Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  12298
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

 • Titel
  Twee matrasjes uit de HEMA
 • Verjaardag 01-01-1970

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Men neme het heden, een stip en de horizon
 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

699 profielweergaven
 1. Mannen! Hier volgt een waarschouwing! Een Mededeling voor Algemeen Nut! Zoals de Engelsen het noemen: A Public Service Anouncement! Bezoekt nimmer @merwtje. Voor hen die het zich afvragen: hij heeft nog over.
 2. Hoogst persoonlijk voor zorg gedragen dat deze zeep ook in verschillende buitenlanden gebruikt wordt.
 3. efsk

  Is dit wat? (Nieuwe strop)

  niet noodzakelijk.
 4. Krabber, shavette, open mes. Er zijn uitzonderingen, maar dat zijn er weinig, en zlfs dan is het niet aangenaam te noemen.
 5. efsk

  Is dit wat? (Nieuwe strop)

  Zijn ook goed, die paddles. Gebruik de mijne nog steeds af en toe.
 6. Morris & Forndran - Alibaba 22mm Flattop in Blonde Badger, Ivoorwit Pino Silvestre Onbekend - A110b, witte knop (t) Voskhod (3) Tunney aluin Wat een feestje weer deze kwast. Geen behoefte aan een lichte prik, dat kwa goed uit want heeft dit ding niet. Paste uitstekend in de pot Pino, die een prachtige dennenbosgeur weergaf en bovendien goed schuimleverde. Vreemd genoeg kom ik deze krabber niet tegen in mijn administratie, terwijl ik twee varianten heb ... Met wat extra bewegingen glad als een spekkie. Als ik dat doe ligt de hele tent open. Edit: Administratie aangepast, krabber hernoemd
 7. Mijn B&M 42 schuimt als een wilde zonder enige kunstgreep. Geen idee wat in het filmpje te zien is, had ik geen zin in.
 8. efsk

  Scheren slow-chat

  In twee maanden tijd vandaag bij https://Forum-der-Rasur.de de 10.000ste post!
 9. ik herinner me een episode tdki laden.
 10. dat vind ik altijd zo'n gelul. Is je zeep voorgeweekt? Heb je een stugge kwast of een slap dingetje? Wil je met een minikwastje een groot hoofd bezepen of met een grote een klein hoofd? Bovendien: ik sta voor de lol met die kwast te zwieren, dan ga ik niet dwangmatig tellen: ik kijk hoe de zeep reageert en aan de kwast plakt en erdoor wordt meegesleept.
 11. Als je op vakantie gaat zet je voor vertrek een geopende pot op je deurmat. Gegarandeerd geen inbrekers. Soit, je komt zelf je huis ook nooit meer binnen, maar je kunt ook op alle slakken zout leggen.
 12. Declaration Grooming Washington B3 Nebula Stirling - Glacial Wintergreen Kabrand Voskhod (2) Tunney aluin Vreemd eigenlijk dat deze zeep de laatste tijd niet vaker aan de beurt was, het is er warm genoeg voor. Heden deed het spul me in ieder geval wel de tranen uit de ogen stromen, en dat is fijner dan het klinkt. De kwast presteerde uitstekend, maar opeens miste ik iets: een heerlijk stevige, zachte knot, maar net een tikkie prik had fijn geweest. Vandaag de kam van de Kabrand in inzet, en het verschil ten opzichte van de kamloze zijde is merkbaar: dit hakt er wel wat groffer in zeg maar. Door verkeerd aanzetten een krasje onder een oor, verder verdomde glad, en dankzij het totale gebrek aan druk voelde ik de aluin vrijwel niet.
 13. efsk

  Gillette top-bottom..

  Een thread over dit soort vondsten op b&b hier
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.