Ga naar inhoud

meemai

Lid
 • Aantal items

  794
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over meemai

 • Verjaardag 06-04-1992

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  M.
 • Beroep
  Loser
 • Woonplaats
  x.
 • Begonnen met klassiek scheren
  22-11-12

Recente bezoekers van dit profiel

740 profielweergaven
 1. meemai

  Yaqi Club

  Sale in de yaqi winkel. Op Aliexpress
 2. Dit schijnt een goeie kloon te zijn: https://www.fragrancenet.com/cologne/reyane/insurrection-ii-pure/edt#307647 Het probleem met Creed is dat hun parfum niet echt consistent niet elke batch is hetzelfde.
 3. Ah nee dat zal niet nodig zijn. is goed zo wel bedankt voor het aanbod.
 4. Ik zou wel wat willen proberen maar ik heb niets wat jij hebt om te ruilen. Dus ja dan houdt het misschien op, maar zo niet zou ik wel blij zijn als ik wat mag proberen. Laat me wat weten. Mijn huid is bijna hersteld dus ik mag weer gaan scheren en ik heb sowieso heel veel interesse in de southern witchcrafts en nog een paar andere. Maar ik hoor het wel van je of het mogelijk is of niet.
 5. Iedereen kan je adres zien, ik denk dat hier geen kwaadwillende lui zitten, maar misschien handig om die foto eruit te halen voor je eigen privacy? Ik zoomde in omdat ik Japanse postzegels mooi vind.
 6. Bij bol.com goedkope gillette cartridges als iemand die gebruikt: https://www.bol.com/nl/p/gillette-fusion5-16-stuks-scheermesjes/9200000079179388/?bltgh=le97MdZz7U1Mv4zF8w9FYQ.1_4.5.ProductTitle
 7. meemai

  Overzicht krabbers

  Wat moet er 'gewaarborgd' worden dan? Toen jij een krabber kocht heb je niet gekeken naar wat andere zeiden en heb je gewoon blind eentje aangeschaft?
 8. meemai

  Overzicht krabbers

  Ik vind dit een leuk idee, het realiseren is wat lastiger. Spreadsheet zou kunnen werken maar wil je echt een systeem met cijfers? Of wil je dat iedereen die deze krabber gebruikt wat zegt over de krabber? Ik persoonlijk vind een korte review altijd fijner om te lezen en te interpreteren dan wat cijfers. Wellicht kunnen we een spreadsheet maken met minder vakjes maar waarin iedereen wat zegt over de krabber? De spreadsheet kan ook verdwijnen en plaats maken voor een online (word) achtig bestandje dat kan ook via google (gratis) Dat is makkelijker aan te passen en je zou
 9. meemai

  Yaqi Club

  Mag ik vragen wellke Yaqi jullie favoriete is? Soms zie ik ook niet echt staan welke knoop erin zit. De ene keer vermelden ze dat de andere keer totaal niet.
 10. meemai

  Opperdepop

  De Balea gebruik ik eigenlijk altijd die gaat bij mij altijd op, eigenlijk gebruik ik de balea exclusief. Ik weet niet of het ongeschikt is dat hier te vragen omdat ik niets heb opgemaakt, maar ik vroeg me af hoe jij vindt dat de Balea zich verhoudt tot andere aftershaves, ik vind hem heel fijn eigenlijk. (Van de prijs kan je ook niks zeggen.)
 11. Een korte review over dit boek: De introductie hamert vooral op de veiligheid. Veiligheid zeg je? Ja, het maken van zeep is eigenlijk een chemisch proces. Je zou bijvoorbeeld bij de kruidvat een fles gootsteenontstopper kunnen kopen en dat kan je gebruiken voor het maken van een badzeep daar gootsteenontstopper looch is. Wat ik van de introductie heb begrepen moet je voor scheerzeep een combinatie van twee soorten looch hebben. Wanneer je looch en water mengt krijg je een chemische reactie. Ook is het belangrijk dat je nooit looch bij je water gooit. Maar water b
 12. Sterkte William, gecondoleerd en nogmaals heel veel sterkte.
 13. Oh wel tof dat je bijen houdt! Dan ben je ook een koning van een aantal volkoren. Schande dat men vaker kasten sloopt en zo, ik lees daar wel eens over. Vroeger toen ik nog jong was stikte onze heel tuin van bijen ik zie ze steeds minder en minder, de bij heeft het zwaar dankzij al die rotzooi die men spuit. Lijkt me wel een hele toffe hobby! Vooral als je ook nog wat honing kan krijgen van de bijtjes. Maar lijkt me ook wel veel werk, ik lees vaker over ziektes etc, dat een hele schimmel? Een bijenvolk uitroeit.
 14. Was een grapje, als je zo'n mierenboerderij hebt. Heb je eigenlijk een soort terrarium met mieren, mieren hebben een koningin die eitjes legt maar geen oficiële koning. Maar omdat ik de baas ban van de mierenboerderij zou ik de koning zijn, min of meer.
 15. Als je een mierenboerderij hebt, maakt dat je een koning?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.