Ga naar inhoud

Robert79

Gouden donateur
 • Aantal items

  2321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Robert79

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 05-02-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Robert
 • Beroep
  Machinesteller
 • Woonplaats
  Hillegom
 • Begonnen met klassiek scheren
  18-08-13

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Daar zitten best aardge mesjes tussen. Treet Silver en die Treet in de rood-geel met witter letters zijn voor mij de beste carbon mesjes. Die worden ook wel de Black Beauty,s genoemd.😁
 2. Blackland Vector Schick P-30 L’Occitane Plisson Stirling Soap Sharp Dressed Man Nivea Cooling Post Shave Balm Pitralon Classic vandaag was het laatste beetje Stirling opgegaan, en de scheerbeurt ging redelijk maar ook niet super. Misschien was het laatste beetje zeep te weinig voor het mesje om goed te snijden, of had ik mn dag niet. De afwerking was wel lekker met de Nivea en de Pitralon.
 3. Robert79

  Helemaal op!!

  Heb vandaag een sample van de ‘Stirling Soap Sharp Dressed Man’ opgemaakt. Het rook wel lekker, maar aangezien ik nog meerdere Stirling Soap moet uitproberen die ook lekker ruiken, weet ik niet of ik deze nog in volledige pot ga kopen.
 4. Ja, inderdaad. Het is wat afgeleid van de st James maar dan ietsje frisser door de sinaasappelgeur. Voor mij samen met de Jermyn St, Eton College en Avocado, hun betere geuren.
 5. Robert79

  charcoal goods

  Ik verwijt helemaal niks, maar het is wel jammer dat ze wel steeds iets nieuws uit brengen terwijl ze de grote vraag van hun vorige krabbers amper aankunnen. Zelfde verhaal van Paradigm. De hele grote vraag naar de 17-4 niet aankunnen. Maar wel met de Titanium en Titanium 2 bezig zijn.
 6. Blackland Vector Schick P-30 L’Occitane Plisson kwast Stirling Soap Sharp Dressed Man DVH asl Vanavond had ik alle tijd om me goed in te zepen en had ik vervolgens een goede scheerbeurt. Omdat ik nu binnen blijf, heb ik dit keer alleen de DVH asl gebruikt, die zijn werk goed doet.
 7. Wat je ook vaak hoor is dat mensen de hele dag thuis zitten te wachten op hun pakket, inloggen met T&T nummer en de melding krijgen dat de bezorger het pakket niet kon aanbieden omdat er niemand thuis was. Terwijl ze de hele dag thuis waren ! Gelukkig heb ik nooit dit euvel gehad en is het altijd goed gegaan. Maar het is wel handig(als het goed gaat), dat je weet dat je thuis kunt blijven, dankzij T&T.
 8. Welkom ! Als je deze vraag stelt in het ‘welkom’ topic, zal er vast wel iemand een andwoord op je vraag over de ‘futur’ kunnen geven.😄
 9. Blackland Vector Schick P-30 2x L’Occitane Plisson kwast Stirling Soaps Sharp Dressed Man Nivea Cooling Post Shave Balm Williams Aqua Velva Vandaag was mn scheerbeurt wat minder fijn(wat irritatie en bloedpunten) , maar dat kwam omdat ik haast had en nog weg moest. Wel was de Nivea en d Aqua Velva een lekkere combinatie.
 10. Robert79

  charcoal goods

  @Kazuya17 die link is de koper versie. Ik heb interesse in de RVS. Maar toch bedankt.
 11. Robert79

  charcoal goods

  Nou, ik zie bij al die verschillende handvaatjes en scheerkoppen allemaal wachtlijsten staan. Als ze al die lijsten ook nog is moeten verwerken dan wordt dit hetzelfde verhaal als de Paradigm en de Wolfman. Tegen die tijd dat ze daarmee klaar zijn, ben ik al lang met pensioen of in de hemel.
 12. Robert79

  charcoal goods

  Het nieuws met foto’s van die RVS scheerkop stond toch afgelopen vrijdag pas online ? Dan heb ik iets over het hoofd gezien of is de wachtlijst te vol geraakt waardoor ik me toen al niet meer kon opgeven ?
 13. Ja, maar jij had een trackingnummer en Wilco niet, dus heeft vragen bij de verkoper weinig zin, toch ? Dus is zijn onzekerheid begrijpelijk.
 14. Robert79

  charcoal goods

  Okee bedankt, dus ik begrijp dat wanneer ze in productie gaan, er de mogelijkheid komt om op de wachtlijst te komen ?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.