Ga naar inhoud

Tony

Gouden donateur
 • Aantal items

  3586
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tony

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  De Meern
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. F. Von Brossy-Steinberg 68, ruim 7/8 half hol geslepen Fijn weekend
 2. Een oudere Sheffield Near wedge. “Damascus Hollow” uit de tijd dat men een gelimiteerd idee had van Hollow. Fijne dag
 3. De Bastet voorzien van een pin met de onlangs verkregen dubbele ringetjes. Het staal is wat aan de zachte kant, ongetwijfeld Sheffield staal. Bastet had behalve in Amsterdam en den Haag een winkel in Engeland. Het mes Scheert wel heel erg prettig wat betekent dat er binnenkort een ander Near wedge uit moet. Fijne dag
 4. Het zetten van de snede was uiteindelijk nog een flinke klus. In tijdelijke scales in afwachting of het met de originele scales nog wat wordt.
 5. Bij de teen 23 mm verlopend naar ruim 22 mm bij de hiel. Mooie grind overigens.
 6. Vandaag was het een slijpdag, dus wordt er pas laat op de dag geschoren. Drie messen op het planchet vandaag, de F. Von Brossy, een Sheffield en een Carl Rader voor een testshave. Weinig op aan te merken. Fijne dag
 7. Ik heb nog niet gemeten, maar bij de teen is weinig verwijderd. Ik vermoed dat er nog 23 mm over is, ik zal het binnenkort nog wel vermelden.
 8. Klopt G10 Een andere aankoop bij Erwin gister is deze Bastet, normaal laat ik ze in deze staat liggen maar ik bedacht me dat ik op dit ogenblik geen Bastet in mijn rotatie heb. Na 15 minuten op een Diamant plaatje Moet nog wel geslepen worden.
 9. Mijn eerste F. Von Brossy, toppertje
 10. Uit zijn jasje en opgepoetst, ziet er al netjes uit
 11. Recente aankoop bij Erwin. Een Fr. Von Brossy-Steinberg. Nu heb ik al jaren een mes van deze maker en behoort deze tot mijn top 10. Dus toen ik deze gisteren tegenkwam kon ik het niet laten. Bevel zetten was geen probleem. Deze moet nog uit zijn jasje om gepoetst te worden, voor het scheren ermee moet ik nog even geduld hebben.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.