Ga naar inhoud

Stoppel

Zilveren donateur
 • Aantal items

  1144
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In de EJ DE89 is het een van mijn favorieten.
 2. Ik scheer zowel gezicht als hoofd met EJ 89l.
 3. Wat is jouw mening over de Lemon and Lime Jan? Ik kreeg hem ooit omdat diegene de geur vreselijk vond. Ik vond de geur wel ok, d3 scheereigenschappen vond ik echt goed.
 4. Hoe diep kun je zinken!? Ga je schamen en ga gewoon wat fatsoenlijks doen voor je poen.
 5. Vaak verguisd. Niet door mij. Goed schuim, goede geur. Misschien ligt het wel aan mijn leeftijd...
 6. Ik heb de ej89 Ruim 6 jaar in gebruik. De verhouding effectiviteit/comfort is wat mij betreft perfect. Het is nog steeds mijn meest gebruikte krabber. Gillette Platinum, Astra groen zijn mijn favoriete mesjes in deze krabber.
 7. De geur is vaak punt van discussie. Ik vind hem in de zomer lekker fris. De schuim- en scheereigenschappen zijn prima.
 8. Gillette Aristocrat Junior Gillette Platinum 1* Jan Zoethout Syntheet TFS DiVino zeep TFS DiVino as Het platinum mesje is om de een of andere reden de eerste keer nooit erg comfortabel. Na de eerste beurt kan ik er vervolgens meestal 8 (soms wel meer) comfortabele scheerbeurten mee doen.
 9. Soms ook schappelijk geprijsd bij de Turkse super. betaalde daar ook iets van 10 euro voor 100 Astra groen.
 10. Ik hen zo’n vaag gevoel dat jij aan een normale kast al lang niet meer genoeg hebt Jan😀?
 11. Ik heb een aantal ouder Gillettes. De Gillettes Tech vind ik persoonlijk niet zo prettig. De Slim Adjustable en de Aristocrat daarentegen scheren geweldig. Ik denk niet dat de nieuwere krabbers per se beter zijn dan de antieke krabbers.
 12. Gillette Aristocrat Junior Gillette Platinum 8* Vergulde Hand Jan Zoethout syntheet Vergulde Hand aluin, helaas tegenwoordig zonder voetje... Floid After shave
 13. In mijn optiek hoeft een krabber ook geen godsvermogen te kosten om prima te functioneren. ik denk - maar dat is uiteraard heel persoonlijk - dat het zoiets is als met peperdure zogenaamde handgemaakte Zwitserse horloges. ze zijn natuurlijk prachtig van uiterlijk, maar lopen niet nauwkeuriger dan een horloge van ieder redelijk merk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.