Ga naar inhoud

talibeard

Gouden donateur
 • Aantal items

  3934
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over talibeard

 • Verjaardag 16-06-1964

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harrie
 • Beroep
  gereedschapmaker
 • Woonplaats
  Helmond
 • Begonnen met klassiek scheren
  28-02-90

Recente bezoekers van dit profiel

1061 profielweergaven
 1. @Hanskoning Ik vond dat dit vuurtje nog wel wat olie kon gebruiken. Vandaar.
 2. Hou toch op over die Tabac zeg, het lijkt hier wel Badger & Blade zo. Met Richard eens dat de zeep gewoon niet goed genoeg is, ook niet slecht trouwens, maar de Tabac ASB is dan wel weer de enige ASB die ik ooit (nog) gebruik. AS staat er ook maar gaat al zo lang mee als de stick (zo'n 10 jaar dus....). In vergelijking met DVH is de zeep inderdaad hemels maar als je meer kent....
 3. talibeard

  slant SCHEEF!

  @efsk Voor zover vergelijkbaar met eerdergenoemde Sajver kan het comfort wel zeker toenemen maar alles hangt af van de uiteindelijke geometrie natuurlijk. Die okselkrabbers hadden inderdaad iets soortgelijks maar in mijn herinnering hebben die dat wel veel sterker. verder ben ik alvast benieuwd naar je bevindingen.
 4. Liep zo achter dat ik eerst een kwartier oude SvdD's moest lezen vooraleer ik zelf aan de beurt was. Dan ook nog twee-in-één want het was er niet van gekomen de vorige te vermelden. Enfin, de bevindingen; - Proraso pre sensitive - Proraso rood - ZY best badger - Qshave adjustable - Lord SS Super (2 en 3 en uit) - 4711 AS Klaagde ik de eerste keer met de Qshave een beetje over de mildheid op standje 3, nou, dat zal ik niet meer doen. De tweede ronde gestart op standje 4,5 en hoewel dat aardig leek te beginnen (je kunt dan nog steeds v
 5. @Jan Zoethout Het mag ook wel zo stilaan met die kleurtjes. Er is immers geen enkele reden waarom syntheten alleen op varkens-, dassen- of paardenhaar zouden moeten lijken. Dit is nog steeds behoorlijk braaf eigenlijk; laat de neonkleurtjes maar komen, al dan niet met glow-in-the-dark!
 6. talibeard

  slant SCHEEF!

  @Jan Zoethout Als ik de Russische Sajver met maar één DE mesje laad en wel de spacer gebruik krijg ik hetzelfde (onbedoelde in dit geval denk ik) effect. Scheert geweldig dus ben benieuwd en zou dat nog meer zijn als-ie ook in aluminium leverbaar wordt.
 7. talibeard

  (forum)newbie

  Welkom en veel plezier hier Gino!
 8. Welkom en veel plezier hier. Dikke pluim dat je ook meteen donateur geworden bent!
 9. Speciaal voor mij opgeduikeld; oud atlasje . Kan niet wachten!
 10. Kom ik eindelijk weer aan een beetje slaap toe.
 11. @Hanskoning Eerlijk gezegd vind ik die er geweldig uitzien Hans. Niet mooi trouwens, maar echt ge-wel-dig!
 12. Ook Brabander maar nog nooit van urft gehoord. Als ik ga zoeken naar de term kom ik echter bij Westlands uit en niet Brabants. Komt dus eerder uit de buurt van je huidige woonplaats denk ik....
 13. @efsk Grappig dat in het collectief geheugen de 'overlever' vaak de naam krijgt. Zo had Volkswagen (nee, niet echt scheergerelateerd) ook pas voorwielaandrijving en motor voorin nadat het zo goed als failliete NSU overgenomen was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.