Ga naar inhoud

marzman

Beheerder
 • Aantal items

  1993
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over marzman

 • Verjaardag 04-06-1976

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Turnhout

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb niet hele bijzondere krabbers Momenteel is de Feather Popular mijn favoriet, daarvoor de Lord L6. Edwin Jagger Barley DE89 Feather Popular Feather Popular Gillette (Tech) Blue Gillette (Tech) Blue Gillette Tech Lord L6 Pearl OC TTO SBF12 QShave Futur clone Weishi
 2. Welkom. De Feather Popular gebruik ik nu ook veel, ik houd wel van lichte krabbers. Wel met Feather mesjes.
 3. Ik heb een grote kerstboom. Was hem in de huiskamer in elkaar aan het zetten maar ben vrij snel tot de conclusie gekomen dat hij groter was dan verwacht. En niet in de hoek naast de kast paste. Hij staat nu in de veranda. Verder wat lichtjes op batterijen gekocht want in de veranda zit geen stopcontact. En een piek die een of twee cm van het dak zit. Past net allemaal.
 4. marzman

  voorstellen

  Welkom. Mooie krabber om mee te beginnen en succes met de straight.
 5. marzman

  Probeerset kopen?

  De krabber is een TTO, die in het plaatje hierboven lijkt een ander handvat te hebben. Ik zag het ook liggen in de Carrefour. Als de kwast ook redelijk is dan is het misschien wel een leuk setje. Het handvat vond ik er ook best mooi uitzien (zag de set in de Carrefour) Ik heb ook een Edwin Jagger, het is al niet zo'n dure krabber maar ik heb een aantal goedkopere krabbers die ik fijner vind (oa Lord L6). Dus dat deze krabber voor 15 euro in Frankrijk te koop is klinkt me niet meteen negatief in de oren.
 6. Ik vind de Pearl TTO's wel leuk om te hebben. Een TTO met open kam. Een bijzondere krabber en ze zijn niet zo duur. Heel veel scheer ik me er niet mee, omdat ik zelf van minder agressieve lichtere krabbers houd, maar ik denk dat hij wel tussen een R98 en R41 in zit (heb geen R41, ik heb wel een Edwin Jagger met de 89 kop).
 7. En gevaarlijker. Het is een te serieuze bug om het zo maar terug in te schakelen. Overigens vind ik de mobiele template ook goed werken.
 8. Nog steeds hetzelfde, ik heb geen representatieve baan en niet zo'n zware baardgroei en George Clooney komt er ook mee weg. Het enige verschil is dat ik wat meer grijze baardharen heb nu
 9. marzman

  Mvltiplex

  Jammer dat het niet doorging. Nog nooit gezien zoiets, de voorloper van de Fusion
 10. Ik heb nog steeds niet zo veel maar toch meer als toen. De Chinese Gillette Tech heb ik niet meer (wel een 'normale'), ze lijken ook niet meer te koop. Edwin Jagger Barley Feather Popular Feather Popular Gillete Tech Lord L6 Pearl OC TTO SBF12 Qshave Futur Die Feather Populars heb ik nu, nog bedankt Johan. Het zijn mijn favoriete krabbers (altijd met een Feather mesje er in) samen met de Lord L6
 11. Op 'scheerklaar' zijn we het tweede resultaat, maar zo te zien ranken nieuwsites en webwinkels inderdaad hoger
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.