Ga naar inhoud

Dr.Paranoid!

Erelid
 • Aantal items

  1088
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dr.Paranoid!

 1. Laat ze vooral blijven doorgaan insteek is dat er niet op overgemodereerd word, niet dat overal opeens Engels opsteekt.
 2. helmaal waar, gelukkig valt het normaal heel erg mee, en word het nu wat opheblazen (terecht of onterecht). En dingen zoals communiceer via PB op mod acties zijn best bespreekbaar, als dat alles had kunnen voorkomen, een kleine toelichting, was dat voor iedereen prettig geweest. Maar ik zie het nog steeds niet als suggestie of verbetering voorbij komen.
 3. Oude koeien, is gebeurd, hoe kunnen we het in de toekomst voorkomen zodat deze irritaties niet weer opkomen, dat is de focus die ik als prioriteit zie.
 4. dus, conclusie zou zijn voor verbetering; mochten we ingrijpen dat we een en ander toelichten via DM? Als dat is waar al deze drama om gaat, is het een simpele suggestie en aanpassing voor ons die best realiseerbaar kan zijn als de actieve staff het ermee eens is, maar het is iets concreets en werkbaars. Dankje. De rest is een kwestie misschien van begrijpend lezen buiten waar het als bedoeld is (jij leest iets ander als ik bijvoorbeeld) maar dat kun je altijd hebben met platte text.
 5. Het is verdomme geen wedstrijd, we zijn hier samen.
 6. En ook nogmaals, jullie zeggen allemaal dat er 1 of andere persoonlijke vendetta is vanuit Marcel, maar om heel eerlijk te zijn, zie ik alleen een gigantisch gerichte pest actie tegen Marcel die alleen maar doet wat hij moet doen, dat sommige leden niet boven de wet staan is blijkbaar niet goed genoeg, en voelen ze zich op hun pik getrapt. Waar gaat dit allemaal over, we zijn toch allemaal volwassen? Staat het je niet aan, blijf weg, maar dit alles is toch eigen schuld dikke bult, en de mensen die daar niet tegen kunnen nemen even een pauze / gaan weg - PRIMA -, dit is niet de wens of de bedoe
 7. nogmaals, kom met een verbeter idee dat realistisch is, in plaats van wijzen en azijnpissen. Al dat ik zie is geklaag, het is oneerlijk, maar niemand die met concrete oplossingen komt.
 8. ben zelfs na een jaar+ afwezigheid even teruggekomen om even in te lezen, en subjectief mijn eigen mening te geven. Nou, ik heb mijn zegje wel gedaan, tot volgend jaar!
 9. Het gebeurd niet op de persoon af, hier is alle staff het over eens, en ervaring uit het verleden kan ook duidelijk aanwijzen dat dit niet zo is in Marcel zijn geval die er al sinds de oprichting van het forum bij is. De ontkenning = ons die dat uit de wereld proberen te helpen omdat het niet klopt. Ook zie ik dit niet als een concrete oplossing of suggestie die we zouden kunnen invoeren om iedereen tevreden te houden.
 10. Alternatief is de regels zo uitgebreid en strict opstellen zodat er geen persoonlijke beslissing meer mogelijk is door de moderators, omdat het dan duidelijk is dat de regels verbroken zijn en dat het puur daardoor komt (aka eigen schuld), wat 100% niet wenselijk is voor de staff en voor jullie allemaal, wat Bram al zegt - het is hier laks qua regels en de community is zo fijn dat ingrijpen erg weinig nodig is, belangrijkste is dat dit zo blijft in plaats van alles aan banden leggen. Ook zie ik heel veel commentaar op de werkwijze van (een) staff member(s), maar geen enkele concret
 11. Een moderator die prima de regels volgt omdat er een volstrekt misplaatste discussie op gang word gezet waar het niet thuishoort? Ik zie hier geen probleem in, en dat mensen roepen dat het op een bepaald persoon / bepaalde personen gericht is is ronduit belachelijk.
 12. Goed verwoord inderdaad, soms is het gewoon tijd om even een pauze te nemen. Elke familie heeft wel eens genoeg van elkaar en wil elkaar even niet zien, dit merk je aan ergernissen die oplopen en uiteindelijk tot uitspatting komen die helaas soms een persoonlijk tintje krijgen (en ik geloof zelf dat als dit gebeurt iedereen er na een afkoelperiode spijt van heeft), jarenlang lid of nieuw, en de mensen die daardoor kiezen een pauze te nemen zijn alleen maar verstandig in hun besluit, als je geen plezier meer beleeft aan de gemeenschap is het beter even weg te stappen. Ook zie ik dit
 13. Dan komt die binnenkort (na een poetsbeurt) je kant op als een symbolische overdracht
 14. Allen, Zoals jullie gezien hebben, is Chris gigantisch hard aan het werk geweest om het forum te verbeteren, te optimaliseren, en het voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Waar ik zelf de tijd / kansen niet had, heeft Chris de lasten op zijn schouders genomen en het Forum draait in mijn ogen beter dan het ooit gedaan heeft. Qua geldzaken is het laatste dat bij mij staat het geld dat naar hosting voor de komende 2 jaar gaat, en regelt Chris al de licentie kosten + donaties + reclameinkomsten voor de nieuwe Forumsoftware waar we met zijn alleen voor gekozen hebben.
 15. Klopjes mogen vooral op Chris zijn schouders, in de tijd dat ik bijna niet meer actief kan zijn is Chris een ENORME hulp, en dat heb ik hem ook al meerder malen gezegd. Top dat het zo gaat, en overleg / opties afvinken (voor nieuwe hosting bijvoorbeeld) gaat tussen ons altijd super soepel
 16. Juist Richard worden uit mijn hart daarom even een fotootje genomen van enkele aluinblokjes en kijk eens aan welke zich verheffen boven het grauwe gepeupel zonder voetje, juist de reine, kuise, schone blokken welke wel voorzien zijn van een edel onderstel. Nog meer naar beneden kan je je dus niet aanpassen. [attachment=0]IMG_1842.JPG[/attachment] Flinke buttplugs!
 17. Doneren voor upload functie kan nog wel, daarbij word het geld puur voor toekomstige hosting gebruikt. Hoe meer we uploaden, hoe meer ruimte we in beslag nemen, hoe meer de hosting verlenging zal kosten (al zal dat niet de pan uit rijsen) Wat denken de rest van de donateurs hierover? Een nieuwe rol aanmaken met "Uploader", en mensen voor een klein bedrag een bepaald aantal uploads geven? Of vinden jullie dat er gewoon net zoals Goud gedoneerd moet worden, en we de donaties weer open gooien? Net zoals in het verleden; wat niet gebruikt word voor site hosting / kosten, word gebruikt voor
 18. Dr.Paranoid!

