Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  14248
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

 • Titel
  De inhoud van mijn posts behoort "Nee." te zijn.
 • Verjaardag 01-01-1970

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

2476 profielweergaven
 1. Doosje is van een wederverkoper, maar een prachtige "gewone" Nadelspitzen. Mijns inziens een bijzonder mooi greepje ook, dezen waren er met en zonder Mulcuto opdruk langs de lange kant. Wat heb jij?
 2. De Mulcuto's met klapmechanisme zijn geen needlepoints. Daar heb je andere tanden voor nodig. Needlepoints bestaan bij mijn weten alleen als gewone krabber en als kromme.
 3. Ile de France van de krant Le Petit Parisien, onbekend merk van de champagneboer, Franse Apollo van het motormagazine, Ibsen met AEG reclame zijn exemplaren die ik heb. Apollo Mikron en zelfs Walbusch B5 bestaan ook met reclameuitingen.
 4. De krabber is een Famex Koen. Deze kooiconstructie is bedoeld om verstelbaar te zijn. Je kunt de greep strakker en minder strak aandraaien en de kooi veranderd dan de blade gap. Ik heb krabbers (geen famex) die werden gebruikt voor reclame voor kranten, motortijdschriften, champagnehuizen.
 5. godallefuckingjezus. definieer representatief.
 6. efsk

  Muziek

  Daar plenkte ik een klein traantje @Snowmiss
 7. efsk

  De Latrine

  Volgens mij ben jij regelmatig opgeroepen juist dat te doen. Maar goed. Ook ik ga me nu elders onledig houden. Toedels.
 8. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Er is aangegeven dat mensen menen te ervaren dat er op de persoon gemodereerd wordt. Er is ook aangegeven dat als dat niet het geval is er maar een wijze is dit uit de wereld te helpen. Het enige wat ik zie gebeuren is dat dit nu door het team ontkent wordt.
 9. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Je hebt normaal verloop in een forum, en je hebt een situatie waarin een aantal mensen een op de persoon gericht modereren meent te ervaren. Dat zijn mijn inziens twee verschillende dingen. Het ene geval hoort bij het leven, ook al is het soms jammer, het andere is een onwenselijke situatie. Waar het in dit draadje met name om gaat is die tweede situatie, die ertoe geleid heeft dat een flinke groep en masse is afgehaakt, een groep die bestaat uit oude garde en uit nieuwe aanwas. Dat het bij die groep hoog zit mag blijken uit het feit dat de meest flegmatieke persoon die we hier hebben de eerst
 10. je slaat lekker in. Het boek van mejuffrouw Mac Donald staat thans op mijn leeslijst, dank.
 11. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Wordt volwassen bedoel je denk ik.
 12. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Dank voor deze correctie. Resteert de vraag: als het zo is dat er sprake is van een misverstand, en als vervolgens blijkt dat mensen van het forum wegens dat klaarblijkelijke misverstand wegblijven, wat valt er dan af te wachten? Geloof je werkelijk dat je het daarmee beter maakt? Zelfs als men/sommigen op zeker moment terug keert is het vertrouwen in jou, in meer of mindere mate, voorgoed geschaad. En mijns inziens niet alleen bij hen die nu weg zijn. Maar goed. Jouw keuze.
 13. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Het feit dat ik diegenen die hier niet meer posten elders wel actief zie spreekt dat tegen Chris. Zoals je bijzonder goed weet post in ieder geval een aantal van de nu afwezigen normaal gesproken óók gedurende hun vakantie. Sterker, dat hebben ze elders gedurende de afgelopen weken ook gedaan. Het is vrij simpel: de wijze waarop de laatste tijd gemodereerd is heeft over langere tijd bij meerdere personen, onafhankelijk van elkander, de indruk doen ontstaan dat er iets persoonlijks gaande was. Reacties van de moderator in kwestie, die nadrukkelijk spreekt van "ik", versterkten dat gevoel.
 14. efsk

  gemeenschap en afhakers

  Ik heb het idee dat precies dit is wat fout is gegaan. Een persoonlijke irritatie afgehandeld met moderatormiddelen. Daar lijkt het althans sterk op. Mocht dat niet het geval zijn is het des te schrijnender dat er geen poging gewaagd wordt iets wat blijkbaar een misverstand met verstrekkende gevolgens is recht te zetten. En precies dat baart mij zorgen en maakt dat ook ik wezenlijk minder post dan ik anders zou doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.