Ga naar inhoud

Robert79

Gouden donateur
 • Aantal items

  2343
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Robert79

 • Verjaardag 05-02-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Robert
 • Beroep
  Machinesteller
 • Woonplaats
  Hillegom
 • Begonnen met klassiek scheren
  18-08-13

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nou, ik was jaren terug nog van plan wegens goede ervaringen van anderen leden hier, een flinke voorraad te kopen, maar besloot gelukkig toch maar eerst een paar te proberen die ik had gekregen. Gelukkig. Geef mij maar de Treet Black Beauty of die Dura Sharp !
 2. Dit is voor mij zeker het beste carbon mesje 😀
 3. Ik heb dit mesje vanwegen de goede recensies vaak genoeg geprobeerd maar ik kon me er niet glad mee krijgen. Dus ik ben/kan er zeker niet rouwig om zijn dat ze niet meer gemaakt worden.
 4. Toevallig ben ik gisteren op een markt, deze ST300 HQ tegen gekomen. Omdat ik ze zag liggen voor 10 Bath durfde ik een gokje te wagen om een pakje mee te nemen. Tot mn grote verbazing scheerde die mesjes nog lekker zacht ook. Toch hou ik het, bij dit ene pakje, vanwegen mn voorraad aan teveel mesjes.
 5. Ik heb deze ook is geprobeerd en vond het een alleraardigst mesje, maar dat was wel een tijd geleden.
 6. Welkom! Ja, het is mogelijk om je berichten aan te passen.
 7. Ik heb deze mesjes hier ook liggen en denk dat ze ergens begin jaren 80 zijn gemaakt. Maar voor mij zijn ze iets te agressief, en zit ik na afloop met een branderig gevoel, een lichte jeuk en snijwondjes.
 8. EJ DE89 Lord Extra 1x L’Occitane Plisson kwast Stirling Soap Mountain Man DVH Balsem Williams Aqua Velva
 9. Weber Classic Handle Elios Inox 2x L’ Occitane Plisson kwast DVH Scheerstaaf DVH Balsem Williams Aqua Velva Vandaag voor de 3e keer met een Elios mesje was redelijk maar niet geweldig. De afwerking met DVH Balsem en Aqua Velva was wel beter en lekker.
 10. Lord L6 Elios inox 1x L’Occitane Plisson Toobs no.50 Nivea Cooling Post Shave Balm Na ongeveer 4jaar dit mesje voor het laatst gebruikt te hebben en een dag overgeslagen te hebben, moet ik dit keer zeggen, dat ik het scheren toch wel weer lekker is gegaan. Dit merkte ik afgelopen vrijdag, bij de 1x ook al. Hierna heb ik het maar afgesloten met de Nivea.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.