Ga naar inhoud

Tony

Gouden donateur
 • Aantal items

  5164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tony

 1. Testshave met een Jemgro finest silver steel van Joo, gefinished op een coticule fijne dag allen
 2. @Joo Ja, op een gegeven moment moet er wel wat gebeuren. Ik wil hem wel voor je bijslijpen, alleen porto kosten, en dat kijk ik gelijk hoe de snede eruit ziet. Aan de hand daarvan kan ik je een wel een advies geven over toekomstig onderhoud.
 3. Voor een medelid met een finish op een Ozuku
 4. Netjes hoor, heb je schroefjes gebruikt I.p.v. pinnen ?
 5. Netjes gedaan Daan, proficiat
 6. Abr. Knyn 41 1/4 in Kirinite scales fijne dag
 7. Ik denk dat de Coticule animatie duidelijk weergeeft wat een Rolling stroke is. @Frank, de rug komt niet los van de steen bij een Rolling x stroke. de snede heeft meer contact op een klein deel van de snede dan de rest, waarbij je de slurry bij dat deel van hiel naar teen laat lopen (rollen)
 8. Torolf is een topper, ik heb een Horween oil tanned horsehide strop van hem, 8 jaar geleden gekocht en nog steeds mijn goto strop.
 9. Een paar Worldmasters. Het is me al eerder opgevallen dat de Worldmasters zich erg makkelijk laten slijpen. Synthetisch 2k tot 8K daarna Kiita met Een lichte slurry gevolgd door Oozuku alleen water
 10. Een mogelijke verkoper op eBay toch nog prijzig door de verzendkosten helaas
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.