Ga naar inhoud

Timbo35

Lid
 • Aantal items

  436
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Timberland
 • Beroep
  zelfstandig
 • Woonplaats
  Elsloo
 • Begonnen met klassiek scheren
  17-01-12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Deze post schrijf ik met pijn in me hart en tranen in mijn ogen, van herstel is bijna geen sprake, de spoed operatie was om mijn van een doodskist te redden en de revalidatie is alleen gericht op conditie en niet om herstel van het ruggenmerg, dat is gewoon een kwestie van geluk of pech hebben. Het scheren gaat slecht en met de twee handen haal ik mijzelf een paar keer openen. vroeger scheerde ik met plezier en nu is mijn hobby een hel geworden.? De lust/plezier is het scheren is totaal weg en scheer nog maar max 1x per week, gewoon omdat het anders hard begint te jeuken. ik we
 2. Heeft iemand van jullie ervaring/weet van/met software op de pc/laptop die Nederlandse spraak omzet in tekst voor op het internet/emails/word?
 3. bedankt voor jullie steun, mannen. Het is nu afwachten op het revalidatie programma
 4. nou, het was een rollercoaster, eerst opgebeld door de neuroloog over de MRI, dat ik diezelfde middag nog bij de neurochirurg moest komen, ik had verschillende hulpafspraken in de agenda staan, dus hoe moest dat nu? 30 min later belt de huisarts: we maken er een spoedopname van, de ambulance is onderweg, begin maar snel met pakken en gaskraantje dicht. na 48 uur opname gingen ze mij dus over 5 dagen opereren. ik heb gevraagd of ik naar huis mocht, want in dat zkh bed sliep ik voor geen meter. Na veel discussie mocht ik naar huis om de operatie af te wachten, ik zou dan weer word
 5. na een frustrerende week, veel bellen, geen hulp. heb ik dan vandaag thuiszorg weten te regelen, dat begint dan maandag. dat is iig iets.
 6. bedankt mannen, de onderzoeken zijn gepland hopen dat er snel iets uitkomt en dat het te fixen is.
 7. Helaas kan ik niet meer scheren, aankleden en volledig douchen vanwege aangetaste zenuw banen. ik kan nog niet de woning verlaten om de post te halen, ivm trappen. ik denk dat ik op zoek moet naar een goed scheerapparaat?
 8. scheermessen scherp en makkelijk zelf te zetten/slijpen door een doorhaler. zijn erg dunne blades waardoor ze door het vlees/groenten heen glijden.
 9. Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 10. Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 11. zal mij benieuwen wat deze kwalificatie gaat brengen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.