Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8711
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Net dit mesje onder handen genomen. Ben er nog niet achter wie de maker is, gezien er meer makers het anker als symbool gebruikte. Lijkt het meest op early W&B maar geheel zeker nog niet. Morgen of overmorgen scheertest. Maar verwacht dat hij er goed door heen komt.
 2. F. Herder. Fine badger salter indian sandalwood Heerlijk fris de maandagavond in.
 3. Gister weer eens naar Makkinga geweest. Weinig scheerspullen kunnen vinden 2 mesjes en enige ander snuisterij. Vooral de onderste vind ik interessant bovenste mag na opknappen en slijpen weg voor klein prijsje. Zal wel op de markt verschijnen met de tijd.
 4. kalerolf

  Koken

  Die berg afval zal meer stinken dan beetje rook die ik gaf.
 5. kalerolf

  Koken

  Vandaag op de camping mooi bbq weer. (Vermoed in heel Nederland). Dus beetje turf en eiken voor de rook, rook waar sommige mede campinggasten over klaagde ...maar poep moeten ze maar niet naar de zelfde camping als mij gaan. Op het rooster lag heel simpel kilo zalm. 1 deel naturel en een deel honing dille. In het glas zat een heerlijk wit wijntje. Was genieten... (en nog genoeg over om de zeurders te laten proeven die zeuren niet meer maar vroegen wanneer weer.. )
 6. kalerolf

  Keukenmessen

  Hoe doen die messen het? Had er wel over gelezen maar nog niet aangedurft om aan te kopen.
 7. Goed om te lezen dat operatie geslaagd is en balen dat herstel niet zonder slag of stoot gaat. Maar je zal zien over een maandje of wat gaat Hans zijn elektrische fiets er uit en gaat hij joggende naar Breukelen. tot dan sterkte Hans& Gerda en doorzetten Hans.
 8. In navolging tot de mooie vondst van Tony ook weer eens een Herder uit de la getrokken. Herder 7/8 Rolf custom syntheet 28mm Mama bear creme brûlée. Aluin Van Gils I.
 9. Je baard haren kan je op meerdere manieren bevochtigen.. warme vochtige doek (warm niet heet) [emoji6] Douchen Gewoon met je handen rechtstreeks vanaf de kraan als een soort splash. Of zoals eerder genoemd door topicstarter met natte kwast of gewoon met nat washandje. Mijn ervaring is dat met doorgaans de splash en de natte borstel het meeste vocht op de kleren gekliedert word naast het bevochtigen van de baard. Bij me zelf prefereer ik het warme natte washandje. Niks geen geklieder en je maakt je baard nat genoeg om daarna lekker te zepen en scheren.
 10. Gehad een 7 dagen set. . Maar ging toen voor een goed bod naar nieuwe eigenaar.
 11. kalerolf

  Koken

  Thanks. Alle.
 12. Fijne messen die Herders. Mooi exemplaar weer Tony.
 13. Het word vergeleken met het geurtje Creed Adventus. Houtachtig met ondertonen van Amber.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.