Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  14259
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

 • Titel
  De inhoud van mijn posts behoort "Nee." te zijn.
 • Verjaardag 01-01-1970

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

2666 profielweergaven
 1. @Executive Voor de gibbs zijn gewone mesjes makkelijk passend te maken met een schaar. twee kleine knipjes en het past. @koenfucius "Armes et Cycles de Saint Etienne" is voluit "Manufacture Française d'Armes et Cycles de St.Etienne" en beter bekend als ManuFrance.
 2. Apollo/Ben Hur is per definitie goed. (Wel oppassen dat je de Franse Apollo niet pakt, daar passen geen normale mesjes in.)
 3. Die shipper kende ik nog niet, dank voor het tonen.
 4. Veel beterschap en sterkte Hans en Gerda.
 5. Geinig. Is een mogelijkheid. Tot nu nooit een met wat voor markering ook gevonden, en verder alleen in mn jaren-30-Globusman-catalogus tegengekomen.
 6. in voorkomende gevallen volle dozen van merken waar ik krabbers van heb. meer voor de leuk dan als verzameling
 7. https://forum-der-rasur.de/forum/threads/rubin-verstellbarer-hobel-aus-der-sowjetunion.5881/
 8. Verre van de grootste collectie maar ik doe mn best. Je mist een paar onderdelen: de Mvltiplex heeft vijf mesjes, en vier plaatjes+éen onderplaat (bij sommige modellen in de greep geïntegreerd. In het ronde gat in de bovenplaat zit normaliter een ronde bout met schroefdraad van binnen, waarmee je m vastzet in de koepel.
 9. Geloof niet dat dit met sympathiek of niet van doen heeft. Het zijn gewoon de regels van ebay: een veiling heeft een vast eind-tijdstip, en wie dan de hoogste is heeft gewonnen. Als je hoger had willen bieden toen je zag dat je overboden werd moet je je afvragen: waarom bood je niet eerder hoog? Ik bied 1x, en wel direct het maximum bedrag wat ik in totaal over heb voor een object, minus de porto. Dan wordt t m of niet, maar als t m niet wordt weet ik dat het voor mij het hogere bedrag niet waard was. Overigens zegt de eindstand niets over het hoogste bod van de winnende bieder. Het
 10. Valt alleszins mee. Het is een erg plezierige krabber. Ik heb de gevangenisversie, die heeft een holle greep en een sleutel om te openen, maar verder de exact zelfde kop.
 11. Doosje is van een wederverkoper, maar een prachtige "gewone" Nadelspitzen. Mijns inziens een bijzonder mooi greepje ook, dezen waren er met en zonder Mulcuto opdruk langs de lange kant. Wat heb jij?
 12. De Mulcuto's met klapmechanisme zijn geen needlepoints. Daar heb je andere tanden voor nodig. Needlepoints bestaan bij mijn weten alleen als gewone krabber en als kromme.
 13. Ile de France van de krant Le Petit Parisien, onbekend merk van de champagneboer, Franse Apollo van het motormagazine, Ibsen met AEG reclame zijn exemplaren die ik heb. Apollo Mikron en zelfs Walbusch B5 bestaan ook met reclameuitingen.
 14. De krabber is een Famex Koen. Deze kooiconstructie is bedoeld om verstelbaar te zijn. Je kunt de greep strakker en minder strak aandraaien en de kooi veranderd dan de blade gap. Ik heb krabbers (geen famex) die werden gebruikt voor reclame voor kranten, motortijdschriften, champagnehuizen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.