Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  9216
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74

Recente bezoekers van dit profiel

1050 profielweergaven
 1. kalerolf

  Voorstellen

  Van harte met uw verjaardag.. Hoop dat het presentje je veel en goede scheer vreugd zal geven.
 2. Zal eerdaags eens langs gaan bij die andere baard. [emoji6]
 3. Hans heeft Paul nog veel van die oude potten of enkel de nieuwere versie.?
 4. kalerolf

  Vier seizoenen?

  Heel warm.. wat vooraan staat. Koud.. eigenlijk het zelfde. Herfst neem ik vaak een rozengeur.(doet me denken aan de lente. Winterperiode zoetere zepen.bv mama bear creme brulee of wood.
 5. kalerolf

  Draaien of smeren

  Alle bewegingen is hier de voorkeur. Soms is slappen ook prettig. Niet druk om maken betreft slijtage.. een kwast kost de hele wereld niet om te kopen of zelf in elkaar te zetten.. Genieten van je ding.[emoji6][emoji23]
 6. kalerolf

  Koken

  Vandaag stond er rest van de eergisteren gerookte zalm op het menu..(het was een kilo maar vonden we te veel om in 1x te eten dus in 3e) Samen met de sperziebonen en de puree was dit een heerlijke maaltijd.
 7. Een scheerbeurt die later is dan gepland en toch ook weer vroeg gezien ik een avond scheerder ben. Al een paar dagen niet geschoren en ook nu uitkijken dat ik mijn kop niet open haal, van de weeg giga kop gestoten aan hoek van een ijzeren profiel..resultaat koppijn en flinke beschadiging op het mooie schedeldakje. Maar goed vanmorgen moest het toch even gezien ik me om 10.00u mag melden bij radiologie in Haarlem zuid. Netjes om de al bestaande wond heen geschoren, dus kan weer als een heertje de deur uit. Was een frisse beurt om lekker wakker te worden Stirling wintergreen Fs silvertip 22mm GB 9/9 Geen aluin.[emoji6] En op de bakkes een plas met Paco Rabanne Invictus. Ik wens een ieder een fijne en vooral zonnige dag.
 8. Dat uit elkaar trekken geeft wel een bevredigend gevoel. Je geeft dat stukje vlees toch gemiddeld 10 a 12 uur warmte.. mag je er best iets voor terug krijgen.[emoji6] Een varken trekken.. hmmmm
 9. Met getrokken varken is mijn eetlust iets minder.. Iets met beeldvorming enz.. iekkkk
 10. kalerolf

  Scheren slow-chat

  Denk dat die 20cm greepjes vooral handig is voor die oudjes zodat ze met hun trilhandjes alles met dubbele knuisten kunnen vast pakken.. kan het niet vallen. De een koopt krabbers van massief staal waar genoeg aan zit voor een degelijk aanbeeld. De ander draait door zijn immense kracht de kop steeds stuk.. Waar is de tijd gebleven waar men met 1 krabber in hun leven voort kon.. gewoon omdat het zo lekker degelijk was.
 11. Hmmm vind ik pulled pork beter klinken.[emoji23] Wat overigens niet voor niks in heel de wereld zo genoemd word, een heerlijk internationaal gerecht..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.