Ga naar inhoud

meemai

Lid
 • Aantal items

  691
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over meemai

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 30-05-1992

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Veel plezier allemaal ik kan niet komen, helaas wat problemen met gezondheid. Ik wens jullie allemaal veel plezier.
 2. Is hij al terecht? Ben benieuwd wat de gebruiker ervan vind.
 3. meemai

  Scheren slow-chat

  Netjes Ron, fijn dat je ook op de cartridges bent overgestapt.
 4. meemai

  Scheren slow-chat

  Hoor van wel, maar goed horen, horen. Hoewel als Snuff het zegt volg ik blind, dat is mijn vuistregel, hoewel ik nog niet aan de SE ben... Of ze echt zoveel beter zijn geen idee, het zal wel persoonlijk zijn, mijn grote probleem met de plisson is dat bij het opkloppen het handvat en alles onder schuim zit, dit is zeer vervelend als ik eens in een kom wil opkloppen met crème is dit niet zo'n probleem. Of de EJ zoveel beter is om de prijs die tegenover de plisson staat/stond te kunnen verantwoorden weet ik niet. Ik ga eens kijken of ik er een aanschaf en als jij er tegen die tijd nog geen hebt laat ik het je weten, momenteel hangt het af van de verkoop van mijn Semogue.
 5. meemai

  Eerste set aanschaffen

  Ik raad je aan het volgende te doen, mesjes: http://www.ebay.com/itm/35-MIXED-SAMPLER-RAPIRA-SPUTNIK-VOSKHOD-GILLETTE-DOUBLE-EDGE-RAZOR-BLADES-/311212242021?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4875b1f465 Of als je het aan durft koop je er direct 100 http://www.ebay.com/itm/100-NEW-VOSKHOD-RAPIRA-DOUBLE-EDGE-SAFETY-RAZOR-BLADES-/161617829372?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25a12c5dfc dat zijn mijn favorieten, weet niet of die in het pakket zaten. Zie ook deze review http://gladdepraatjes.com/review-voshkod-scheermesjes/ http://www.goedkoop-natscheren.nl/2014/03/voskhod-de-mesjes.html Zepen, wat ik daar over kan zeggen is, begin gewoon met een pukje vergulde hand scheerzeep of creme, of palmolive scheercreme of iets dergelijks. Betreft een kwast, ik zou een goedkope omega op de kop proberen te tikken. Betreft de scheerkop ben ik het eens met een 89 kop, maar ik zou niet te gek doen met bestellen. Je bent nog vrij jong en geld groeit niet aan een boom, later kan je eens een luxer zeepje kopen, maar de producten die ik hier opnoem werken prima, betreft de aftershave zou ik bij de hema de deze kopen voor 3 euro. http://www.hema.nl/winkel?fh_location=%2F%2Fnlhema%2Fnl_NL%2Fpnl_product_type%3E%7Bbooks%3Bshop%7D%2F%24s%3Daftershave&fh_secondid=pnl_60600026 Succes ermee, je zou makkelijk voor lange tijd onder de pannen zijn met dat wat ik opnoemde. Tip: Als je echt gek wil doen kun je bij het kruidvat ook nog een blokje aluin kopen, of elders dit kun je na het scheren nat maken en over je gezicht laten gaan. Dit geeft ook wat feedback als je over de huid gaat en verkoelt een beetje meen ik.
 6. meemai

  Scheren slow-chat

  Verdorie ik realiseer me nu pas dat ik eigenlijk al 5 weken achter elkaar de plisson gebruik. Synthetisch blijft toch prachtig maar vooral gemakkelijk. Toch maar sparen voor een EJ?
 7. Bedankt weet natuurlijk dat jullie scheer gerelateerd zijn, maar ik kijk er wel naar uit. Mocht je ooit deze kunnen inkopen, http://shop.pastiglieleone.com/product/collezione-delle-6-lattine-lupin-iii-di-pastiglie-252g wil ik die wel kopen of misschien kun je de prijs checken tegen de tijd dat je inkoopt en mij dat laten weten dat is een set die ik heel graag zou hebben. Maar als het niet mogelijk is, dan is het niet het is geen ramp maar misschien is het mogelijk helaas leveren ze niet na Nederland dus tja, maar als hij er nog is en jullie kopen hem in laat het me weten! Mits mogelijk, en succes met het maken van de site
 8. Zijn jullie gestopt met de zoetwaren, vond de doosjes van Leone, altijd wel heel erg leuk om te hebben. Een makker van me wilde er ook eentje, ik doe er bijvoorbeeld als ze op zijn mijn fisherman friends in, maar ik neem aan dat jullie ze niet meer in het assortiment zullen opnemen omdat het niet goed verkocht? Niet dat ik nu vraag of jullie ze voor mij willen leveren trouwens als het niet verkocht, dan so be it. Maar ik ben benieuwd of ze nog ooit een terugkomst maken.
 9. Edit: was in war met ander product sorry!
 10. meemai

  Irritatie bovenlip

  Gillette the best a man can get.
 11. meemai

  Irritatie bovenlip

  Ben benieuwd hoe de krabber bevalt als deze nog wordt aangeschaft.
 12. meemai

  De Slowchat

  Dan zal ik hem eerst indoctrineren over aluin met voetjes. Je antwoord is voor tweeërlei uitleg vatbaar. Bedoel je: je gaat hem leren dat de aluin met voetje een goede zaak is? In dat geval luidt mijn reactie: Die arme jongen begint het leven met achterstand, zo met een electrisch scherende papa, komt zn oom hem nog even een trap na geven. Bedoel je: je gaat hem leren dat de aluin met voetje een krankjorem idee is wat een niet-bestaand probleem probeert op te lossen, en hierdoor en passant de bruikbaarheid van de aluin aanzienlijk vermindert? In dat geval luidt mijn reactie: Heel goed, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Niet bepaald, want nouja... Kinderen huilen in winkels, laatst weer een kind aan het huilen en een ouder die zegt 'ben je zelf schuld.' Ik weet niet wat zich dan heeft afgespeeld maar denk van, tja kinderen naar de winkel is vragen om problemen. Want die willen alles...
 13. Zo mag ik het zien, alle vrouwen horen zich zo te scheren! Nee, nee, nee dat is geen roze feather! Ik ben teleurgesteld. Je bent een mens, dat gebeurt gewoon met mensen. Dat je het liever niet ziet dat is jammer, maar het is vrij natuurlijk en niets al te geks. Snap het best dat je niet openlijk praat over verslavingen etc, maar een natuurlijk iets dat je niet in de hand hebt en niemand enige schade berokkent dan enkel een deukje in de persoon zelf en haar/zijn ego. Het zal wel moeilijk of ongemakkelijk zijn maar het is vrij menselijk. Als vrouwen echt de wezens moesten zijn die de maatschappij vind dat ze moeten zijn, had God geen darm moeten aanleggen.
 14. meemai

  De Slowchat

  Een makker van mij zit in dat vak, en hij komt vaak de vaagste dingen tegen. En je wil niet zien welke idioot hier de leiding van de kraan heeft geïnstalleerd die heeft daar 3 loopings in gemaakt. Dan zal ik hem eerst indoctrineren over aluin met voetjes.
 15. meemai

  De Slowchat

  Neefje, ja. Dus die gaat straks op de scooter vaders van dochters slapeloze nachten bezorgen. Heb wel met het manneke te doen, want zijn vader scheert geloof ik elektrisch of met plastieke meuk. Geen idee moet ik die jongen leren scheren later?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.