Ga naar inhoud

Timbo35

Lid
 • Aantal items

  434
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timbo35

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Timberland
 • Beroep
  zelfstandig
 • Woonplaats
  Elsloo
 • Begonnen met klassiek scheren
  17-01-12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. en hoe krijg je die dan op je pc?
 2. Heeft iemand van jullie ervaring/weet van/met software op de pc/laptop die Nederlandse spraak omzet in tekst voor op het internet/emails/word?
 3. bedankt voor jullie steun, mannen. Het is nu afwachten op het revalidatie programma
 4. nou, het was een rollercoaster, eerst opgebeld door de neuroloog over de MRI, dat ik diezelfde middag nog bij de neurochirurg moest komen, ik had verschillende hulpafspraken in de agenda staan, dus hoe moest dat nu? 30 min later belt de huisarts: we maken er een spoedopname van, de ambulance is onderweg, begin maar snel met pakken en gaskraantje dicht. na 48 uur opname gingen ze mij dus over 5 dagen opereren. ik heb gevraagd of ik naar huis mocht, want in dat zkh bed sliep ik voor geen meter. Na veel discussie mocht ik naar huis om de operatie af te wachten, ik zou dan weer worden opgehaald door de ambulance. De volgende dag wordt ik gebeld door de afdeling neurologie, dat de operatie van 10.00 naar 7.00 werd verplaatst, maar ook dat er geen ambu vervoer beschikbaar was op dat tijd stip😡 De afdeling had dus het contactpersoon geregeld om te vervoeren, maar het ging dus om veilig van drie trappen af te dalen onder medische begeleiding. De reden van een spoedoperatie was dat er een nek tussenwervelschijf door mijn ruggenmerg heen groeide vandaar al die klachten. Zij hebben met de operatie dus een dwarslaesie voorkomen vanaf de nek naar de tenen toe. Het scheren gaat erg schokkerig, want de micro aansturing in mijn handen is nog steeds weg.
 5. na een frustrerende week, veel bellen, geen hulp. heb ik dan vandaag thuiszorg weten te regelen, dat begint dan maandag. dat is iig iets.
 6. bedankt mannen, de onderzoeken zijn gepland hopen dat er snel iets uitkomt en dat het te fixen is.
 7. Timbo35

  Everything comes crashing down

  Helaas kan ik niet meer scheren, aankleden en volledig douchen vanwege aangetaste zenuw banen. ik kan nog niet de woning verlaten om de post te halen, ivm trappen. ik denk dat ik op zoek moet naar een goed scheerapparaat?
 8. Timbo35

  Keukenmessen

  scheermessen scherp en makkelijk zelf te zetten/slijpen door een doorhaler. zijn erg dunne blades waardoor ze door het vlees/groenten heen glijden.
 9. Max wint, mercs vielen uit
 10. Timbo35

  Keukenmessen

  Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 11. Kiwi messen uit Thailand nr 850 nr 21 nr 172
 12. zal mij benieuwen wat deze kwalificatie gaat brengen
 13. Timbo35

  Ader verstopt

  nog altijd in behandeling
 14. Timbo35

  Ader verstopt

  even een update: het gaat al wat beter en kan langer achter elkaar scheren, nog niet beter, maar er is licht in de tunnel😉
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.