Ga naar inhoud

mhharsta

Gouden donateur
 • Aantal items

  3723
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mhharsta

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Groningen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. mhharsta

  Hoi uit Amsterdam

  Hartelijk welkom!
 2. Balen dat er een Friodur spoorloos is Tony. Hopelijk zorgt de nieuwe er voor dat de schade wat beperkt blijft . Ziet er goed uit in elk geval!
 3. Ook na 2 jaar scheren met een open mes had ik moeite met ATG Met name de hals lukte moeilijk, recht onder de kin, en de kin zelf. Het probleem zat m er in dat ik de hoek van het mes op de moeilijke gebieden toch te groot had. Dat komt nauwer bij ATG dan bij WTG. Waar ik met een DE niet ATG scheer doe ik dat ook niet met een open mes (onder de neus). Ik let nu bewust op de hoek als het niet soepel loopt. Kwestie van techniek dus, en dat heeft echt zn tijd nodig. Maar je hebt wel absoluut een scheerklaar mes nodig! Het is denk ik goed dat je een mes laat slijpen door een ervaren slijper zodat je een referentie hebt. Dan weet je waar je uiteindelijk wil komen met zelf slijpen, en hoe het hoort te scheren.
 4. Gefeliciteerd Nienke!
 5. Heljestrand MK6, Omega varkenskwast Dutchi Bergamotte scheerzeep Baume ASB Goede voortzetting van het weekend gewenst!
 6. Le Grelot, vers opgefrist op de Charnley Forest. Fijn weekend allemaal!
 7. Mooie post Tony! Zelf gebruik ik regelmatig het paneeltje met crox wanneer ik het mes iets " scherper" wil bij scheren van een baard van meer dan 1 dag. Meestal dan zo'n 7 slagen en daarna linnen en leer. Opfrissen gaat hier ook op een steen. Ik ben benieuwd hoe lang je het mes scherp houdt met stroppen en crox alleen.
 8. Nichiri frameback Omega varkenskwast Fijne zondag gewenst!
 9. Fijne verjaardag gewenst Wim! Hier een weekend scheerbeurt met open mes. Door de week is het momenteel bijna iedere dag een erg vlotte scheerbeurt met de Rockwel 6c voor schedel en gezicht, Toch geeft een scheerbeurt met een open mes beduidend meer plezier. Vandaag: Filarmonica Doble Temple 14 Maseto silvertip Piccadilly Shaving Lime scheercreme Nivea ASB
 10. mhharsta

  welke steen

  Ook ik gebruik voor de basis Naniwa's, 1000, 2000 en 5000, en dat levert me nooit problemen op.
 11. Ik had de Ali app. al geopend 😁 Ik blijf het een mooi handvat vinden!
 12. mhharsta

  Gibbs

  Ja, nou ben ik jaloers .
 13. mhharsta

  slant SCHEEF!

  Jammer van de rotte plekken, maar wat is ie mooi!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.