Ga naar inhoud

CeesT

Gouden donateur
 • Aantal items

  363
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CeesT

 1. CeesT

  forumactiviteit

  Ach, ik heb zo ook mijn redenen om nog wel te lezen maar vooral niet meer te posten. Er zijn hier immers leden die zich alles kunnen permitteren en zich ook te pas en te onpas overal mee bemoeien terwijl een ander die gewoon openlijk zijn mening ventileert, weliswaar in klare taal, in een klap monddood gemaakt wordt door middel van een laffe ban omdat hij van mening verschilt en het duidelijk niet eens is met de Kim Il-Sung van ShaShoc en ook pertinent weigert sigaren uit eigen doos te roken en een en ander achter de schermen uit te vechten. Niks daarvan, ik heb een duidelijke mening en die mag iedereen lezen. Niks achter de schermen. Die persoon wordt voor kinderachtig weggezet en de mond gesnoerd met een ban door Super Nanny Paranoid zonder dat hij ook nog maar een keer kan reageren. Ook dit epistel zal me wel weer een laffe ban opleveren en ook dat zal me werkelijk aan de anus oxideren, ze doen maar. Ik doe er verder weer het zwijgen toe en het zal me straks verbazen als ik nog kan inloggen. De groeten maar weer ik ga weer lezen zolang het nog kan.
 2. CeesT

  Groeten uit Londen...

  Mijn zoon Merijntje is samen met zijn vriendin een lang weekend naar Londen en ik kreeg zojuist via Whatsapp deze foto's die ik graag even met jullie wil delen: Nu wil het geval dat ik over een paar dagen een jaartje ouder word dus deze bezoekjes lijken me niet geheel "toevallig" .
 3. CeesT

  Koffie

  Inderdaad een leuk ding. Maar niet alleen de ontberende waterkoker is een gemiste kans. Ik vind de exorbitante prijs van $ 99,-- toch ook niet echt bijdragen aan het verkoopsucces van dit ding. Maar leuk is het wel...
 4. CeesT

  Hallo!

  Welkom hier!
 5. CeesT

  Reparatie kwast?

  Helemaal mijn idee, enkele reis kliko!
 6. CeesT

  Aluin blok JA/NEE?

  Ik nagenoeg nooit. Als ik mezelf twee keer per jaar raak scheer is het veel. Dus mijn blokken aluin gaan eeuwen mee .
 7. CeesT

  Even voorstellen

  Welkom Jos!
 8. CeesT

  Nieuw!

  Welkom. Ook hondenliefhebber lees ik. De Galgo Espanol is niet echt mijn kopje thee. Ik hou meer van de flaporen met de stevige poten die vooral (niet) luisteren naar de merknaam Beagle .
 9. CeesT

  Koken

  Ik heb een aantal weken geleden ook een de Buyer gekocht van 28cm. Hoewel mijn vrouw in eerste instantie behoorlijk sceptisch was is ze nu helemaal om en zweert bij die plaatstalen jongen. De tweede, kleinere de Buyer zal weldra volgen. Toch blijft het een grappig gezicht haar die joekel van een pan te zien dragen met twee handen omdat ze hem anders niet kan tillen . Maar niet aan mij vragen hoor of ik hem even wil pakken, echt niet... .
 10. Van harte gefeliciteerd. Jij kunt voorlopig ff vooruit .
 11. CeesT

  Moestuin?

  Ik zeg net nog tegen Freek-Willem, mijn laptop, dat Govert, onze toiletborstel van Godefridus, het toilet boven, de laatste tijd flink wat remsporen nalaat. als dat zo doorgaat mag hij naar Jaap, onze afvalbak... Met mij is verder niks aan de hand hoor .
 12. CeesT

  Nieuw kwastje (11)

  Ik vind het een juweeltje Jan, erg mooi.
 13. CeesT

  Moestuin?

  Inderdaad lang geleden maar voor mij nog steeds een toppertje hoor. Geweldig.
 14. CeesT

  Moestuin?

  Ik zal het aan mijn medewerkster doorgeven. Carolien is hier de persoon met de groene vingers. Zij heeft zelfs een kas in de tuin staan en kweekt daarin vanalles. Ook uit de tuin komt regelmatig vers op tafel. Komt goed. Aan mij is dat niet besteed, alles wat ik aanraak op dat gebied is binnen de kortste keren "mooi fris geel opgekrold een beetje" om met Urbanus te spreken en dat ligt dan niet aan "onzen kiekerendinges" maar aan mij .
 15. Ik onderhoud er ook mijn (wedstrijd)vuurwapens mee, geweldig spul, gebruik het al jaren.
 16. CeesT

  Een goedemiddag

  Welkom, veel lees- en scheerplezier hier op dit mooie forum.
 17. Ik heb er maar een en dat is de GEM Micromatic Open Comb "full brass" editie. Een machtig fijne scheerder die behoorlijk agressief kan zijn. Maar met beleid gebruikt is het een erg fijn mes die garant staat voor een BKZ resultaat.
 18. Misschien idd. wel raadzaam. Ik kan me zo voorstellen dat ik best 100 mesjes zal afnemen in een keer maar daar doe je erg lang mee dus zal het best weer even duren tot de volgende bestelling. Het zou idd. fijn zijn als je niet in het buitenland hoeft te bestellen maar van de andere kant zijn de extra kosten hiervan voor mij niet onoverkomelijk en komen die mesjes er toch wel, buitenland of niet. Maar als jullie ze gaan verkopen, mij heb je als afnemer. Die arme Snuff schiet er niks mee op, moet ie nog steeds in het buitenland bestellen
 19. GEM heeft ze en ik heb Personna inderdaad ook gezien.
 20. Inderdaad misschien wel een goed idee. Ik heb in ieder geval interesse.
 21. Juist vanwege de exorbitante bedragen die je voor dat soort geldklopperij moet betalen ben ik klassiek gaan scheren. Dus dat gaat hem niet worden. Ibood heeft trouwens de laatste tijd erg veel problemen met het halen van de levertijden, afhandelen van klachten en nog veel meer ellende. Enige terughoudend- c.q. voorzichtigheid is hier dus wel geboden. Lees er het forum maar eens op na... Ibood is helaas niet meer wat het ooit geweest is
 22. CeesT

  Thee

  Ja, ik drink thee, veel thee en als ik je verhandeling zo lees meestal de "ongezonde" zwarte thee uit een zakje of een staafje met of zonder smaakje meestal slap gezet met een of twee zoetjes uit een dubbelwandig glas zodat hij lekker lang warm blijft. Ik zet wel elk bakkie thee apart met water uit de waterkoker. De theorie erachter interesseert me niet zo veel, thee moet gewoon lekker zijn en verder niks.
 23. CeesT

  Koken

  Vandaar dus ook dat wij Limburgers "zeer slecht Duits sprekende Belgen" noemen. Het is trouwens ontegenzeglijk een schitterend gebied hoor de provincie Limburg. Echt geweldig en met niets anders te vergelijken in Nederland. Er zit maar een nadeel aan, het barst er van de Limburgers... . [bBvideo 560,340]http://youtu.be/z9_lD02us_8[/bBvideo] Sorry, maar je vroeg er om .
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.