Ga naar inhoud

mhharsta

Gouden donateur
 • Aantal items

  3505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mhharsta

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Groningen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sterkte met de ingreep, en goed herstel gewenst Hans!
 2. mhharsta

  Hier ben ik !!

  Mooi dat je je even voorstelt Alex, welkom!
 3. mhharsta

  Yaqi syntheten vraag

  Ook in mijn twee Yaqi tuxedo syntheten een dikke bobbel in de kern van de knot, duidelijk voelbaar. Geen probleem tijdens het gebruik van de 26 mm, maar de 24 mm heeft er wel last van. Speelt het alleen bij de Tuxedo’s?
 4. @ChrisA ik voel met je mee. Heb eens een mes van de wastafel gestoten, en daar ben ik behoorlijk ziek van geweest.
 5. mhharsta

  Helemaal op!!

  Het heeft 2 jaar geduurd, maar nu is het echt op. Het prijsstickertje onder het bakje geeft aan dat ik hem indertijd heb gekocht bij vd Gaag in Den Haag voor 13,50. Prima scheercreme.
 6. Met de Rubie heb ik dezelfde goede ervaring. Ze gaan enorm lang mee zonder noemenswaardig scherpte te verliezen. De Rubie uit een testpakketje heb ik gewisseld na zeker ruim meer dan 10 scheerbeurten omdat ik me toen bedacht dat hij al wel erg lang in de Merkur Digress zat. Ik scheer 2 a 3 x per week met de krabber, de rest met open mes. Meestal wissel ik van krabber als het mesje zo'n 5 scheerbeurten is meegegaan.
 7. De Rifuto AA eindelijk eens geslepen, en dat moest wel, want ik wil me er morgen mee scheren. Het mes heb ik gewoon op de “westerse” manier geslepen, en gefinished op de Charnley Forest. Ik verheug me al op de scheerbeurt.
 8. Alles aanwezig voor een prima scheerbeurt. Het mes is een F. Herder 25. De kwast wordt met elke beurt fijner. Ook fijn dat het forum weer in de lucht is
 9. mhharsta

  Leeftijd?

  Van harte! @peto
 10. Best Silver Steel full hollow 6/8, Solingen onbekende maker. Het mes is een opknapper waar ik me met veel plezier mee scheer; goed staal, fijn te hanteren, en flink luidruchtig. De Shavemac forum kwast doet het prima, neemt veel zeep op, en geeft de zeep ook weer makkelijk af. Ik ben er blij mee.
 11. "De Shavemac is trouwens een topper"............ Kon je niet wachten tot morgen
 12. Ik heb hetzelfde probleem als Tony, en dan zal het inderdaad aan Tapatalk liggen. Posten en lezen doe ik via de browser op de ipad, foto,s maak ik meestal met de ipad en iphone en post ik via Tapatalk.
 13. Silvertip D01 Silvertip Fan 24 mm
 14. mhharsta

  Je eerste strop

  Een Rasurpur paddlestrop, en behalve een paneeltje die op een randje iets is bijgewerkt met heel fijn schuurpapier, geen schade opgelopen.
 15. Goed dat jullie weer naar huis kunnen Danny.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.