Ga naar inhoud

Stoppel

Zilveren donateur
 • Aantal items

  1164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stoppel's prestaties

 1. Mooi dat dit bewaard is gebleven. Mijn vader (inmiddels ook aardig op leeftijd) gebruikt nog altijd de scheerspiegel van mijn opa. Als klein kind begreep ik dat sentiment niet. Inmiddels hoop ik later deze spiegel te mogen gebruiken.
 2. EJ89l. Mijn eerste krabber. Daarna nog eea geprobeerd, maar alleen de Gillette Aristocrat junior komt een beetje in de buurt. De EJ is qua effectiviteit in verhouding tot mildheid voor mij top. Ik scheer gezicht en hoofd er mee.
 3. Mijn zoveelste kuipje Vergulde Hand. 62 scheerbeurten, waarvan 31x ook nog mijn hoofd. Dus 93x schuim gemaakt, en dat uit 1 bakje... Nu aan een bakje TFS Farinik beginnen, hoewel die niet echt zomers is...dus misschien van de week toch wat frissers aanschaffen en de TFS doorschuiven.
 4. De Omega 10019 is eenmaal ‘ingewerkt’ een uitstekende kwast voor zijn geld. De haren zullen nog een eind ‘uitwaaieren’ na het splijten en toch stevig blijven. Goede schuimmaker.
 5. 4 is bij mij (Gillette Slim) goed. Icm Gillette Platinum of Astra Groen.
 6. @Monsieur du Sud, ik gebruik het blok van De Vergulde Hand (helaas zit dat handige voetje er niet meer onder). Ik heb minder last van transpiratie en de transpiratiegeur is ook stukken minder. Het lijkt wel wat beter te gaan werken na een aantal dagen consequent de aluin als deo te gebruiken. Met zo’n blokje doe je erg lang.
 7. Ik gebruik al jaren een gewoon aluinblokje als deodorant. Werkt bij mij uitstekend. Normale deo’s vind ik persoonlijk eerder stinken dan fris ruiken. Voor mij nooit meer wat anders.
 8. Lang weggeweest Mesmer!
 9. EJ 89l Gilette Platinum 4* Jan Zoethout Syntheet Vergulde Hand Vergulde Hand AS Balsem
 10. In 1 pass glad lukt met geen enkele krabber waarschijnlijk.
 11. Over die goedkope Lord werden hier in het verleden lovende woorden gesproken. Ik geloof dat er zelfs ooit een gezamenlijke inkoop is geweest georganiseerd door Talibeard.
 12. Wat een mooie greep is dat Jan. Ziet er ook best zwaar uit. Eigen produktie?
 13. EJ de89l Hema 1* Vergulde Hand Omega 10019 Kruidvat Balsem alcoholvrij Een ‘goedkope’ scheerbeurt die beweest dat prima scheren voor weinig heel goed mogelijk is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.