Ga naar inhoud

Stoppel

Zilveren donateur
 • Aantal items

  1160
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 4 is bij mij (Gillette Slim) goed. Icm Gillette Platinum of Astra Groen.
 2. @Monsieur du Sud, ik gebruik het blok van De Vergulde Hand (helaas zit dat handige voetje er niet meer onder). Ik heb minder last van transpiratie en de transpiratiegeur is ook stukken minder. Het lijkt wel wat beter te gaan werken na een aantal dagen consequent de aluin als deo te gebruiken. Met zo’n blokje doe je erg lang.
 3. Ik gebruik al jaren een gewoon aluinblokje als deodorant. Werkt bij mij uitstekend. Normale deo’s vind ik persoonlijk eerder stinken dan fris ruiken. Voor mij nooit meer wat anders.
 4. Lang weggeweest Mesmer!
 5. EJ 89l Gilette Platinum 4* Jan Zoethout Syntheet Vergulde Hand Vergulde Hand AS Balsem
 6. In 1 pass glad lukt met geen enkele krabber waarschijnlijk.
 7. Over die goedkope Lord werden hier in het verleden lovende woorden gesproken. Ik geloof dat er zelfs ooit een gezamenlijke inkoop is geweest georganiseerd door Talibeard.
 8. Wat een mooie greep is dat Jan. Ziet er ook best zwaar uit. Eigen produktie?
 9. EJ de89l Hema 1* Vergulde Hand Omega 10019 Kruidvat Balsem alcoholvrij Een ‘goedkope’ scheerbeurt die beweest dat prima scheren voor weinig heel goed mogelijk is.
 10. Wat bij jouw mesjes het probleem is kan ik niet zeggen, ik kan alleen zeggen dat die mesjes bij mij nooit meer in huis komen. Valt door mij niet fijn mee te scheren.
 11. Stoppel

  Opperdepop

  Floid Menthol. 2 jaar geleden in Spanje gekocht. Komt ooit weer in het scheerkastje.
 12. Dit ‘wijnglas’ gisteren deze week helemaal opgemaakt (ik had de inhoud in een leeg TOBS bakje....) Vandaag: -Vergulde Hand -Gillette Aristocrat Junior -Gillette Platinum 2* -Jan Zoethout Syntheet -Floid Menthol (laatste druppels)
 13. Op: TFS Di Vino 200ml. 126 scheerbeurten mee gedaan, eigenlijk wat meer want in de zomer wordt er af en toe extra schuim gemaakt voor mijn hoofd. Prima zeep, in vergelijking met bijvoorbeeld Tabac, een relatief zachte zeep. Schuimt vlot op, maakt de stoppels makkelijk afscheerbaar en verzorgt goed. Na bijna consequent gedurende de afgelopen periode deze ene zeep gebruikt te hebben wel tijd voor een andere. Een zeep (of iets meer) in roulatie zorgt er in ieder geval wel voor dat er wat opraakt😀
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.