Ga naar inhoud

Lampuhkap

Beheerder
 • Aantal items

  2072
 • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Lampuhkap

 1. Mijn eerste keer in JAREN met MWF! In mijn optiek, een overlooked zeepje in het huidige zeeplandschap. Deze classic hoort eigenlijk in iedere scheercollectie thuis!
 2. Lampuhkap

  Yaqi Club

  Ik heb er inmiddels een handje vol van in huis, de syntheten en die bevielen me erg goed. Pas geleden voor het eerst een silvertip van ze geprobeerd tijdens de holiday sales. Tot dusver ook een heerlijk kwastje!
 3. Hmm, aparte ervaring was dit zeepje. Potje open en het rook een beetje muffig naar chocolade.koffie en een licht vleugje vanille. Apart, want er staat iets Tabacco op de voorkant, dus je verwachting is wat anders dan wat je krijgt. Met het opschuimen was het nog een muffig geurtje, maar bij het aanbrengen leek het net een fancy Starbucks koffietje. Veel chocolade, hintje vanille en een vleugje koffieachtig iets viel wel te bespeuren. Scheren was heerlijk btw, dik verzorgend en slick schuimpje. 3 passes en de bakkes was glad. Very very nice! De aftershave balm is net of je hele zachte melkchocolade met een vleugje vanille op je gezicht staat uit te smeren. Heerlijk zacht, mierzoet maar o zo lekker! Ja, absoluut even wennen, maar zeer tevreden!
 4. Zeer te spreken over de kwast. Zacht met goede backbone, heerlijk handvat! Voor de 3 tientjes die ik betaald heb, een koopje. De Malbolge ❤️ Zo heerlijk zoet en donker en complex! Love it!
 5. Uit een leuke ruil verkregen! De geur is meer koffie/chocolade dan dat het tabak-achtig is, maar erg lekker! Berg Rapiraatjes en een sampler Captain's Choice Sandalwood gekregen als extraatje!
 6. Ding is meer dan een maand onderweg geweest, maar was het wel waard hoor eej 24mm (voelt in werkelijkheid iets groter) Yaqi Silvertip met een prachtig kleurtje blauw handle. Met de holiday sales gehaald, net 30 euro kwijt incl allerlei kortingscoupons. Ik zeg, koopje. Net zijn eerste shampootje gehad. So far, voelt lekker zwaar, flinke knot met redelijk wat stevigheid en zachte tips. Stinkt overigens niet zo hard als ik van sommige dassenkwasten gewend ben. Nu maar eens over een dag of 2 a 3 kijken hoe het presteert en aanvoelt op het gezicht met een lekker zeepje.
 7. Van een Amerikaanse scheergroep waar ik ieder jaar meedoe aan een Secret Santa dingetje. Scent Profile: Tobacco, Citrus, Anise, Musk, Patchouli, Burnt Sugar, Black Pepper & Benzoin Resin. Malbolge is teeming with woody and aromatic accords while a subtle undercurrent of sweetness flows alive underneath. A scent so enchanting it has to be up to something clever! Blood Orange and Bergamot bleed like electricity into a beating heart note of Black Pepper and Benzoin Resin along with Licorice (Star Anise) and Burnt Sugar. All this set against a backdrop of base notes like Patchouli, Dark Musk & Tobacco. This classic Autumn blend is perfect for men looking for just a touch of something different this Fall Season...though I bet you reach for it all year long!
 8. Met het nieuwe 2bandertje wat ik van @merwtje overgenomen had. Heerlijk kwastje. Stevig en zacht, love it!
 9. Even bij @merwtje een kwastje geshopt. Die had ik voor mijn vakantie apart laten leggen en nu in huis gehaald! Nogmaals dank aan @merwtje voor het apart houden van de kwast en voor de extraatjes die er mee kwamen!
 10. Schijtkwast van 3 euro van de Ali. Doen we ook niet meer Verder eigenlijk best een fijne shave gehad. Oneblade is wat wennen, tis vrij veel druk zetten om het ding GOED aan de praat te krijgen, maar als ie gaat, dan gaat ie ook lekker!
 11. Hmmm, aparte experience was dit. Met Koenfictus een ruil gedaan. Ik zag die Oneblade Core, had er al verschillende dingen van gezien en gehoord, ik dacht, dat wil ik ook zelf eens proberen. Het eindresultaat is fantastisch, superglad. Maar je hoort het bijna niet, je voelt het ook amper en de hoek waar je dat ding op moet houden om het idee te krijgen dat t scheert is ook wat apart. Hele vreemde ervaring. Maar man man, wat een resultaat! Niet ontevreden, wel confused
 12. En hier idd een leuke ruil met Koen, Eens kijken hoe dit scheert
 13. En voor het eerst sinds lange tijd weer eens de Feather Artist Club uit de kast gehaald. Was het nog niet verleerd gelukkig
 14. Dat is ook weer LAAANG geleden zeg Extro Bay Rum Erg verfrissende take op een Bay Rum.
 15. En dat is 1 geur of allemaal verschillende?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.