Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  9234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74

Recente bezoekers van dit profiel

1144 profielweergaven
 1. Net terug na paar daagjes gedwongen stil liggen. Helaas op dit moment nog maar 1 kant die fatsoenlijk mee werkt. Dus was de plan om de 4 dagen baard met 1 hand te doen, maar vriendin stelde voor dat zei het even deed.. prima.. Heerlijke hottowel shave met een eindresultaat die heel fijn is. Ik kan er weer enkele dagen tegenaan. 2 Gangen , schedel en gezicht NBBs Voor deze gelegenheid pakte we Wilma (dit keer de mes [emoji6]) Een heerlijke , eigenlijk moet ik zeggen de lekkerste barbershopgeur die ik tot nu in de kwast heb gehad. En een syntheet. Wilma 6/8 Rolf custom syntheet. Chisseled face Ghost town barber Aluin. Paco rabbanne XS. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 2. Tijdens de grote omloop van messen kwam ik onderstaande tegen.. verbaast want ik dacht dat ik die met de tijd een keer verpatst had en was hem dus vergeten. Dit maakt dus nr 10 van de Herder familie.. prima mes overigens die bewijst dat een breed mes niet noodzakelijk is om bos haar weg te scheren. Deze 5/8 deed het met ut zelfde gemak als zijn grotere broers. Hoofd en gezicht bbs in 2 gangen. Om in de lente gevoel te blijven of liever gezegd het lente gevoel te krijgen.. brrrr morgen 10 graden buiten. Een fijne Lavendel zeepje. Als je hem opklopt lijkt het alsof je door een lavendelveld aan het hollen bent. Heerlijk geurtje en zoals je van Mama Bear verwachten mag een prima schuimpje en dito verzorgend effect nadien. Fijne dag. Mama bear: Cabin in the Woods V Sheng silvertip 30mm. Rich abr Herder 5/8 Aluin. Van Gils I.
 3. kalerolf

  Koken

  Zo dat ziet er goed uit.
 4. Hmm maar wat heeft Coarse nu geleerd. O.a dat je als 17 jarige beter geen luxe artikelen mag kopen en beter je geld aan bv feesten kan uitgeven. Audio kabels met een gouden coating onzin is. Iets wat heden ter dage bekend is maar dat sommige Toch de keuze nemen om ze te nemen.. En dat je beter op een forum die vol zit met rare mensen, beter NIET moet vragen of iets het waard is. (Sarcasme uit. ) [emoji23] Overigens ik heb synthetische kwasten en badger. Maar de fijnste kwasten zijn toch de zelf elkaar geknutselde best badger en de Silvertip beide van F Sheng. Tip voor Coarse kijk bij een mede forumlid in de buurt van waar jou huis staat eens of je zo'n silvertip en/of syntheet mag uit proberen..heb je vergelijkings materiaal en kan je gerichter een keuze maken. Succes met de verdere keuze.
 5. Mijn stelling was en is. Bij een investering overweging is het bij mij inziens niet van belang wat de leeftijd van iemand is. Overigens heb in mijn post Niet gesteld dat een silvertip beter is dan een synthetische borstel ze zijn beide ok, maar kan me vinden in zijn idee om een silvertip te kopen. Waarom omdat het kan.. En waarom geld in je zak houden om "goede" zeep aan te kopen als je een pracht van een borstel kan/wil kopen. Beetje goede zeep is tegenwoordig bijna net zo duur al 3 a 4 biertjes in de kroeg drink je een avond iets minder. [emoji6] Maar goed met onze discussie komt deze jongen ook niet verder ... dus weer on topic.
 6. Goed nieuws Nienke dat alles voorspoedig verloopt (over de helft aftellen is begonnen.)
 7. Hmmm beetje onzin om een goede aankoop aan een leeftijd te verbinden..je kan ook zo denken "als hij een goede Silvertip koopt kan hij groot deel van zijn verdere natscheerperiode voort." De meeste oudere die hier rond hangen hebben korter te gaan en kopen alsnog een nieuwe..(mezelf inclusief) Als deze jongeman het er voor uit wil geven. Why not.
 8. Koop een silvertip knot bij F sheng op ebay. En lijm die zelf een een handvat ( epoxy lijm bizon).. niet zo spannend om te doen, kind kan de was doen. Goede silvertipknotten voor onder de door jou genoemde budet.
 9. Mama bear Rose Sandalwood. Syntheet borstel.. (ff naam van dat ding vergeten) Hans Zandkaulen 5/8 Mont blanc legend asb Mont Blanc Legend A.S Ergebnis good. In 2 gangen hoofd en gezicht bevrijd van 4 dagen haar. Ich wünsche dir einen schönen Tag
 10. Ik heb er ook een. En naar mijn inziens gaat olie het beste. Op brengen kwartiertje laten staan en dan gebruiken geeft bij mij het beste result.. bij opbrengen en gelijk gebruiken heb ik het idee dat de olie laag sneller verdwenen is. Je kan hem zelfs gebruiken met Wd40 wat ook goede resultaten geeft..alleen die lucht daarvan is niet te harden.
 11. kalerolf

  Iedere dag scheren?

  Arko C is zoals Hans en voorheen Talibeard vertellen een goede optie om razorburn te helpen verzachten en tegen te gaan. Beste is zoals velen al opnoemen geen druk en een goede techniek.. Maar goed als je al razorburn hebt is het te laat.dus.no alcohol in je na behandeling, drinken mag uiteraard wel maar daar zou ik andere alcohol voor uit de kast pakken ipv je nabehandeling.. Offf je moet de consumenten alcohol als nabehandeling zien, dubbele treatment. [emoji6]
 12. kalerolf

  Nieuwe junior wet shaver

  2 mensen maakt nog geen verschil tegen de rest van de Hollanders.. [emoji23][emoji38] Welkom..
 13. kalerolf

  Voorstellen

  Schoonspoelen onder de kraan is toch voldoende..lijkt me. Ik haar wel even mesje eruit om te reinigen van de rest doe ik er niks aan.
 14. Vanmorgen een paasscheerbeurt op de camping..lekker op de fiets touren en met de nodige tussenstops een dikke 90km in de benen, het was mooi weer en ondertussen een aardige rode kop en nek. De scheerspullen die vanmorgen gebruikt zijn. CjB met dorco mesje. Low budget synthetische kwastje. Dutchi bergamot. Old spice original. Resultaat was heerlijk glad.
 15. kalerolf

  Voorstellen

  Van harte met uw verjaardag.. Hoop dat het presentje je veel en goede scheer vreugd zal geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.