Ga naar inhoud

Judgement

Lid
 • Aantal items

  127
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Judgement

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  01-09-12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb zojuist ook nog gestemd hopelijk niet te laat. Varen (uiteraard) Baker Street Wintergreen Echter kan ik niet zien of mijn stem is meegenomen in het geheel. @ChrisVanMeer ?
 2. Ook bij mij dezelfde reactie als van Chris. En even wat langer wachten is geen probleem . Super gebaar Denko!
 3. Reageer jij via een pb op Denko?
 4. @ChrisVanMeer jij woont toch in het Groningse Marum? Ik ben daar vrij regelmatig in de buurt. Wellicht kunnen onze zepen samen opgestuurd worden waarna ik het bij je vandaan haal. Als je hiervoor openstaat natuurlijk. Laat het maar weten.
 5. Ik ga dan voor de Amethyst kleur. @ChrisVanMeer in het begin is er ook gesproken over een Flat Shaped variant komt hierin ook nog een keuze?
 6. Bedankt Onno, ga ik zeker even doen. Ook zal ik de expert pagina (wellicht dezelfde als Onno bedoeld) die Snuff heeft geopperd bekijken.
 7. Even een vraag: wat is het verschil tussen de gewone Silvertip, Silvertip D01 en de Silvertip D01 2 Band? Dit is mij niet geheel duidelijk.
 8. Heb ja gestemd heb de vorige keer ook mee gedaan en ik vind het een fantastische kwast van Rod Neep. Gebruik deze elke dag dus voor mij het geld dubbel en dwars waard. Mijn keuze type 3 / 101 - Abyss knot maat 26. Mocht een flat top tot de mogelijkheid behoren dan maat 24.
 9. Leuk initiatief @Denko Ik doe graag mee.
 10. Dank @Hanskoning het staat weer scherp op het netvlies.
 11. @Hanskoning hoe zat de opbouw van menthol bij Stirling ook alweer in elkaar? Als ik mij niet vergis had je drie gradaties?
 12. Ja klopt deze bedoel ik dit maakt hem, in mijn ogen, helemaal af. De XC70 is nooit in een T5 geleverd geweest. Dit is 2.5T low pressure turbo. Iets minder vermogen maar voor het dagelijks verkeer veel prettiger inzetbaar. De T5 turbo komt pas bij 3000/ 3500 toeren echt op stoom en bij deze al 1500. Ook is het maximale koppel dan al beschikbaar.
 13. Die kleur is alleen leverbaar op de Ocean Race uitvoeringen. Ten tijde van deze XC70 leverbaar was kon je hem ook nog in een V70 en een XC90 krijgen. Deze Ocean Blue 1 is feller van kleur dan de varianten van 2011 en later de zogenaamde Ocean Race Blue II. Super mooie auto Eric zelfs de 17 inch wielen zitten er onder en die zie je niet vaak. Wellicht de side scuff plates nog overwegen om het geheel af te maken.
 14. Is het wellicht ook een optie om poll te houden hoeveel menthol in de zeep wenselijk is? Met de meeste stemmen als winnaar uit de bus. De snelheid zit er lekker in Hans, top.
 15. Judgement

  Welkom

  Welkom Yusuf, Ik ben erg benieuwd naar de jullie producten de achtergrond ervan.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.