Ga naar inhoud

Snowmiss

Gouden donateur
 • Aantal items

  2205
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snowmiss

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 22 december

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-13

Recente bezoekers van dit profiel

451 profielweergaven
 1. Dan zijn er straks vijf zeepjes op in plaats van de twee die op waren bij de eerste aankondiging van mij wel mee te willen doen. (zou deze zin nu makkelijker lezen met komma's?) Geen probleem dus!
 2. Dat worden weer een aantal leuke kwastjes.....
 3. Leuk om te zien, maar eigenlijk was ik voorbereid op een fotoverslag van 30 foto's
 4. Oeps, en dat is nog eens je ShaSoc LE editie scheerkwast.......
 5. Hier dezelfde Baili besteld, maar dan met travelcase (dan heet het de BT176) als cadeautje voor een vriend van mij. Begin dit jaar eens gepolst of dit een leuk verjaardagscadeau zou zijn en het antwoord was vaag maar leek mij positief. Daar nog een trekpleister Omega kwastje bij en als zeep kies ik voor de Proraso rood.
 6. Snowmiss

  Scheren slow-chat

  Vandaag een live verslag gekregen over het Duitse forum uitje naar de Dovo/Merkur fabriek en wat er nog meer plaatsvond die zaterdag. Was erg gezellig, mag altijd langer maar ja, dan komt Richard niet aan werken toe......
 7. - J&T #2212 met Arko - Merkur 37C met Lord Classic (1*) - Pitralon Classic met als resultaat nBBS Afgelopen twee scheerbeurten waren met een Supermax Super Stainless Blue, die beide keren na 1 scheerbeurt in de spaarpot verdwenen. Dan is het leuk dat ik me voorgenomen had om scheermesjes op te gaan maken maar scheren met een Lord Classic is dan toch echt andere, en veel fijnere, koek. Dit mesje zal vast iets langer meegaan Verder de Arko stick voor het eerst gebruikt, deze had ik aangekocht in februari 2016. In mijn herinnering werd mijn opa's gezicht veel witter na het opsmeren van scheerzeep met een stick (geen idee welke dat toen was). Ik vond het vandaag maar magertjes blijven, dus toen ik na wat extra rondjes met de stick de kwast erover heen haalde, stond ik bijna versteld van de hoeveelheid schuim die ik tevoorschijn toverde. Het citroen/lime achtige zeepgeurtje vond mijn dochter wel prima, en ik ook wel. Komende tijd dit dus wat vaker gebruiken.
 8. Welkom en veel lees- en scheerplezier!
 9. Een scuttle en een open mes houder, maar duurt nog een tijdje voor ik die kan laten zien
 10. - J&T #2212 met Eufros Ylang Ylang - Schuckar 5/8" zelf op scherpte gebracht - Pitralon classic met als resultaat DFS Ben wel tevreden over de scherpte, had niet het idee, dat het mes helemaal top was, maar wel minder 'scheurderig' dan toen hij nog niet bij geslepen was.
 11. Gisteren: - J&T #2212 met Eufros Ylang Ylang - efsk Koraat voor de 4e maal - Pitralon Classic met als resultaat DFS
 12. Vandaag voor het eerst ....... Mijn Schukar 5/8" is eind vorig jaar nog door @efsk bij gescherpt. Daarna heb ik het mes nog zo'n 20 keer gebruikt en in de tussentijd een 12K Chinese steen van @efsk gekregen. Deze vandaag voor het eerst gebruikt om het mes weer bij te scherpen. Geen flauw idee of ik het goed gedaan heb, de laatste keer ermee scheren is ook alweer even geleden. Ik kan het vanavond vergelijken met de scheerbeurt van gisteren die ik met mijn custom Koraat heb uitgevoerd.
 13. weer een gezellig scheer onderonsje hebben met efsk en wimmie
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.