Ga naar inhoud

mhharsta

Gouden donateur
 • Aantal items

  3956
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mhharsta

 • Verjaardag 13-05-1963

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Maarten
 • Woonplaats
  Groningen

Recente bezoekers van dit profiel

1242 profielweergaven
 1. Die ziet er goed uit, veel scheerplezier gewenst @Joo
 2. Shavemac terug en een Worldmaster voor een prikkie, niet slecht @ChrisA !
 3. @shadowman12 , dat is echt zuur....... Mogelijk dat ze wat van de spullen aanbieden online, er zit wel apart spul tussen wat opvalt. Sterkte in elk geval!
 4. De 8000 hoort zeker niet te knarsen of te krassen, je mes glijdt daar overheen als een veertje over een spiegel.
 5. Mooie stenen Wim, veel slijplezier gewenst.
 6. Otto Busch Worldmaster, vanaf Nanwiwa 1- 2 en 5K geslepen op Jnat met verdunnende slurrie, Nagura steentje van Tony. Onder de loep ziet de snede er zeer fijn gepolijst uit, met mooi evenwichtige lijntjes, comfortabel scheerresultaat zonder prik van de AS.
 7. De afgelopen week heb ik de Seygus Zeppelin met veel plezier ingezet voor 6 van de 7 scheerbeurten. Het mesje wat ik heb gebruikt is een Rapira Platinum Plus, die zich prima heeft gehouden en nog niet aan het eind is. Jan heeft een zwaar RVS greepje en een licht slank titanium greepje in het leren foudraaltje bijgevoegd, en bij het uitpakken had ik meteen het besluit genomen alleen het titanium greepje te gebruiken. De RVS is me te zwaar, te kort, en heeft wat "scherpe" randjes. Het titanium greepje daarentegen, erg fijn! Een aantal dingen zijn me in positieve zin opgevallen; el
 8. Met dank aan @Buffel vanmiddag een 5-tal Nagura's ontvangen. Samen met een Nagura van @Tony die vorige week is binnegekomen heb ik de komende tijd genoeg om te experimenteren.
 9. Gewoon, modereren in het draadje, en als blijkt dat het dan toch misgaat lijkt me het redelijk er een PB aan te wagen. Door betrokken leden en team. Zo vaak komt het gelukkig ook niet voor.
 10. Nee, ik zeg dat "Oplossing zou zijn geweest in een PB de lucht te klaren. Dit is helaas door de vertrokken leden en het team niet gebeurd". Dat vind ik jammer.
 11. @Dr.Paranoid! Je leest het niet goed; er wordt hier hoofdzakelijk en herhaaldelijk aangegeven begrip te hebben voor ingrijpen door Marcel. Er wordt niet door allen op de persoon gespeeld! Je zegt " jullie zeggen allemaal dat er 1 of andere persoonlijke vendetta is vanuit Marcel," dat is niet waar, dat zeggen we niet allemaal en dat kun je lezen! Oplossing zou zijn geweest in een PB de lucht te klaren. Dit is helaas door de vertrokken leden en het team niet gebeurd. Reacties die hier doorslaan helpen niet.
 12. Welkom Pascal, veel plezier gewenst hier.
 13. Seygus Zeppelin V2 (rondzend krabber) Rapira platinum Plus mesje (6x) Shavemac forumkwast silvertip D02 Simpson lemon burst scheercreme Nivea ASB Laatste scheerbeurt voor mij met deze Zeppelin krabber. De krabber gaat vanmiddag naar de volgende in de lijst. Later op de dag mijn bevindingen. En wat betreft de scheerbeurt van vandaag, vlekkeloos glad
 14. De irritatie die onstaat bij leden binnen het forum op het moment dat er een draadje wordt gekaapt of er voor de zoveelste keer grappig bedoeld wordt gereageerd zonder dat er iets nieuws wordt verteld is soms goed merkbaar. @Wimmie heeft dat duidelijk verwoord hierboven. Daar waar ik een post dan oversla of negeer kan ik me voorstellen dat een moderator (in dit geval @Marcel) die constateert dat zelfregulering geen effect heeft, op een gegeven moment het hek sluit, en daarmee de leden die zijn irritatie oproepen voor het hoofd stoot. Misschien was het handiger geweest als het team
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.