Ga naar inhoud

timmert26

Lid
 • Aantal items

  381
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over timmert26

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 26-08-1993
 1. Dat is de dik voor mekaar show, gefeliciteerd met je aankoop en je bevorderende vrouw. Hopen dat het eindresultaat naar wens is!
 2. timmert26

  Utrechtse groet.

  Welkom Hans, Dat is al een beste verzameling, succes met de uitbreiding
 3. Ik vind het idee van talibeard goed, misschien in de soort trant waarin tweakers de beoordelingen van technologie producten doet, om een soort gelijk systeem te implementeren voor scheergerei.
 4. Ik merk wel echt dat geen druk zetten ook echt geen druk zetten betekend en dat het zonder druk vele malen beter scheert ipv trekt.
 5. ik doe er nu incl alles zon 30 min over, beginnerrrr.
 6. Whiskey, een van de weinige drankjes die bij mij nooit zijn aangeslagen. Vind het werkelijk waar (vloeken in de kerk:) niet te zuipen!
 7. Welkom bij de bende van ellende
 8. En als je je even netjes had voorgesteld in het daarvoor geschikte topic. Namelijk het "welkom" topic.
 9. Marco zijn gebit, rechts is voor het uurtje, links erna:
 10. Dat is mogelijk wel een leuk idee, maak een nieuwsbrief met tips van experts, of een column van Joost indien die interesse heeft.
 11. Ik zie dit forum ook als een vorm van gezelligheid en iets wat in mijn dagelijks routine (nu wel weer) zit inderdaad. Ik weet niet of topics die niet langer of scheren zijn het forum aantrekkelijker zou maken of niet. Zover ik weet komen veel mensen op dit forum terecht via het scheertopic op tweakers. Men leest daar iets over dat er andere opties zijn dan een scheerapparaat en een gillette en uit nieuwsgierigheid klikt men door. Sommige blijven hangen, sommige verdwijnen weer. Zelf zit ik niet op Engelse of Duitse fora, puur omdat ik het hier naar mijn zin heb. Ik kan mij wat dat betreft in eigenlijk alle reacties vinden. Uitbreiding en/of verandering brengt zowel positieve als negatieve gevolgen met zich mee. Het trekt mogelijk nieuwe mensen, maar zal anders mensen wegdrijven omdat het niet langer het gezellige 'kleine' fora meer is. Ik denk wel dat dit eerder iets is voor mensen achter de schermen en dat ik niet wil insinueren dat er verandering moet komen, ik wou alleen kijken of we met het forum de vinger op de gevoelige plek konden plaatsen. Ik merk alleen dat ten opzichte van ~2 jaar geleden, daar waar uurlijks à dagelijks topics vol werden gepropt met vragen, antwoorden, discussies en tips, er tegenwoordig net zoveel activiteit in een week plaats vindt.
 12. timmert26

  forumactiviteit

  Ik heb het idee dat de laatste tijd het aantal actieve leden nogal aanzienlijk is afgenomen. Ik moet zelf reëel zijn want ik ben ook bijna een jaar weggeweest omdat ik te druk was met van alles en nog wat. Nu begon het toch weer te kriebelen en ben ik teruggekeerd maar ik heb het idee dat veel meer mensen (permanent) weg zijn en/of niet langer actief. Heeft iemand er een verklaring voor? Is het forum te eentonig geworden, scheert men niet meer maar baard men, heeft men simpelweg geen zin meer in het geheel of zijn er andere verklaringen? Ik weet niet of dit alleen aan mij ligt of dat anderen dit ook ervaren.
 13. eigenlijk van gisteravond: Jaguar 5/8 TGN silvertip grade A Tabac original herold solingen spanriem de vergulde hand aluin Osage rub 30x over de strop gehaald, toen aan de baard gezet. Ik merk dat ik toch moeite heb met de ronding bij de kin met een straight en heb ook het idee dat het nog wat meer trekt en niet echt scheert. Ik vermoed dat dit vooral te wijten is aan het vinden van de goede hoek. Omdat de spanriem smal is moet ik stroppen in X patroon, ook dit is even wennen. 2e beurt met deze straight, so far so good, nog geen echte nicks.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.