Ga naar inhoud

Thorical

Lid
 • Aantal items

  328
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Thorical

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 11-11-2011

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  nvt
 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-08-76

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Thorical

  Top 5 krabbers

  Poe,poe, 5 top krabbers. Ik heb meer dan 5 krabbers maar gebruik er maar een stuk of 4 geen van allen is speciaal. 1e Merkur 37C prettig en effectief 2e Fatip piccolo effectief en hoef me dan maar om de dag te scheren om er redelijk uit te zien 3e Merkur 34c prettig maar minstens 2 passes nodig en dan kan ik de volgende morgen weer aan de slag. 4e Schick injector zonder spiegel en krabben maar. 5e Gillette Big Fellow best wel effectief maar mij eigenlijk te groot en zwaar.
 2. Thorical

  Pitralon

  Uit filiaal Amsterdam-Oostpoort de laatste 2 uit het schap meegenomen. Bedankt voor de tip.
 3. Thorical

  Qshave

  Ik heb de Q shave een aantal keren gebruikt maar er is iets raars mee. De ene kant scheert agressiever dan de andere.Heel irritant maar wat verwacht je ook voor die prijs?
 4. Thorical

  Een whipped 1305

  Ik hoop dat je er net zoveel plezier van hebt als ik van mijn whipped-1305.
 5. Thorical

  Qshave

  Ik doe mee met de Hype maar verwacht eigenlijk niet dat het mijn favoriete krabbertje wordt. Vraag me ook af wat voor Amerikaanse mesjes bijgeleverd worden, Personna red?
 6. Thorical

  Een whipped 1305

  Ik heb gewoon de bovenkant van het cupje afgeslepen en dat als sierring gebruikt.
 7. Als die Ikon SE er dan toch komt dan is dit draadje voor mij ook heel interessant.
 8. Zoals de meesten hier doe ik niets bijzonders met mijn kwasten dan goed uitspoelen en droog schudden. Met shampoo wassen daar kan ik inkomen maar van conditioner zou ik afblijven omdat dat de haarstructuur kan veranderen.
 9. Ook schuim uit een kom kan je gewoon langer inmasseren, dan bereik je hetzelfde effect. Natuurlijk heb je helemaal gelijk. Maar dan heb ik het idee dat ik toch een beetje dubbel werk aan het verrichten ben. Ik doe het dus liever in 1x goed dus blijf ik kopsoppen.
 10. Laatst weer eens schuim in een kom opgeklopt. Geweldig en veel schuim netjes op mijn gezicht uitgekwast maar de scheerbeurt daarna viel tegen. Net alsof de baardharen niet zo zacht waren geworden als met kopsoppen. Enne ik vind het ook wel prettig mezelf over de bol te aaien met een kwast.
 11. Thorical

  Dampen

  10 Jaar geleden gestopt met roken. Vape soms wat kruiden.
 12. Thorical

  ZAKMESSEN

  Preventief fouilleren mocht toen in Amsterdam Oost en mag nog steeds op de wallen. In in dat kader was zelfs een pennenmesje nog verboden.
 13. Thorical

  ZAKMESSEN

  Ik heb een best dure Laguiole bij een 100%aktie van de politie mogen inleveren. Kwam net in een wijk waar alle wapens verboden waren. Het was of inleveren of voorkomen wegens verboden wapen bezit. Het mesje zat in een hoesje en in een tas. Ik voelde me zo genomen en was woedend.
 14. Thorical

  Een whipped 1305

  Heerlijk zacht, schuimt goed maar meer dan bij mijn andere kwasten vliegt het schuim alle kanten uit. Ook bij mij in het begin tot ik de kwast voor het laden bijna helemaal droogschudde en water bij het opkloppen toevoegde. En tijdens de scheerbeurt of bij het opschuimen op het gezicht " splits" ik hem door iets te drukken op de huid en vervolgens water te druppelen in de ontstane opening even ronddraaien en weer verder met opschuimen en sindsdien geen wegvliegend schuim meer. Ik heb je goede raad opgevolgd en het werkt. Het schuim zit of in de kwast of op mijn gezicht bijna nergens anders.
 15. Potverdikkie wat mooi, ik krijg er iets hebberigs van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.