Ga naar inhoud

CeesT

Gouden donateur
 • Aantal items

  363
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over CeesT

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 07-03-1962

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Cees
 • Beroep
  Security Officer
 • Woonplaats
  Oosterhout
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. CeesT

  forumactiviteit

  Ach, ik heb zo ook mijn redenen om nog wel te lezen maar vooral niet meer te posten. Er zijn hier immers leden die zich alles kunnen permitteren en zich ook te pas en te onpas overal mee bemoeien terwijl een ander die gewoon openlijk zijn mening ventileert, weliswaar in klare taal, in een klap monddood gemaakt wordt door middel van een laffe ban omdat hij van mening verschilt en het duidelijk niet eens is met de Kim Il-Sung van ShaShoc en ook pertinent weigert sigaren uit eigen doos te roken en een en ander achter de schermen uit te vechten. Niks daarvan, ik heb een duidelijke mening en die mag iedereen lezen. Niks achter de schermen. Die persoon wordt voor kinderachtig weggezet en de mond gesnoerd met een ban door Super Nanny Paranoid zonder dat hij ook nog maar een keer kan reageren. Ook dit epistel zal me wel weer een laffe ban opleveren en ook dat zal me werkelijk aan de anus oxideren, ze doen maar. Ik doe er verder weer het zwijgen toe en het zal me straks verbazen als ik nog kan inloggen. De groeten maar weer ik ga weer lezen zolang het nog kan.
 2. CeesT

  Koffie

  Inderdaad een leuk ding. Maar niet alleen de ontberende waterkoker is een gemiste kans. Ik vind de exorbitante prijs van $ 99,-- toch ook niet echt bijdragen aan het verkoopsucces van dit ding. Maar leuk is het wel...
 3. CeesT

  Hallo!

  Welkom hier!
 4. CeesT

  Reparatie kwast?

  Helemaal mijn idee, enkele reis kliko!
 5. CeesT

  Aluin blok JA/NEE?

  Ik nagenoeg nooit. Als ik mezelf twee keer per jaar raak scheer is het veel. Dus mijn blokken aluin gaan eeuwen mee .
 6. CeesT

  Even voorstellen

  Welkom Jos!
 7. CeesT

  Nieuw!

  Welkom. Ook hondenliefhebber lees ik. De Galgo Espanol is niet echt mijn kopje thee. Ik hou meer van de flaporen met de stevige poten die vooral (niet) luisteren naar de merknaam Beagle .
 8. CeesT

  Koken

  Ik heb een aantal weken geleden ook een de Buyer gekocht van 28cm. Hoewel mijn vrouw in eerste instantie behoorlijk sceptisch was is ze nu helemaal om en zweert bij die plaatstalen jongen. De tweede, kleinere de Buyer zal weldra volgen. Toch blijft het een grappig gezicht haar die joekel van een pan te zien dragen met twee handen omdat ze hem anders niet kan tillen . Maar niet aan mij vragen hoor of ik hem even wil pakken, echt niet... .
 9. Van harte gefeliciteerd. Jij kunt voorlopig ff vooruit .
 10. CeesT

  Moestuin?

  Ik zeg net nog tegen Freek-Willem, mijn laptop, dat Govert, onze toiletborstel van Godefridus, het toilet boven, de laatste tijd flink wat remsporen nalaat. als dat zo doorgaat mag hij naar Jaap, onze afvalbak... Met mij is verder niks aan de hand hoor .
 11. CeesT

  Nieuw kwastje (11)

  Ik vind het een juweeltje Jan, erg mooi.
 12. CeesT

  Moestuin?

  Inderdaad lang geleden maar voor mij nog steeds een toppertje hoor. Geweldig.
 13. CeesT

  Moestuin?

  Ik zal het aan mijn medewerkster doorgeven. Carolien is hier de persoon met de groene vingers. Zij heeft zelfs een kas in de tuin staan en kweekt daarin vanalles. Ook uit de tuin komt regelmatig vers op tafel. Komt goed. Aan mij is dat niet besteed, alles wat ik aanraak op dat gebied is binnen de kortste keren "mooi fris geel opgekrold een beetje" om met Urbanus te spreken en dat ligt dan niet aan "onzen kiekerendinges" maar aan mij .
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.