Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  12917
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

 • Titel
  Twee matrasjes uit de HEMA ​🛏️
 • Verjaardag 01-01-1970

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Men neme het heden, een stip en de horizon
 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

1064 profielweergaven
 1. efsk

  Bakeliet....of niet?

  bakeliet is kunststof, is echter niet veel gebruikt voor scales. Scales zijn wel veelvuldig van celluloid, hetgeen inhoudt dat je ze goed moet drogen.
 2. Ron heeft een geweldige synthetische finisher staan in de markt.
 3. Leuk, een Bonsa. Daar heb ik een paar scheven van.
 4. Het is de Merkur 45, en die is toevallig van bakeliet. Je noteert nu een beetje Merkur metaal ( 38)
 5. @Robert79 Ben nog niet helemaal dement Fijn dat je weer langskomt. Ik hou wel van mensen met een eigen mening
 6. Ik ook. Jammer dat het sleuteltje er niet bijzit. Gelukkig echter zit het ook niet op slot.
 7. Shavemac zebra/beehive/24/56/bulb/Silvertip/D01 Eufros - Tobacco IRO - Sistema Oblico (s) Voskhod (3) Tunney aluin De IRO is net uit Spanje aangekomen, en om het ding zich thuis te laten voelen zo'n overheerlijk Spaans zeepje gebruikt. Wel geinig, was ter vervanging van degeen die ik al heb, blijkt de greep veel dikker en dus anders. Nu ja, dan heb ik er twee.
 8. Heb ik je nou een tijdje niet gezien of beeld k me dat in Robert?
 9. efsk

  De Slowchat

  Feestje waard Chris! Van harte.
 10. Eigenlijk is eikenmis kenmerkend voor zo'n beetje alle fougereluchten. Niet dat je daar wat aan hebt Klassieke geur voor heren, eigenlijk.
 11. gezien de gebruikte zeep vind ik dat niet zo vreemd hoor. De scheerbeurt van mijzelve: Paladin Buck Rogers 26mm 2CSNL3 fan, Cobalt Musgo Real - Spiced Citrus Merkur - "8Ɛ" (t) Voskhod (2) Tunney aluin Dit is een geweldige krabber. Benieuw hoe deze presteert met een mesje wat er beter tegen kan ietwat haaks op het gelaat gebruikt te worden.
 12. eikenmos is de naam van een korstmos. Het is niet een mos wat op een eik groeit.
 13. efsk

  slant SCHEEF!

  De Merkur "8Ɛ" heet zo omdat ik het officiële nummer niet ken. Mooi rank, verzilverd greepje als bij de 36, maar dan met lange schroef, als bij de 38. Dan kijk je beter en vallen twee dingen op: De kop is flink meer getordeerd dan gebruikelijk bij Merkur De kop is andersom getordeerd dan alle andere Merkur getordeerde slants. Nu ja. Een verkeerd om gedraaide 38 levert je dan de vraag op of er wat mis is met je toetsenbord. Het mesje zit wat klem in de bovenplaat, het kost wat moeite dit op zn plaats te krijgen, en die bovenplaat toont de eerste tekenen van verval, maar is toch nog alleszins goed bewaard gebleven. De greep is wat vlekkerig, heeft echter potentie. Moet nog een keer in de soda met alufolie. Het scheren met dit ding is bina een groot genoegen. Door de sterkere kromming moet je de greep wat meer parallel aan het gezicht houden. Dit maakt echter dat het mesje wat meer haaks op het gezicht staat, en dan scheren Voskhods niet op hun lekkerst. Deze krabber echter scheert dan wel verdomde schonend. Ik probeer m nog eens met een Lord of een Super Iridium.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.