Jump to content

Chay_1974

Lid
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chay_1974's Achievements

Junior

Junior (5/18)

 • Een maand later
 • Meewerkend
 • Toegewijd
 • Goede reacties Rare
 • Eerste week gehad

Recent Badges

 1. Ik hou zelf wel van een vettige lather. Had het laatst iets te dun en dat was een slechte scheerbeurt.
 2. @Jos Geo Fatboy heeft nu een video over de milde en de medium Henson
 3. Goede definitie. Het betekent echter wel dat een milde krabber voor iedereen anders is.
 4. @Jos Ik denk dat de King c Gilette toch iets agressiever is. Vergelijkbaar met de Merkur 38C. Ik scheer me nu ook al 4 dagen met de Muhle R89 en ben er zeer tevreden over.
 5. Heb net op het werk gevraagd. Het is mogelijk dat door UV licht de kleurstofmoleculen uitelkaar vallen in andere stoffen. Welke stoffen dat precies zijn kom je nooit achter omdat je niet precies weet wat er in zit.
 6. Yep Zal vast wel enige chemische reactie hebben veroorzaakt. Zal morgen eens op mijn werk vragen, daar werken een boel chemisch technologen.
 7. De geur is er inderdaad nog wel
 8. Dacht dat mijn verhaal duidelijk was, maar goed. De aftershave in dit flesje was eerst veel groener.
 9. Vanmorgen even aan het opruimen geweest. Wat mij opgevallen is, is dat mijn brut aftershave minder groen is. Kan dit, of is het verbeelding?
 10. Mijn Mühle R89 is binnen Is iets robuuster dan de Edwin Jagger. De Muhle oogt wat gedrongener. HIj is ook 5 gram zwaarder. omdat bij de Muhle de knurling helemaal doorloopt, ligt het balanspunt ook op het handvat. Bij de Edwin Jagger ligt dat op het bovenste logo. Ik heb me er net mee geschoren en neig ernaar de voorkeur aan de Mühle te geven.
 11. Test Shark Chrome - Proraso Wit pre-shave - Edwin Jagger Silvertip Fibre - Muhle Aloe Vera Scheerzeep - Edwin Jagger DE89 - Shark Chromium - Nivea Sensitive Cool aftershave - 1 dag groei Goede scheerbeurt. Weinig irritatie en glad resultaat
 12. Heb net een Muhle R89 besteld. Gewoon omdat ik hem mooi vind en de reviews goed zijn. De grip schijnt wat beter te zijn
 13. @Dali De Astras werken ook perfect voor mij in de Merkur 38C Heb me net geschoren met een Astra in een Edwin Jagger. Op de een of andere manier niet de juiste combinatie voor mij. Toch een branderig gevoel omdat ik meerdere passages voor een glad resultaat moest doen. Heb ook al een Feather geprobeerd in de Edwin Jagger, maar die is voor mij ook te scherp. Dus het zal tussen de Astras en de Feathers uit moeten komen. Denk dat het een barre zoektocht wordt. 😂
 14. De Muhle R89 heeft dezeflde kop. Die zijn los te bestellen. Is al gezegd.... Sorry
 15. Nog een probeerpakketje besteld. Ben vooral geinteresseerd in Shark, Gilette en Voskhod. Lees ook goede verhalen over Perma-sharp
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.