Ga naar inhoud

Timbo35

Lid
 • Aantal items

  423
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timbo35

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Timberland
 • Beroep
  zelfstandig
 • Woonplaats
  Elsloo
 • Begonnen met klassiek scheren
  17-01-12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. zal mij benieuwen wat deze kwalificatie gaat brengen
 2. Timbo35

  Ader verstopt

  nog altijd in behandeling
 3. Timbo35

  Ader verstopt

  even een update: het gaat al wat beter en kan langer achter elkaar scheren, nog niet beter, maar er is licht in de tunnel😉
 4. Timbo35

  Ader verstopt

  thanks voor de steun, mannen
 5. Timbo35

  Ader verstopt

  Euh, als ik mijn arm dus hoog hou om te scheren, wordt er een ader verstopt vanuit mijn nek waardoor mijn arm dus steeds naar beneden gaat. ben al in behandeling bij de fysio, maar het scheren duurt zeker 45 min, steeds weer rust nemen😥
 6. dat is een oude gedachte, je moet kijken waarvan de slijper is gemaakt . ik heb er dus een zooi goedkoop besteld en getest. niet iedereen neemt de moeite om hun spyderco of wetstones uit de kast te pakken. Mijn gedachte is dat het gros van de huishoudens geen benul hebben van slijpen, zelfs als ze messen uit het duurdere segment aanschaffen komen ze er nooit toe om ze naar de slijper te brengen, zitten ze toch nog met botte messen te koken. Een betere tactiek lijkt mij op goedkope messen en een goedkope doorhaler te kopen, maar wel altijd scherpe messen.
 7. voor een fijne snede, bijvb keuken messen, zijn die eerste zwarte multi en die ronde groene goed. voor zakmessen, die blauwe pen, zit ook een groef in voor vishaken te slijpen. voor beitels en bijlen is die groene dubbelzijdige blok best goed die laatste zwarte van Gerber, is eigenlijk niks, samen met die rode stick waar gewoon een blok carbide inzit, waar je de stukken uit je mes mee schraapt.
 8. kwam deze toevallig tegen in de Real, meegnomen met de classic en nivea
 9. Timbo35

  ZAKMESSEN

  wat slijpmateriaal besteld: slijpen
 10. Wat slijpmateriaal besteld bij Ali:
 11. die gouden ziet echt heerlijk uit
 12. dit was een vervangings- aankoop en een echte amateur foto, lol
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.