Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8783
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. kalerolf

  De Slowchat

  Oei.. Hans klinkt niet best. Sterkte.. Die elektrische fietsen gaan ook veels te hard tegenwoordig Richard&Chris gezellig.
 2. kalerolf

  Scheren slow-chat

  Zouden er echt mensen zijn die zo een ding gebruiken.. of enkel Amerikanen.
 3. Dr multipla is en blijft lelijk. In een Smart zie ik me rijden als leenauto bij bv. Een banden verwisselaar. Daar word je echt niet serieus in genomen als je dat rijd. De New beetle word nooit een kever en vind ik een misklap van volkswagen. Maar kan van de 3 genoemde de laatste nog het meest waarderen. Of ik hem kopen zou is een 4e. Maar ook hier geld voor mij ,ieder zijn ding.
 4. Ahhhh zo. Aan de slijtage te zien een oud stuk.. zuinig op wezen.
 5. Leuk vintage krabbertje welk merk is dat?
 6. kalerolf

  Scheren slow-chat

  Dat bedoel ik....voorheen hadden we er hier ook een die dat in zijn SvdD deed. Iekkkkk saaiii enz. Niet meer doen.
 7. kalerolf

  Scheren slow-chat

  Nope hier ook niet... mis hem niet. Terug te komen op het filmpje.. 28 min ruim om te laten zien hoe hij zich scheert in een te kleine badkamer.. gaapppp.de verveling slaat al toe na 1 min..
 8. Vergeet ik mijn scheerbeurt. Abr Knyn 8/8 Custom silvertip extra dense. St james of london Auin. Aftershave. None. Gezien ik lekker de sauna in duik straks is die overbodig. Ik zeg.. heb een relaxte dag allemaal.
 9. Fedde en Koen van harte maak er iets moois van vandaag.
 10. Ja klopt.. maar die verwarde tijdsbesef heb ik wel vaker de laatste tijd.
 11. kalerolf

  De Latrine

  Kwestie van bed op de juiste plek stationeren. [emoji23]overigens Kelder is nog mooier..je legt een matras op de trede en laat je zo het bed in glijden. Kan zelfs in duo vorm dus win win.
 12. Ern Rolf custom syntheet. Arko stick.. (raakt niet op.) Aluin Old spice Whitewater. Fijne en soepele scheerbeurt van het schedeldak. De Arko is toch eigenlijk wel het ultieme budget zeepje. Droogt nooit uit, verzorgend gevoel na de scheerbeurt is ok, en de glide is perfect.. De oude Ern doet zijn werk net zo goed als de nieuwere messen. Eigenlijk heb je er niet meer nodig dan 1 als je geheel wil minimaliseren. Aan de syntheet maak ik niet zoveel woorden aan vuil. Gewoon goed.. Een hele fijne dinsdag.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.