Jump to content

MacMarty89

Gouden donateur
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MacMarty89

 1. Had vroeger ook altijd Thayers. Waar gekocht? Was altijd bij iHerb te koop...
 2. @Executive Zozo, bijna een Chrisje 2.0 met al die vlotte aankoopjes. Hehe.
 3. Die krabber ziet er ook wel uit als een magneet. Heheh.
 4. Hangt wel van je frequentie af. Ik ken gasten en die roken 5 pijpen per dag. Ikzelf rook meestal twee pijpen per week en soms rook ik weken niet. Moet wel iets zijn om echt naar toe te leven, vind ik. Gelukkig ben ik totaal niet verslavingsgevoelig.
 5. Zal dit draadje weer eens leven inblazen. Naast het scheren is mijn andere grootste hobby pijproken. Ik ben beslist geen verzamelaar, dus mijn collectie bestaat slechts uit 10 pijpen. Ik koop meestal een nieuwe wanneer ik wat moois voorbij zie komen. Het grootste gedeelte is afkomstig van de duurdere artisan pijpmakers, zoals de Deense Poul Winsløw of Peder Jeppesen. Maar ik heb zeker ook de wat gewone merken als Vauen, Stanwell, Peterson of London, enz. Mijn bijbehorende tabakscollectie is wel aardig aan de uitpuilende hand.
 6. @Jos Ben tegenwoordig meer van de stiptic pencils. Geconcentreerder dan aluinblok en je target het wondje gewoon alleen i.p.v. je gehele gezicht.
 7. Ik ben er over uit. Heel prettige werking heeft dit. Geurloos trouwens.
 8. Het heeft een beetje de consistentie van harde kokosolie en zo ziet het er ook uit. Het voelt niet echt vettig, maar in het begin glanst je gezicht wat. Dit trekt vrij snel weg / in. Little goes a long way. Of het nu een hele kalmerende werking heeft, daar ben ik nog niet helemaal over uit.
 9. Nieuw spul. Nog niet eerder geprobeerd. Ik was aan het kijken naar de SV 'Pro Victis' aftershave pomade, maar dit vond ik aardig aan de prijs. Deze shea butter kun je natuurlijk ook gewoon gebruiken als aftershave balsem. Als ik de reviews op B&B lees, moet dat uitstekend zijn. Idem voor de FA Platinum scheerzeep. Voortreffelijk geur. Die balsem lonkt nu ook.
 10. Nee joh. Welke idioot zegt dat Tabac ruikt naar sigaretten? Ooit met je neus in een afbak gezeten? Zo ruikt helemaal niet. Haha.
 11. La Toja en LEA allebei wel eens in roulatie gehad, zowel de zepen als balsems. Ik vond de scheerzeep van La Toja prima, alleen de balsem niet. Voor LEA was het juist omgekeerd. Ik meen dat het betrekkelijk lastig aan te komen is hier in NL.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.