  Sterfhuis

  helemaal mee eens wel leuk dat door iedereen mini meets worden geoorganiseerd etc, met of zonder shops erbij Daar draait het op een non profit forum om natuurlijk, gezellig met elkaar hangen, niet admins die dingetjes weg geven of je vertellen wat je wel en niet mag doen in hun ogen (gebeurt wel eens natuurlijk in extreme gevallen, maar 2 perm bans in al die jaren valt mee)
 19. Dr.Paranoid!

  Sterfhuis

  Er zijn idd weinig nieuwe leden in vergelijking met het begin. Maar op een gegeven moment houd het ook wel een beetje op denk ik, en heb je het meerendeel met interesse al hier als (wel of niet actief) lid Ik ben meer op de achtergrond idd, ik ben even ter ondersteuning van de andere mod's, maar het team is zeer zeker wel actief gelukkig hebben we een redelijk volwassen ledenlijst met mensen die weinig nodig hebben qua op de vingertjes tikken etc. Er is weinig qua win acties e.d. tegenwoordig omdat er veel geld naar hosting is gegaan en er gewoon te weinig binnenkomt om leuke dingetjes m
 20. Thanks, zal je zeker even aanspreken als ik even een check nodig heb op de database + wat/welke php scripts nou zo de server overloaden.
 21. Thanks allemaal voor de Donaties groepen zijn toegewezen. In de tussentijd zal ik de donaties even dichtgooien, we hebben voldoende binnen en zoland de performance van de site niet naar wens is (voor mijzelf iig) zijn donaties even niet nodig in mijn ogen. Wanneer alles als een zonnetjes draait (evt. door hosting pakket up te graden) dan zal de donatie ronde misschien weer geopend worden Dank aan iedereen die meegeholpen heeft de migratie de bekostigen, de weeg geef actie, en mee helpt Shaving Society draaiende te houden <3
 22. Pern, Robin en Jos; allemaal ook bedankt (Y)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.