Ga naar inhoud

Zilverleeuw

Gouden donateur
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Huib
 • Beroep
  docent
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-10-14

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Was jij degene die het zesvoudige bood?
 2. Welke beweging je ook probeert, oefen minimale druk uit. Bij weerstand niet verder duwen maar opnieuw juiste druk en hoek bepalen. Succes en geniet ervan.
 3. Ai vervelend! Ik zou Jordi (die o.a. adverteert op Milanuncios) vragen om uit te kijken naar een 'nieuw' heft voor een Filarmonica wanneer dit mij zou overkomen.
 4. Damaststalen Koraat 8/8, Plisson plexi das Stirling Island Man, Murray & Lanman Florida water Aangestoken door de plaatsjes op dit forum van nieuwe Koraat messen deze, uit de eerste lichting Damasceense messen van Ulrik, weer eens uit de kast getrokken. Het mes miste iets aan scherpte en ziet voor een volgende scheerbeurt eerst de stenen.
 5. Humphreys is wel te koop in bv. een tropische supermarkt.
 6. #geen Tamahagane #geen Manchurian #geen Fili #scheerbeurt_onder_de_20_€ Herder #11 met ouderdomsvlekjes; Omega 20102, ooit gekregen van een forumlid; La Toja scheerzeep en balsem, gekocht in Banyoles Zo'n Herder scheert als de beste en wat mij betreft een tip als je wilt starten met het open mes. Wat je ook van de geur mag vinden, de La Toja doet mij denken aan vakantie en laat het mes prima over de wang glijden.
 7. Tja, en dat gewoon van 'De Markt'. Als ik eens langskom, neem ik hem mee.
 8. Heeft het inderdaad iets van weg. Ergens op dit forum staat een video van een slijpmeester die zijn hele progressie van de snede op een jnat in beeld bracht. Hij gebruikte daarvoor zo'n soort microscoopje die vanuit China prima betaalbaar zijn. Mijn eerste test was hoopvol. Over mijn slijpkunsten op synthetische stenen ben ik best tevreden maar met een jnat of coticule heb ik meer moeite. Ook ben ik benieuwd wat het verschil is als ik eindig op een Suehiro Gokumyo of Escher. Mijn nieuwe inzichten zal ik te zijner tijd hier zeker tonen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.