Ga naar inhoud

Timbo35

Lid
 • Aantal items

  430
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timbo35

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Timberland
 • Beroep
  zelfstandig
 • Woonplaats
  Elsloo
 • Begonnen met klassiek scheren
  17-01-12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. na een frustrerende week, veel bellen, geen hulp. heb ik dan vandaag thuiszorg weten te regelen, dat begint dan maandag. dat is iig iets.
 2. bedankt mannen, de onderzoeken zijn gepland hopen dat er snel iets uitkomt en dat het te fixen is.
 3. Timbo35

  Everything comes crashing down

  Helaas kan ik niet meer scheren, aankleden en volledig douchen vanwege aangetaste zenuw banen. ik kan nog niet de woning verlaten om de post te halen, ivm trappen. ik denk dat ik op zoek moet naar een goed scheerapparaat?
 4. Timbo35

  Keukenmessen

  scheermessen scherp en makkelijk zelf te zetten/slijpen door een doorhaler. zijn erg dunne blades waardoor ze door het vlees/groenten heen glijden.
 5. Max wint, mercs vielen uit
 6. Timbo35

  Keukenmessen

  Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 7. Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 8. zal mij benieuwen wat deze kwalificatie gaat brengen
 9. Timbo35

  Ader verstopt

  nog altijd in behandeling
 10. Timbo35

  Ader verstopt

  even een update: het gaat al wat beter en kan langer achter elkaar scheren, nog niet beter, maar er is licht in de tunnel😉
 11. Timbo35

  Ader verstopt

  thanks voor de steun, mannen
 12. Timbo35

  Ader verstopt

  Euh, als ik mijn arm dus hoog hou om te scheren, wordt er een ader verstopt vanuit mijn nek waardoor mijn arm dus steeds naar beneden gaat. ben al in behandeling bij de fysio, maar het scheren duurt zeker 45 min, steeds weer rust nemen😥
 13. dat is een oude gedachte, je moet kijken waarvan de slijper is gemaakt . ik heb er dus een zooi goedkoop besteld en getest. niet iedereen neemt de moeite om hun spyderco of wetstones uit de kast te pakken. Mijn gedachte is dat het gros van de huishoudens geen benul hebben van slijpen, zelfs als ze messen uit het duurdere segment aanschaffen komen ze er nooit toe om ze naar de slijper te brengen, zitten ze toch nog met botte messen te koken. Een betere tactiek lijkt mij op goedkope messen en een goedkope doorhaler te kopen, maar wel altijd scherpe messen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.