Ga naar inhoud

marzman

Beheerder
 • Aantal items

  1941
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over marzman

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 04-06-1976

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. marzman

  De Slowchat

  Of een extra fan aansluiten op je sigarettenaansteker om de dynamo te ontlasten.
 2. Gefeliciteerd Marcel Verstuurd vanaf mijn Redmi 3 met Tapatalk
 3. marzman

  De Slowchat

  'Une baguette monsieur' bestellen dan snappen ze het wel Zouden ze bij McDonalds Frankrijk ook zo reageren als je Franse frietjes bestelt? Verstuurd vanaf mijn Redmi 3 met Tapatalk
 4. marzman

  De Slowchat

  Sterkte @PI56 , mijn leidinggevende vertelde pas dat ze hetzelfde nieuws heeft gekregen en ze heeft ook even 'vakantie' hiervoor. Ik denk dat ze pas na de operatie weer terug komt. Jullie hebben in elk geval de juiste instelling.
 5. Ik heb afgelopen jaar ook niet veel gekocht. Alleen een nieuwe krabber denk ik, maar ik heb ook een krabber afgeschreven dus eigenlijk heb ik er nog precies even veel. En ik heb ook het gevoel dat ik nog even veel zeepjes en mesjes heb als in het begin van het jaar. Het komend jaar ga ik dat ook niet op krijgen.
 6. Ze hebben er verschillende toch? Volgens mij zit het in het vaste assortiment want in de Action hier hebben ze het bijna altijd. Ik heb de classic al een paar keer meegenomen, misschien de andere ook eens proberen. Verstuurd vanaf mijn Redmi 3 met Tapatalk
 7. marzman

  Koffie

  Ik heb ook al vorte koffie gedronken uit hele dure apparaten trouwens, dan vind je beschimmelde bonen in het bonenreservoir en is de degout nog zo groot! Wij hadden er zo eentje op het bedrijf. Dan viel er opeens een klont aangekoekte koffie naar beneden. Echt vies. We zijn nu weer twee apparaten verder, schijnbaar is het makkelijker een nieuw apparaat neer te zetten dan hem te laten schoonmaken
 8. marzman

  Koffie

  Ik heb deze maler nu https://www.bol.com/nl/p/rommelsbacher-ekm-300/9200000051102172/?country=BE&suggestionType=typedsearch , snap die prijzen al niet. Ik heb hem in Duitsland gekocht voor 90 euro https://www.amazon.de/gp/product/B00EV92C02/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 . Maar voor mij is dit goed genoeg inderdaad, die maler van de Lidl (12 euro ) zal vast slechter zijn (waarschijnlijk een soort kruidenmaler ), al ben ik over het algemeen vrij tevreden over de kwaliteit van wat ze verkopen.
 9. marzman

  Even voorstellen...

  Welkom Jeroen.
 10. marzman

  Koffie

  Ik heb mijn Senseo vervangen door een Espressoapparaat en een bonenmaler, maar wat is dat een elitair gedoe zeg als je om advies probeert te vragen. Je moet minimaal 1000 euro in je bonenmaler en 1000 euro in je espressoapparaat investeren en dagverse bonen hebben. Toch een malertje van 90 euro uit Duitsland gehaald. Dat was al meer dan ik er oorspronkelijk aan uit wilde geven. Nu zie ik bij de Lidl malertjes en een Espressomachine die samen nog geen 100 euro kosten. Volgens mij werkt dat ook gewoon goed genoeg.
 11. marzman

  Hallo allemaal

  Welkom Sven.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.