Ga naar inhoud

Dr.Paranoid!

Erelid
 • Aantal items

  1088
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dr.Paranoid!

 • Verjaardag 17-07-1983

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Laat ze vooral blijven doorgaan insteek is dat er niet op overgemodereerd word, niet dat overal opeens Engels opsteekt.
 2. helmaal waar, gelukkig valt het normaal heel erg mee, en word het nu wat opheblazen (terecht of onterecht). En dingen zoals communiceer via PB op mod acties zijn best bespreekbaar, als dat alles had kunnen voorkomen, een kleine toelichting, was dat voor iedereen prettig geweest. Maar ik zie het nog steeds niet als suggestie of verbetering voorbij komen.
 3. Oude koeien, is gebeurd, hoe kunnen we het in de toekomst voorkomen zodat deze irritaties niet weer opkomen, dat is de focus die ik als prioriteit zie.
 4. dus, conclusie zou zijn voor verbetering; mochten we ingrijpen dat we een en ander toelichten via DM? Als dat is waar al deze drama om gaat, is het een simpele suggestie en aanpassing voor ons die best realiseerbaar kan zijn als de actieve staff het ermee eens is, maar het is iets concreets en werkbaars. Dankje. De rest is een kwestie misschien van begrijpend lezen buiten waar het als bedoeld is (jij leest iets ander als ik bijvoorbeeld) maar dat kun je altijd hebben met platte text.
 5. Het is verdomme geen wedstrijd, we zijn hier samen.
 6. En ook nogmaals, jullie zeggen allemaal dat er 1 of andere persoonlijke vendetta is vanuit Marcel, maar om heel eerlijk te zijn, zie ik alleen een gigantisch gerichte pest actie tegen Marcel die alleen maar doet wat hij moet doen, dat sommige leden niet boven de wet staan is blijkbaar niet goed genoeg, en voelen ze zich op hun pik getrapt. Waar gaat dit allemaal over, we zijn toch allemaal volwassen? Staat het je niet aan, blijf weg, maar dit alles is toch eigen schuld dikke bult, en de mensen die daar niet tegen kunnen nemen even een pauze / gaan weg - PRIMA -, dit is niet de wens of de bedoe
 7. nogmaals, kom met een verbeter idee dat realistisch is, in plaats van wijzen en azijnpissen. Al dat ik zie is geklaag, het is oneerlijk, maar niemand die met concrete oplossingen komt.
 8. ben zelfs na een jaar+ afwezigheid even teruggekomen om even in te lezen, en subjectief mijn eigen mening te geven. Nou, ik heb mijn zegje wel gedaan, tot volgend jaar!
 9. Het gebeurd niet op de persoon af, hier is alle staff het over eens, en ervaring uit het verleden kan ook duidelijk aanwijzen dat dit niet zo is in Marcel zijn geval die er al sinds de oprichting van het forum bij is. De ontkenning = ons die dat uit de wereld proberen te helpen omdat het niet klopt. Ook zie ik dit niet als een concrete oplossing of suggestie die we zouden kunnen invoeren om iedereen tevreden te houden.
 10. Alternatief is de regels zo uitgebreid en strict opstellen zodat er geen persoonlijke beslissing meer mogelijk is door de moderators, omdat het dan duidelijk is dat de regels verbroken zijn en dat het puur daardoor komt (aka eigen schuld), wat 100% niet wenselijk is voor de staff en voor jullie allemaal, wat Bram al zegt - het is hier laks qua regels en de community is zo fijn dat ingrijpen erg weinig nodig is, belangrijkste is dat dit zo blijft in plaats van alles aan banden leggen. Ook zie ik heel veel commentaar op de werkwijze van (een) staff member(s), maar geen enkele concret
 11. Een moderator die prima de regels volgt omdat er een volstrekt misplaatste discussie op gang word gezet waar het niet thuishoort? Ik zie hier geen probleem in, en dat mensen roepen dat het op een bepaald persoon / bepaalde personen gericht is is ronduit belachelijk.
 12. Goed verwoord inderdaad, soms is het gewoon tijd om even een pauze te nemen. Elke familie heeft wel eens genoeg van elkaar en wil elkaar even niet zien, dit merk je aan ergernissen die oplopen en uiteindelijk tot uitspatting komen die helaas soms een persoonlijk tintje krijgen (en ik geloof zelf dat als dit gebeurt iedereen er na een afkoelperiode spijt van heeft), jarenlang lid of nieuw, en de mensen die daardoor kiezen een pauze te nemen zijn alleen maar verstandig in hun besluit, als je geen plezier meer beleeft aan de gemeenschap is het beter even weg te stappen. Ook zie ik dit
 13. Dan komt die binnenkort (na een poetsbeurt) je kant op als een symbolische overdracht
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.