus krijgt met een verband er onder. Dus je snor scheren zit er niet in. Verder loop je de avond na de operatie al weer vrolijk rond hoor. De volgende dag gaan die dingen er uit een mag je (denk ik) alweer naar huis.
 10. Noxa

  Whisky Topic

  Vandaag bij de gall en gall een fles Highland park voor 7 tientjes op de kop getikt. Leuke aanbieding zo.
 11. Noxa

  TOBS

  Eton college is fris met in het begin citrus later wat hout en kruiden. Maar het frisse blijft de boventoon voeren. Jeremyn street is weer wat zwaarder maar toch ook fris. Beetje citrus, lavendel, patchouli, vanille en musk. Ik heb ze allebei een vind ze erg prettig. Ik hou zelf niet van "ouderwetse mannen geur" bijvoorbeeld sandalwood hou ik niet van. Dit vind ik fris edoch mannelijk.
 12. Noxa

  Whisky Topic

  Mooi rijtje hoor, zo kun je op een avond wat variëren met de smaken.
 13. Noxa

  Hallo!

  Welkom Wim! Alixe stond ook op het lijstje van mijn vrouw het is er echter nooit door heen gekomen. Succes met je zoektocht naar een nieuw scheermes en aanverwanten, geef het de tijd en je zult beloond worden.
 14. Noxa

  Whisky Topic

  Kijk dat is een mooie verzameling. Mag ik je een tip geven voor de volgende keer? Kijk dan eens op www.drankdozijn.nl die is doorgaans de goedkoopste wat betreft online whisky bestellen, en eigenlijk altijd goedkoper dan gall & gall. Maar voor nu veel plezier met whisky proeven!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.